Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Επεισοδιακή κατάληξη στην εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ στο Παπαστράτειο Μέγαρο


Επεισοδιακή κατάληξη είχε η εκδήλωση της Αριστερής πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών προσπάθησε να εισβάλλει στην αίθουσα του Παπαστράτειου με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκδήλωση. Όταν αυτό έγινε, ο χώρος είχε ήδη εκκενωθεί.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγκεντρωση αλληλεγγυης στον παλαιστινιακο λαο, πραγματοποιηθηκε χτες δευτερα 31/5 στο αγρινιο, στο φοντο της δολοφονικης επιχειρησης του σιωνιστικου-ναζιστικου κρατους του ισραηλ στο ¨στολο τη ελευθεριας¨, που στοιχισε τη ζωη σε πανω απο 16 ανθρωπους. Στη συγκεντρωση αναρτηθηκε πανο απο πρωτοβουλια συντροφων που εγραφε: Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ – ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Οι περιπου 50 συγκεντρωμενοι, απο οργανωσεις της αριστερας και ατομα του αναρχικου-αντιεξουσιαστικου χωρου πραγματοποιησαν αυθορμητη πορεια σε κεντρικους δρομους της πολης. Μεταξι αλλων ακουστηκαν συνθηματα οπως: Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ, κ.α.
Μετα το τελος της πορειας συζητηθηκε ανοιχτα στην πλατεια δημοκρατιας προταση για παρεμβαση στο παπαστρατειο μεγαρο οπου συνεδριαζε η «αριστερη πρωτοβουλια» του μΠΑτΣΟΚ. Κι ενω αρχικα η προταση βρηκε τους πιο πολλους συμφωνους, τελικα επικρατησε η ¨φωνη της λογικης¨ και η εν λογω παρεμβαση πραγματοποιηθηκε απο 20 περιπου συντροφους απο τον αναρχικο-αντιεξουσιαστικο χωρο και αλληλεγγυους.
Μπατσοι απο την ΟΠΚΕ και πρασινοφρουροι εσπευσαν να κλειδωσουν τις πορτες προκειμενου να εμποδισουν την παρεμβαση των συντροφων. Ακολουθησαν μικροεπισοδεια οταν οι συντροφοι επιχειρησαν να εισελθουν στο κτηριο, τελικα καταφεραν να ανοιξουν την πορτα αλλα οι κυριοι της πρωτοβουλιας ειχαν ηδη αποχωρησει απο αλλη εξοδο, την ιδια στιγμη ακριβως που εφτασε στο χωρο αστυνομικη ενισχυση. Οι συντροφοι απλωσαν το πανο μπροστα στην εισοδο του παπαστρατειου και παρεμειναν για 15 περιπου λεπτα φωναζοντας συνθηματα... ενω στην πλατεια παναγοπουλου μπροστα απο το κτηριο ειχε συγκεντρωθει πληθος κοσμου που παρακολουθουσε τα οσα γινονταν.
Η «αριστερη πρωτοβουλια» ειναι αυτη που γεμισε τους τοιχους της πολης με το χαφιε ανδρεα παπανδρεου (που απο τους ασπασμους με τον κανταφι και τον αραφατ κατεληξε στην αγκαλια των ευρωπαιων σοσιαλδημοκρατων και των αμερικανων δολοφονων), μιας και σε περιοδο οπου το συστημα αναζητα την κοινωνικη νομιμοποιηση και συνεναιση, προσπαθει ταυτοχρονα να περισωσει οτι μπορει απο το μαγαζι, για να διασφαλισει την υπαρξιακη του υποσταση. Η εν λογω αριστερη πρωτοβουλια λοιπον δεν βρηκε τιποτα αλλο για να παρεμβει αναφορικα με την υπαρχουσα κατασταση παρα να μας θυμισει την περιοδο των συστημικων υποσχεσεων και ελπιδων που διαψευστικαν μια για παντα απο την πραγματηκοτητα. Το ξεπουλημα της χωρας στα υπερεθνικα αφεντικα (Δ.Ν.Τ, Ε.Ε.)μονο στη χλευη και την οργη της κοινωνιας μπορει να τους παραδωσει.

Υ.Γ. για τους ρουφιανους δημοσιογραφους που τραβουσαν τα γεγονοτα θα πρεπε να ξερουν οτι δε θα μας αναγκασουν να φοραμε κουκουλες ουτε για να διαμαρτυρομαστε, ουτε για να τους σπασουμε τα κεφαλια οταν δημοσιευουν φωτο που μπορουν να χρησημοποιηθουν για να διωχθουν ή να στοχοποιηθουν συντροφοι. Το γεγονος οτι παρεμβαινουμε με τα προσωπα μας δε σημαινει οτι θελουμε να φιγουραρουμε σε μπλογκς και εφημεριδες.
ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
Αναρχικοι/ες, αντιεξουσιαστες/στριες, αλληλεγγυοι/ες

Ανώνυμος είπε...

ειχαμε τους προοδευτικους, μετα ειχαμε τους εκσυγχρονιστες τωρα εχουμε την αριστερη πρωτοβουλια.(μας εφαγε αυτη η αριστερη ιδεολογια στην ελλαδα). τελικα αυτοι στο πασοκ δεν παλευονται με τιποτα.

ευτυχως που διωξαμε και τον καραμανλη.
γατες ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Καμιά τριανταριά ήτανε στην πλατεία κι ένας παπάς, κανονικός (;) με ράσα... έβγαλε και λόγο για τους "αντίχριστους εβραίους"...

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ;ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ;ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΤΥΠΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΙΛΑΤΕ;ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΡΑΦΤΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΡΑΦΤΡΕΣ;ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΙΣ ΣΟΦΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Υ.Γ.ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΦΑΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΠΝΙΓΑΝ ΜΙΚΡΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΡΑΞΤΕ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΙΩΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΑΝΤΑ ΜΑΓΚΙΤΕΣ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 9.02.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ.ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΙΑ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ Η ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ...
Υ.Γ.ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ??ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΡΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΑΞΗ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΡΑΗΛΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΛ).ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΚΥΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.......

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα φαινόμενα, το «cabinet man», το οποίο ορθώς μπορεί να μεταφραστεί ως «μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου», όπως το μετέφρασε η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, αφορούσε τελικώς μία άλλη έννοια της φράσης, εκείνη του επιπλοποιού, του «ντουλαπά».

Συνεπώς, η επίμαχη συναλλαγή, για την οποία γίνονταν λόγος, δεν είχε σχέση με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, ούτε χρηματισμό υπουργού, αλλά την πληρωμή από Έλληνα επιχειρηματία για κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας.

«Το πολιτικό φιάσκο του ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Για να καλύψει την ανυπαρξία ‘ιδιόχειρου σημειώματος Χριστοφοράκου’, για δήθεν μίζα σε γαλάζιο υπουργό, αναγκάστηκε να επινοήσει ένα e-mail, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν αφορούσε ‘υπουργό’, αλλά... ντουλάπα

»Το δυστύχημα είναι ότι με τέτοιου είδους γκάφες δεν αποκαλύπτεται μόνο ο κομματικός φανατισμός του ΠΑΣΟΚ, αλλά τραυματίζονται και οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί σε μια στιγμή που η Δημοκρατία περνά μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens Κ.Τζαβάρας.

Ανώνυμος είπε...

Καθε σωφρων ανθρωπος καταδικαζει την δολοφονια των ακτιβιστων απο το Ισραηλ..Ομως τα πραγματα δεν ειναι και τοσο απλα...

Απ΄οτι φαινεται δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι το μακελειο εγινε στο πλοιο των Τουρκων,..πολλοι σημερα μιλανε για στημενη προβοκατσια της Αγκυρας...παγιδα στην οποια επεσε το Ισραηλ..Η τουρκια προσπαθει το τελευταιο καιρο να ανδειχτει σε ηγετιδα δυναμη στον Μουσουλμανικο και Αραβικο κοσμο της περιοχης..

Ας ειμαστε λιγακι προσεκτικοι...αναμενονται εξελιξεις...
ας ειμαστε προσεκτικοι με τις κρισεις μας..οι γενικευσεις δεν εχουν θεση..

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ;ΛΑΘΟΣ.ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΑ ΤΟΥΣ(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ) ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ(ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ)"ΠΟΥΛΑΤΕ";ΝΑΙ."ΠΟΣΟ";ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.ΓΑΙΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.ΚΑΙ ΟΙ ΎΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ,ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

αριστερη πρωτοβουλια πασοκ.
χοχοχοχοχοχοχοχοοο...

γιατι δεν ριχνουν την νεοφιλελευτερη καπιταλιστικη και δεξια κυβερνηση του αμερικανοκινητου πρωθυπουργου τους και βγαζουν αφισες με τους βρικολακες του λαικισμου..
ντοπη στους λαικιστες με εμμονη στην καρεκλα και την εξουσια..

μπραβο σε οσους αντιδρουν στο παραμυθι.
φολα στους επι πληρωμη ''διαμορφωτες'' της κοινης γνωμης.

kostakoutas είπε...

Φιλε αριστερέ εγω θα σου πρότεινα μαζι με την διαμαρτυρία για τη Γάζα να διαμαρτυρηθείτε και για τους Κουρδους,εκει στην Αμμόχωστο που ηταν τα πλοία να διαμαρτυρηθούν και για τον Αττίλα,τα τελευταία 40 χρονια ξέρεις η κυπρος ειναι υπο κατοχή.
Πρέπει να διαμαρτυρόμαστε ενάντια σε ολα τα εγκλήματα και οχι σε οποια βολεύουν καθε φορά.
Επίσης μην ξεχνάς οτι οσο φασιστικό ειναι το Ισραήλ,αλλο τοσο ειναι και η τουρκια..
Αρα πρέπει να προσέχουμε και με ποιους συνεργαζόμαστε κάθε φορά...
Λίγος σεβασμός στους Τούρκους (νεκρούς και κρατούντες)αριστερούς δεν βλάπτει..

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑΣ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ.ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΚΑΝ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ.ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΥΡΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΑΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ "ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ".

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΟΪΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΜΠΕΛΟΦΟΛΟΣΟΦΙΕΣ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ" ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΚΥΡΕΣ.ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ"!ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΩΓΜΕΝΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ:ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ("ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ"ΚΛΠ)ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ.Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΑΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ"ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΝΕΙ 12 ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ;Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΙΘΜΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

οι λοιποι προοδευτικοεκσυγχρονιστικοαναρχικοαριστεροι του κωλου ιδεολογοι παρακαλω να μην ομιλουν.

02 Ιουνίου 2010 12:48 μ.μ.

σε προηγουμενο post ,
με καλυψε πληρως.

Ανώνυμος είπε...

3¨40


ΜΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.Η ΑΝΤΙΦΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...

ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑΝΑΙ ΑΥΤΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

πόσο φασίστας είναι ο από πάνω?
Που είστε πουλάκια μου κ κάθε φορά κρύβεστε ενώ εδώ μέσα μιλάτε?

Ανώνυμος είπε...

Ο 9.30 ΚΑΙ 7.41 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 9.02 ΧΤΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ,ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ.ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΦΤΩ ΟΥΤΕ ΤΟ "ΑΓΟΡΑΖΩ"ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΝΑ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟ.

kostakoutas είπε...

@12:25 π.μ.
Ποσο φασίστας μπορεί να είσαι κι εσυ ομως απο τον τροπο και μόνο που μιλάς ε;
Ξέρεις κάπου έχετε χάσει τη μπάλα με τη δημοκρατικότητα και σας έχει φάει ο φασισμός....Οπως κάνουν οι Εβραίοι τώρα,αυτα που τους εκανε ο χιτλερ,κανουν και οι ιδιοι στους Παλαιστίνιους..Ετσι ειναι οταν αλλάζουν οι ρολοι....

Επισης 5:37 μ.μ.
Θα πρεπει να θυμάσαι κατι συμφωνίες περι εγγυητριών δυνάμεων κλπ,δεν λεω έγινε το μέγιστο καραγκιοζιλίκι της ανατροπής μακαρίου αλλα μήπως η δημοκρατία δεν αποκαταστάθηκε απο τότε; Παρ'αυτα ο Αττίλας είναι ακόμη εκεί με 40χιλιαδες στρατο.Αυτο που έγινε προχθές στην Αμμόχωστο πολυ απλα τον νομιμοποίησαν.
Οπότε ασε αυτα περι ομαδων κλπ για κανεναν αλλο που δεν κατέχει το πράμα.

Επίσης να υπενθυμίσω σε όλους οτι με το να γράφετε κεφάλαια δεν σας κανει πιο σημαντικους κλπ,μονο κουράζει τον αναγνώστη με συνέπεια πολυ απλα να προσπερνά.

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι προσπαθούν μεσω χαρακτηρισμών ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ Ανθρώπους που πονάνε αυτό τον τόπο.ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ.ΣΑΣ ΘΕΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

re nida den eixa internet gia 2 meres kai mou eleipsan ta sxolia sou

Ανώνυμος είπε...

@ 3:42

Τι σχόλια είναι αυτά περί Ελλήνων κ ξεσηκωμός?
Τι εθνικισμός είναι αυτός?

2 είναι τα γεγονότα.

1ον οι ακτιβιστές πήγαν να βοηθήσουν ανθρώπους.Δεν βάζουν πάνω από τον άνθρωπο την εθνικότητα.(κάτι που κάνετε οι περισσότεροι κ είναι ρατσιστικό πόσο μάλλον κ φασιστικό)

2ον η εκδήλωση από πασοκτζίδες που την έχουν δει αριστεροί είναι το λιγότερο προσβλητική για τη νοημοσύνη μας.Είστε δεξιοί κ παραδεχτείτε το κ είστε κ υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία μας.
Άρα κ πολύ καλά κάνετε κ κρύβεστε αφού σίγουρα θα νοιώθετε τις ενοχές σας.

Τώρα για τα ναζιστικά σχόλια τι να πεις σε μία χώρα που υπέφερε από τους Ναζί?
Θέλουν αυτοί οι ελάχιστοι μάλλον να γίνουμε κ εμείς Ισραηλ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ακτιβιστές, οι αριστεροί,ΟΙ αντειξουσιαστές ...ΠΟΙΟΙ???ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.Οι Γερμανοί δν πρόδωσαν τη χωρα τους οπως οι Ελληνες αριστεροί.Φυσικά και η ταμπέλα αριστερός ειναι η πιο προσβλητική, διάφοροι βολεμένοι κάνουν μάθημα περι ανθρωπισμού.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε μοναχικο χρυσο αυγο,δεν εχεις βαρεθει να μαλωνεις με τα πληκτρολογια??

Ανώνυμος είπε...

Αντιεξουσιαστές της κονόμας τι έγινε σας πήραν όλοι γραμμή.

kostakoutas είπε...

5:48 μ.μ.

Γιαυτό ακριβώς επειδή οι ακτιβιστές βάζουν πάνω απ'ολα τον άνθρωπο,δεν είδα κανέναν να κόπτεται για τα 4χιλιαδες καμμένα κουρδικά χωριά,την επι 40(και βάλε)χρόνια γενοκτονία την οποία υφίστανται οι κουρδοι,δεν είδα κανέναν ακτιβιστή να είναι ενάντια στην Τουρκιά η οποία απειλεί τους πάντες στην περιοχη οτι θα τους κόψει το νερό(οπως αποφάσισε με το ισραηλ),δεν είδα κανέναν ακτιβιστή να τρέχει στην Κύπρο,Ποιος απο αυτους πήγε να στηρίξει τους Αρμένιους; τους πόντιους;Γιαυτο λοιπόν επειδή οι ακτιβιστές ειναι υπεράνω εθνικοτήτων,θα πρέπει να βλέπουν τα εγκλήματα όλων και να μην δρουν επιλεκτικά παίζοντας τα χρυσόψαρα ενίοτε.

Ανώνυμος είπε...

το ζητημα αλλα και ο χωρος που θα επιλεξουν να δρασουν αγωνιζομενοι ανθρωποι δεν θα το υποδειξει κανεισ γιατι ειναι δικια τουσ υποθεση. τωρα τα ζητηματα που προκρινεισ ωσ σημαντικα προφανωσ και δεν ειναι μιασ και αν ηταν θα ειχεσ κανει και συ ο,τι θεωρουσες σωστο στην κατευθηνση να υποφερουν ανθρωποι. δεν το κανεισ και ουτε προκειται, σκασμος.

τωρα για το χρυσο αυγο και τισ αρλουμπες του να του απαντησω οτι οι αναρχικοι απο καταβολης τους υπερασπιζονται την αυτοδιαθεση των λαων και σε αυτη την κατευθηνση μπορουν να σταθουν αλληλεγγυοι σε οποιον αγωνιζεται εναντια στην τυρρανικοτητα εστω και σε εναν εθνικο - απελευθερωτικο αγωνα. αλλα η αλληλεγγυη για τουσ αναρχικουσ δεν ειναι κενο γραμμα, ειναι σταση, δραση, παρεμβαση, κριτικη, στην κατευθηνση τησ ριζοσπαστικοποιησης και τησ κοινωνικησ-ταξικης υποστασης της αντιστασης στη μ. ανατολη και παντου.

πισω ρουφιανοι - εμπρος συντροφοι

kostakoutas είπε...

3:54 μ.μ.
Θεέ μου(τεσπα)... ο χρυσαυγουλητης φαντάζει άγγελος μπροστά σου....Μιλάμε για ολοκληρωτικό φασισμό...Μαλλον γιαυτό δεν πρόκειται ποτε να βρείτε την απήχηση που ζητάτε στον απλό κόσμο...
ακόμα και τώρα ακόμα κι αν χτυπήσουμε φαλιμέντο,παλι χαμένοι θα είστε...Ο λόγος;
Δεν διαφερετε και σε τόσα πολλά από τα χρυσαυγα.
Επίσης ποτε να μην κρίνεις εξ ιδιον τα αλλότρια μιας και δεν με ξέρεις,δεν μπορείς να ξέρεις που έχω πάει και τι εχω κάνει.Εσυ ομως φαίνεται απο τα λεγόμενα σου οτι ΔΕΝ.Επίσης μην κρίνεις βάσει του μικρόκοσμου σου τι είναι πράγματι σοβαρό και τι όχι.Επισης καθως φαινεται,εχεις πληρη αγνοια του τι συμβαινει και απλα αναπαραγεις αποψεις και λογια αλλων,γιαυτό λοιπόν πάψε να είσαι φερέφωνο και ψαξου.

Ανώνυμος είπε...

Η γνωστή μπορδολογία και ψέματα των αναρχικών.Βέβαια οταν γνωστός αναρχικός κατονόμασε απο που τα παίρνουν τον έβγαλαν τρελό και απο κατευθείνονται οι Αναρχικοί και οι Αντεξιουσιατές (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΣΤΟΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΑΦΙΕ).Και υστερα εχεις το θράσος να μιλάς για ρουφιάνους...

Πατριώτης

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτη

τα ''καθε λογης αστοπλουσιοπαιδα'' που συνεχως λες δεν τα χω δει να κυκλοφορουν με BMW και Mercedes που ενω ο ταχα αριστερος ΠΑΣΟΚΟΣ (αριστερη πτερυγα σοσιαλιστικου κομματος ακου εκει!!!),μια χαρα το παει,και αυτος και τα παιδια του.

Αλλα ας μην κανουμε νηξη των περουσιακων μας,νομζω οτι ξεφευγειαπο το θεμα,το οποιο ειναι οτι ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!! .


(πολίτης φρικαρισμενος απο αυτα που γραφονται)

kostakoutas είπε...

Πατριώτης,
Σπουδαίο παράδειγμα ο κουνταρδας που ανέφερες...Οπαδός της ΑΕΚ απο την οργάνωση των Εξαρχείων...Κανα αλλο πιο σοβαρό δε βρηκες;

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ "ΜΠΑΛΛΕΣ" ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κωστα μόλις βρεθεί κάποιος και πει κάποιες αλήθειες θεωρείτε γραφικός.Το οτι ηταν οπαδός ομάδας γιατί να είναι αφορμή υποτιμητηκών σχολίων? Φίλε η λύση δεν είανι η χούντα.Λυση ειναι ο εαυτός μας και επιτέλους να αρχίσουμε να αγαπάμε αυτό τον τόπο, τη χωρα μας, την Ελλάδα. Αυτοί που υπηρετούν το διεθνισμό ή είναι αφελής (οπως τα περισσότερα παιδία απο τους αναρχικούς που δεν είναι κακοί αλλά δεν εχουν γνώση και πείρα)η πολύ πλούσιοι που ενοχλούνται απο τα σύνορα και τις εθνικές ιδιαιτερότητες(βλέπε πολυεθνικούς κολοσσούς)ή βολεμένοι καθηγητές πανεπιστημίων.ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.Μην περιμένεις απο μηυχανής σωτήρες.

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα με τους αριστερους εδω στην ελλαδα ειναι οτι δεν εκαναν οτι κανανε τα υπολοιπα κομμουνιστικα κομματα στην ευρωπη με την ληξην του β' παγκοσμιου πολεμου.
τα δε κομματα εκει γυρισαν και ειπαν ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, δυστυχως στην ελλαδα το κομμουνιστικο κομμα εβαλε το κομμα πανω απο την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ρε 1:03 π.μ δεν πας να παιξεις με τα GI Joe σου καλυτερα?

εισαι εκτος κοσμου.

Ανώνυμος είπε...

07 Ιουνίου 2010 1:05 π.μ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ.

agrinionews είπε...

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν δημοσιεύουμε σχόλια που περιέχουν απειλές και προσωπικές επιθέσεις.
Αν αυτό συνέβη, δεν ήταν εσκεμμένο.
Από κει και πέρα δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ( έστω και αν είναι ένας από εδώ ένας από εκεί) να υποβαθμίσουν την όποια συζήτηση.