Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στόχος διαρρηκτών εξοχικές κατοικίες.

Στόχος διαρρηκτών έχει γίνει το τελευταίο διάστημα εξοχικές κατοικίες . Κρούσματα πολλά έχουν αναφερθεί σε παραθαλάσσια θέρετρα στη Δυτική Αιτωλοακαρνανία όπως η Πάλαιρος. Αδίστακτοι κακοποιοί δεν διστάζουν να εισβάλλουν σε εξοχικές κατοικίες ακόμα και όταν οι ένοικοι της είναι μέσα σε αυτές. Σε μια περίπτωση μάλιστα όταν ένα ζευγάρι αντιλήφθηκε την παρουσία διαρρηκτών, εκείνοι φέρονται να τους είπαν να ..ξανασκεπαστούν με τις κουβέρτες τους για ένα μόνο τέταρτο μέχρι να τελειώσουν.
Αφού τελείωσαν την δουλειά τους μάλιστα δεν παρέλειψαν να τους χαιρετήσουν σαν κύριοι, λέγοντας τους με σπαστά Ελληνικά "σας χαιρετούμε, καλό βράδυ".
Γενικά η Δυτική Αιτωλοακαρνανία είναι μια περιοχή με ελλειπής αστυνόμευση. Εϋλογο είναι πλέον να γίνεται στόχος διαρρηκτών, ειδικά οι εξοχικές κατοικίες. Σημειώνουμε ότι τέτοια φαινόμενα ήταν σπάνια έως ανύπαρκτα στο παρελθόν.
Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και σε άλλες περιοχές όπου υπάρχουν εξοχικές κατοικίες είτε στη θάλασσα, ακόμα και στο βουνό. Πολλοί συντοπίτες μας περνάνε κάποιες από τις μέρες των διακοπών τους εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Κρούουμε λοιπόν των κώδωνα του κινδύνου, διότι από τη στιγμή που εμφανίζονται τέτοια πρωτόγνωρα φαινόμενα, δεν αργούν να συμβούν οπουδήποτε. Όχι τίποτε άλλο, αλλά η πολιτεία σκέπτεται να συγχωνέψει αστυνομικά τμήματα λόγω οικονομικής κρίσης.
Ας το σκεφτεί καλύτερα..

4 σχόλια:

επαμεινωνδασ νικακης είπε...

καλα ρε παιδια η αστυνομευση φταιει η να εξαφανιστουν αυτοι που μπηκαν παρανομα στη χωραμας χωρις κανεις να τους προσκαλεση . Ειναι εικονα χωρας αυτη?

Ανώνυμος είπε...

και ποιος εισαι συ που θα πεις οτι ειναι παρανομο να ταξιδευει ο ανθρωπος μεσα στον ιδιο του τον πλανητη.Οχι οτι αυτο σημαινει οτι μ αρεσει να μπανει κοσμος σπιτι μου για να κλεψει αλλα δεν μου αρεσει ουτε το τσουβαλιασμα που επιχειρουν καποιοι για να προπαγανδισουν τις ξενοφοβικες,ρατσιστικες,φασιστικες τους αποψεις που τον τελευταιο καιρο σε διαφορες περιοχες εχουν γινει πολυ της μοδας και που καποιοι προσπαθουν να φερουν και αυτη τη μοδα προς τα μερη μας αλλα δεν θα τους περασει οπως δεν τους περασε και παλιοτερα.Οι Αγρινιωτες(ή ενα μεγαλο μερος τους τουλαχιστον) ξερουμε,κρινουμε και αναλυουμε χωρις να μασαμε ευκολα μασημενη τροφη...
Αν καποιος προσπαθησει να με βλαψει ή να μπει σπιτι μου θα τον αντιμετωπισω το ιδιο,ειτε ειναι ελληνας ειτε οχι.
Ο θειος μου που το 74 πηγε στις ΗΠΑ δεν τον προσκαλεσε κανενας.Οταν ακουει ατακες του στυλ "εξω οι ξενοι εργατες","η ελλαδα στους ελληνες" κτλ εξαγριωνεται γιατι εχει βιωσει για τα καλα στο πετσι του την ξενοφοβια,τη φτωχεια,την ξενιτια και τον ρατσισμο οταν πρωτοπηγε στις ΗΠΑ.Θυμαμαι χαρακτηριστικα που πριν 4-5 χρονια μου ελεγε οτι το ψευδωνυμο των ντοπιων για τους ελληνες οικονομικους μεταναστες ηταν βρωμοελληνες γιατι εκαναν ολοες τις βρωμικες δουλειες και τους θεωρουσαν βρωμικους και απλυτους.Μετα βεβαια μεριδα αυτων ασχοληθηκαν με αλλες δουλειες πιο..μαφιοζικες.

Ανώνυμος είπε...

Πριν απο δυο χρονια περιπου προσπαθησανε να μπουνε και στο δικο μου σπιτι στον Πλατανιτη. Μολις ομως ειδαν το "Βελγο" να γρυλιζει και να ετοιμαζει τα δοντια για αιματοχυσια εκαναν τον Καρλ Λιουις να μοιαζει με συνταξιουχο απ' τα ΚΑΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Συμπλοκή ανήλικων Ελλήνων, με Αλβανούς μετανάστες, σημειώθηκε στο χωριό Διαβατός, στην Ημαθία.

Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύονται πέντε νεαροί (οι τέσσερις είναι Έλληνες), οι οποίοι φέρουν τραύματα από μαχαίρι.

Στο επεισόδιο, όπως προκύπτει από μαρτυρίες, συμμετείχαν ενήλικες Αλβανοί, οι οποίοι έσπευσαν σε βοήθεια των ανήλικων ομοεθνών τους.

Δυο Έλληνες νοσηλεύονται στην εντατική με τραύματα στην καρωτίδα και την κοιλιακή χώρα, ενώ ένας νεαρός Αλβανός είναι ελαφρά τραυματισμένος και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι αστυνομικές αρχές της Βέροιας προσήγαγαν έναν Αλβανό ύποπτο

------
αρχισαν τα οργανα παιδια.
κοσσοβο θα γινει και εδω σε λιγα χρονια ετσι οπως μας πανε.
ας ειναι καλα ο γιωργακης.