Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ένα συντριβάνι που περνάει απαρατήρητο..

Η εικόνα που βλέπετε είναι από ένα πολύ μικρό συντριβάνι, το οποίο δεν λειτουργεί και από τους περισσότερους φυσικά περνάει απαρατήρητο.
Όχι, δεν είναι σε κάποια επίσης ξεχασμένη γωνιά της πόλης μας, αλλά σε κεντρικότατο σημείο, στη πλατεία Δημοκρατίας από τη πλευρά του Δημοτικού Καφενείου..
( Φώτο από το group στο facebook "Όλο το Αγρίνιο, μια γειτονία"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτα ο γυφτος που εχει τα νερα!ειδαμε κ τα αλλα πως ειναι μεσα στη βρομια κ δεν βλεπεις τιποτα μεσα!η προσφατη βρυση στην κεντρικη πλατεια ειναι μεσα στο χωμα.αγρινιο=σκατα for ever!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν ειναι μόνο να επαναλειτουργήσει. Πρέπει να καθαρίζονται κάθε μήνα όλα τα συντριβάνια που τα λειτουργούν και τα αφήνουν από κει και πέρα να ρβωμίζουν. Γίνονται κατάμαυρα με σκουπίδια μέσα. Ωραία καθαριότητα.

kostakoutas είπε...

Ρε μάγκες είπαμε...Ζήτω η μπουρζοβλαχια..
Θέλουμε συντριβάνια κλπ για να δείξουμε τι προχωρημένοι που είμαστε και τα αφήνουμε να βρομίζουν για να δείξουμε ποσο τσοπάνηδες και για κλωτσιές στην πραγματικότητα είμαστε.Κοιτάξτε μονο εκείνο το αίσχος που ονομάζετε πλατεία δημαδη(νομίζω),για να μη μιλήσουμε για την σούπερ ντουπερ κεντρική(για τον...π)πλατεία.