Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...!!!

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν για ακόμη μια φορά στο νομό μας. Συγκεκριμένα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν υπό την απειλή όπλων στο εστιατόριο «Μπέσσας» που βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων στην περιοχή Ρίβιο του δήμου Φυτειών. Στον εν λόγω χώρο βρίσκονταν περίπου 150 άτομα αλβανικής καταγωγής στο σύνολό τους, τα οποία αποτελούσαν το επιβατικό κοινό τριών λεωφορείων με κατεύθυνση την πατρίδα τους. Δυστυχώς, οι δράστες άνοιξαν πυρ αδιακρίτως με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα άκρα ένας 15 χρονος και ένας 29χρονος αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα 65 χρονών στο λαιμό. Τα θύματα, αλβανικής καταγωγής, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών, αφού οι δράστες δεν επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από τις ταμειακές μηχανες.

Πραγματικά το κακό έχει παραγίνει τελευταία στο νομό μας με την τέλεση σοβαρών αξιόποινων πράξεων. Όλοι έχουν ευθύνη για την αύξηση της εγκληματικότητας στην Αιτωλοακαρνανία. Είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις να επιρρίπτονται ευθύνες στις δυνάμεις καταστολής, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι απόρροια αυτής της κατάστασης είναι το δυσμενές κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον που ωθεί τους πολίτες σε τέτοιου είδους ενέργειες. Εμείς πραγματικά σεβόμαστε όλες τις αναλύσεις και τις τοποθετήσεις επί του θέματος, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτές. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τίθεται ζήτημα για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η προστασία των οποίων αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του Συντάγματός μας και κατ επέκταση αναπόσπαστο στοιχείο για την εύρυθμη λειτουργία και πάνω απ όλα για την ειρινική συνύπαρξη των μελών του κοινωνικού συνόλου.

Εμείς θα το ξαναπούμε για ακόμη μια φορά: H πρόληψη προηγείται της καταστολής...Ελπίζουμε κάποια στιγμή οι ιθύνοντες να το εμπεδώσουν καλά...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι οι τραυματίες είναι Αλβανοί, η Χρυσή Αυγή το έκανε το έγκλημα. Ή και η ίδια η αστυνομία. Σίγουρα πράγματα. Καλέστε το Σταύρο Θεοδωράκη τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε αυτο που γραφεις ελπιζω να μην το εννοεις στα αληθεια

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί φαγώνονται μεταξυ τους.Ας λουστούμε τωρα την πολιπολιτισμική Ελλάδα και την μη ξενόφοβη κοινωνία μας.

Ανώνυμος είπε...

TI ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ? ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΒΡΙΘΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ"ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΝ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ "ΠΟΛΙΤΕΣ".ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ!ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗ . ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΒΑΣΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Τ ΜΑΚΡΥ Κ Τ ΚΟΝΤΟ Τ

ΑΥΤΟ Π ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Κ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΔΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚ Κ ΚΑΜΙΑ Ν.Δ.

Κ ΑΛΛΟ ΑΙΤΙΟ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΗΚΑΜΕ ΣΤΝ Ε.Ε.

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

αυτη η καραμελα που λενε οτι ανοιξαμε τα συνορα μας και μπηκανε μεσα να σταματησει.
καταρχας αυτοι ανοιξανε τα συνορα οταν επεσε το εκει καθεστως του χοτζα και ερχονταν κατα μιλιουνια κατα εδω και προς ιταλια.
το μονο που μπορουσες να κανεις ηταν να στησεις πολυβολα στα συνορα και να ριχνεις σε οποιον περναγε. ηταν λυση αυτη?
στην ιταλια τα ιδια γινονταν και χειροτερα. εκει φθανανε κατα χιλιαδες επανω στα καραβια μεχρι που φτασανε στο σημειο οι ιταλικες αρχες να βουλιαζουν τα καραβια στην αδριατικη προξενοντας πολλα θυματα για να τους σταματησουν.

Ανώνυμος είπε...

και κατι αλλο.
οτι και να λενε οι προοδευτικοεκσυγχρονιστες μας η εγκληματικοτητα στην ελλαδα ειναι ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεμε ολα αδερφια ,αλλα ολα εχουν μια αρχη.. και το κουβαρι απο καπου ξεκινα...Ειμασταν κ ειμαστε δυστυχως απομωνομενοι απο το κεντρικο κρατος, και μην ελπιζετε σε καμια βοηθεια.. ,αυτα που ζουμε αυτους τους καιρους τα περι *εγκληματικοτητας..*πιστευω ειναι η αρχη μιας νεας Σκληρης Εποχης Βιας γιατι οταν ξεκινουσε πριν 10 χρονια το οργανωμενο εγκλημα να ριζωνη στο τοπο μας,,,ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...και φυσικα τωρα μετραμε ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ και ΜΙΜΙΤΕΣ Αυτων.