Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

¨Εβαλαν κολονάκια μπροστά από το σταθμό του ΚΤΕΛ



Μόλις προχτές στις 27 Μαϊου γράφαμε για τις Εγκληματικές παραβάσεις μπροστά στο νέο σταθμό ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο ασυνείδητων οδηγών που παραβίαζαν τη διπλή διαχωριστική γραμμή μπαίνοντας και βγαίνοντας.
Τελειώναμε το κείμενό μας γράφοντας:"Μια λύση θα ήταν να μπουν κολονάκια στη μέση του δρόμου που να καθιστούν απαγορευτική την κάθετη διέλευση"!
Και ως δια μαγείας σήμερα είδαμε τα κολονάκια να βρίσκονται εκεί που θα έπρεπε να είναι από την πρώτη μέρα λειτουργίας του,σύγχρονου και πολυτελούς πράγματι,σταθμού.
Δεν γνωρίζουμε ποια υπηρεσία φρόντισε για την τοποθέτησή τους,πάντως ήταν απλά θέμα κοινού νου το να σωθούν ανθρώπινες ζωές!
Βέβαια από το σταθμό και κάτω οι παραβάσεις συνεχίζονται αφού ένθεν και ένθεν τις Εθνικής οδού βρίσκονται δεκάδες επιχειρήσεις.
http://gigenisagriniotis.blogspot.com/
agrinionews: Ένα τόσο σοβαρό ζήτημα λύθηκε άμεσα. Είναι θετικό οι αρμόδιοι φορείς να δείχνουν τέτοια αντανακλαστικά και καλό είναι αυτό να ισχύσει και για άλλα ζητήματα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα περνάει ανάμεσα ο επιδέξιος Ελληνάρας οδηγός. καθε εμποδιο για καλό.

Ανώνυμος είπε...

κυριε δημαρχε βαλτε κανενα δεντρο γυρο απο τον δρομο να φανει κ λιγο πολη.πευκα η κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

Την περασμένη Τετάρτη (26-5-2010) γύρω στις 12 τη νύκτα η έξοδος του ΚΤΕΛ προς Γιαννούζη ήταν κλειστή παρότι ο σταθμός λειτουργούσε. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται κάθε βράδυ. Η κανονική έξοδος πρέπει να παραμένει ανοικτή σε όλη τη διάρκεια που λειτουργεί ο σταθμός.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η ανακατασκευή του τμήματος SPRIDER-Ερμίτσα δεν περιλαμβάνει 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και απλά βοηθητικό δρόμο,αλλά απλή ανακατασκευή της υπάρχουσας οδού και πιο μεγ΄'αλους βοηθητικούε? Ο απλός κόσμος γιατί να ταλαιπωρείται στη μία λωρίδα και να πηγαίνει σημειωτόν? Έχετε δει στο τμήμα SPRIDER-Κόμβος σταδίου που είναι 2 λωρίδων ανά κατεύθυνση ,με βοηθητικούς δρόμους να χρησιμοποιούν πολλοί τους βοηθητικούς? Οι περισσότεροι οδηγούν στον κύριο άξονα με 2 λωρίδες, δεξιά οι αργοί ,αριστερά οι πιο γρήγοροι αι όταν θέλουν να πάνε σε μια επιχείρηση τότε μπαίνουν στο βοηθητικό,δεν μπαίνουν αξ αρχής. 2 λωρίδες μέχρι την Ερμίτσα.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και οι οδηγοί του ΚΤΕΛ έμπαιναν παράνομα.

kostakoutas είπε...

Ωραία,στο υπόλοιπο τμήμα της εθνικής οδου,σκοπεύουν να κάνουν τίποτα; Μέχρι τη μακρυνεια λέμε είναι μπατε σκύλοι αλέστε!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΤΣΙ!!!!
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΤΕΛ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ...

ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΤΡΙΤΗ ΔΕΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ????

kostakoutas είπε...

Agrinionews, μηπως να γράφατε και κάνα άρθρο για τις παράνομες πινακίδες επι της εθνικής,την περαιτέρω κολόνακιοποίηση της εθνικής ως τον κόμβο της μακρυνειας κα την δημιουργία κόμβου ή αλλαγής των φαναριών στον κόμβο σταδίου;