Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αναλαμβάνει το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου η Ζεφη Δημαδάμα


Αναλαμβάνει το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ) στο Υπουργείο Εξωτερικών η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακανρνανία Ζέφη Δημαδάμα.
Κρίσιμος ο ρόλος της ενόψει και της Ελληνικής Προεδρίας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ).
Πρόκειται για σέναν διεθνούς εμβέλειας οργανισμό, την περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα έχει αναλάβει την Προεδρία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ, 01.06 – 31.12.2010).
Η Ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών με το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ), επικεντρώνονται στην σχέση αλληλεπίδρασης των χωρών ΟΣΕΠ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα σε θέματα διακυβέρνησης, θεσμικής ανανέωσης, ενέργειας, έρευνας και τεχνολογίας, ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τον εν λόγω οργανισμό

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το βιογραφικό της την πήραν εκεί την Κυρία Δημαδάμα ε; Δεν μας την ανακοίνωσαν την θέση να στείλουμε και εμείς βιογραφικά…
Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

ποσες θεσεις εργασιας καταλαμβανει η κυρια αυτη?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Επάγγελμα ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

θα της μαθει ο γιωργακης.
τωρα που πηγε και ισραηλ φορεσε και το καπελακι των εβραιων θα τα εμαθε καλα. παπαγαλια !

Ανώνυμος είπε...

χα χα αντι να ΝΤΡΑΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΙΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΜΦΑΓΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.


PASOK GO HOME

Ανώνυμος είπε...

γαλαζιες προσληψεις.