Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ας στηρίξουμε την προσπάθεια.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων ΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και η συναυλία με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τον Πέτρο Ζαφείρη που είχαν ακυρωθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών στις 17 Μαϊου, θα πραγματοποιηθούν αύριο (9 Ιουνίου) στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου ''Μιχάλης Κούσης'', με τη μόνη διαφορά ότι στη θέση του Θάνου Πετρέλη θα παρευρεθεί ο Νίνο.

Αγώνας Παλαιμάχων Παναιτωλικού - ΑΕΚ
Έναρξη: 09/06/2010 6:30 μ.μ.

Συναυλία με τον ΝΙΝΟ
Έναρξη Συναυλίας : 9:00 μ.μ.

Είσοδος Εισητηρίου : 10 €

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φονική έκρηξη σε εργοστάσιο φυσικού αερίου στις ΗΠΑ


Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δέκα αγνοούνται από πολύ δυνατή έκρηξη που έγινε περίπου στις 14:40 (τοπική ώρα) σε εργοστάσιο φυσικού αερίου στην περιοχή Johnson County στο Ντάλας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ και με τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας, φλόγες ύψους δεκάδων μέτρων είναι ορατές από χιλιόμετρα μακριά, ενώ από την έκρηξη ολόκληρη η περιοχή «σείστηκε σαν να έγινε σεισμός».

Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία αερίου προσπαθεί να κλείσει την παροχή στην συγκεκριμένη γραμμή που διέρχεται από το εργοστάσιο.

αυτα θα συμβουν και στον αστακο με την επενδυση απο το καταρ.οταν αυτα γινονται στις ηπα σκεφτειται τι θα γινει στην ελλαδα!!!

Ανώνυμος είπε...

εδω πουλανε το τομαρι τους ,δεν θα πουλησουν την αιτωλοακαρνανια?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΞΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

prospathia arpaxths apo kwstoula me suneterpo ton lougronino

Ανώνυμος είπε...

κανενας στη στηριξη του Κυρ φωτη. Παει να οικονομησει κανα φραγκο και να κοροιδεψει τον κοσμο παλι