Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Ημερίδα-τηλεοπτική εκπομπή με θέμα "Προκλήσεις και προβληματισμοί στην Ευρώπη"

Ημερίδα-τηλεοπτική εκπομπή με θέμα "Προκλήσεις και προβληματισμοί στην Ευρώπη", θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο (Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας) το Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 (19:00-21:00). Τ
ην εκδήλωση διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας και την τηλεόραση του Αχελώου TV.
Θα λάβουν μέρος: ο Σπύρος Δανέλλης Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, o Χαράλαμπος Αγγουράκης Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Νικόλαος Χουντής, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος Ευρωβουλευτής των Οικολόγων-Πρασίνων.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: - η νέα μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής που πρόκειται να ισχύσει μετά το 2013, - η Αγροτική Ανάπτυξη στην Ελλάδα, - Περιβαλλοντικά θέματα και οι επιπτώσεις των Κλιματικών αλλαγών, - η Περιφερειακή Ανάπτυξη, καθώς και - οι αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή της Συνθήκης της Λισσαβώνας. Τη συζήτηση, που θα μεταδοθεί απευθείας από το τηλεοπτικό κανάλι Αχελώος TV και άλλα περιφερειακά κανάλια, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μάκης Μάκκας.
Οι Ευρωβουλευτές θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις που θα θέσουν τηλεφωνικά οι τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: