Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΚΔΑΠ

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ στη πλατεία Δημοκρατίας. Το ΚΔΑΠ πρόκειται για μια εκπαιδευτική μονάδα που είναι επιφορτισμένη με την αγωγή και φροντίδα 100 περίπου παιδιών με Αναπηρία.
Οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ παραμένουν εδώ και ένα χρόνο απλήρωτοι κάτι που τους οδήγησε σε επίσχεση εργασίας από τις 14/06/2010 με αιτήματα την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας και την καταβολή 12 μηνών και πλέον.
Υπεύθυνη για τη λειτουργία της μονάδας είναι η Τριχωνίδα ΑΕ ενώ φορέας χρηματοδότησης είναι ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Αναζητώντας περισσότερα στοιχεία στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε ότι τα ΚΔΑΠ αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρηματοδότησης και σε άλλες πόλεις ( Γρεβενά).
Φαίνεται πάντως ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και έτσι θα λάβει αίσιο τέλος η πολύμηνη αυτή ταλαιπωρία τους.
Ευελπιστούμε το ζήτημα αυτό όντως να λυθεί το συντομότερο δυνατό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ξεφτίλα... για την πανάκριβη πλατεία και τους ημέτερους εργολάβους των πεζοδρομίων ο δήμος έχει λεφτά, για να πληρώσει μικροποσά σε ανθρώπους που φροντίζουν και στηρίζουν ανάπηρα παιδάκια δεν υπάρχει ευρώ εδώ και ένα χρόνο.. φτιάξαν ολες αυτες τις μουφα αναπτυξιακές για να παίζουνε μπαλάκι τον κόσμο, να μην ελέγχονται, να μην λογοδοτούν, να βγάζουν την ουρα τους απέξω, να βολεύουν και να ξεβολεύουν..