Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου


«Περί Αίτησης της Εταιρείας «ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» επιστολή 3η και πριν περάσουν οι 50 ημέρες»

Με δύο δημόσια έγγραφά μας στις 7-6-2010 και 15-6-2010, έντονα τονίζαμε ότι πέρα από τη βολική απάντηση προς την εταιρεία «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», σχετικά με την αίτησή της για ίδρυση Υπεραγοράς Λιανικού Εμπορίου στο Αγρίνιο, του πρώην Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Λουκόπουλου, ελλοχεύει ο κίνδυνος η εταιρεία να πάρει το πράσινο φως σε 50 ημέρες, όπως ο νόμος προβλέπει, αν αυτή δεν συζητηθεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται οι 50 ημέρες.

-Θα είναι τραγικό – αν δεν είναι συνειδητή μεθόδευση – να διευκολυνθεί με αυτόν τον τρόπο στις επιδιώξεις της η εταιρεία.

- Θα είναι θλιβερό να απεμπολήσει τόσο κραυγαλέα, πολιτική του αρμοδιότητα ο 2ος βαθμός αυτοδιοίκησης, η Νομαρχία Αιτωλ/νίας.

- Θα είναι προκλητικό έστω και δια της πλαγίας, να λυθούν τα χέρια εμπορικού ομίλου που θα επιφέρει κλείσιμο καταστημάτων, ανεργία, υποαπασχόληση, εργασιακό μεσαίωνα, ακρίβεια κ.λ.π.

- Η πρόσφατη παραίτηση του κ.Λουκόπουλου από τη θέση του, δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν.

-Ο Νομάρχης Αιτωλ/νίας , που έχει και την κύρια πολιτική ευθύνη, πρέπει άμεσα να αντιδράσει, αν μη τι άλλο για την προστασία του θεσμού.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑ

Καλεί λοιπόν στο αυτονόητο:

Αφήστε τα τερτίπια και πάρτε την ευθύνη σας, πάρτε θέση καθαρά και ξάστερα, συνεδριάστε πριν λήξουν οι 50 ημέρες.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑ

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τετοιες ειδησεις δεν αξιζει να δημοσιευονται. Καλως να μας ερθει το carrefour, αυτο σκεπτονται ολοι οι καταναλωτες του νομου.
Οι εμποροι του αγρινιου ας κανουν τα μπανια τους στη λευκαδα το σαββατο, δεν εχουν αναγκη τα χρηματα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΗΤΕ; ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ;ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΩΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ "ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ" ΩΡΑΡΙΟ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο Ε.Σ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ 1000%.ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΙ ΤΗΝ Π... ΜΕ ΤΗ ΒΟΎΡΤΣΑ.ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο Ε.Σ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ "ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ.Ε=ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΟΛΑ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΟΥΡ(ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ).

Ανώνυμος είπε...

M@@@κιες λες 11:51 π.μ.
Εγω ξερω οτι στο Μεσολογγι, το μοναδικο μαγαζι με καλλυντικα, το Μινιον, απασχολουσε 2-3 ατομα, ολα τα χρονια.
Με το που μετατραπηκε σε hondos center, απασχολει καμια 10αρια ατομα! Και με ασφαλιση!

Μετα μου λετε οτι τα πολυκαταστηματα δεν βοηθουν την απασχοληση?

Καλα μπανια στη Λευκαδα, εμποροι που κλεινετε τα σαββατα.

Carrefour σε περιμενουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ JUMBO, LIDL, SPRINTER, ALDI ΤΩΡΑ...ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ Τ ΑΛΛΟ...ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΣ ΝΟΜΟΥΣ Π ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ Τ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ...ΜΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΝΕ...Ο ΝΩΟΝ ΝΟΗΤΩ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΕΣΑ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ Σ/Κ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΕΡΑ.ΟΣΟ Ο ΕΣΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΘΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο Κ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ "ΤΕΜΠΕΛΙΑ" ΤΟΥ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ,ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΤΥΠΟΥ CAREFOUR) ΠΟΛΛΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ. ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ? ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ (ΗΔΗ ΧΡΕΩΜΕΝΟ) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ. ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ Ε.Σ. ΤΟ ΕΤΟΥΑΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Ε ΟΧΙ ΔΑ!!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 8 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΙΘΟΥΣΑΡΕΣ!!! ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μας έχετε πρήξει όλοι εσείς οι δουλευταράδες που τα έχετε βάλει με τον εμπορικό σύλλογο που κλείνει τα σάββατα, όπως και σε άλλες πόλεις τις ελλάδας. Μάλλον θα δουλεύεται στο δημόσιο και δεν θα σας φτάνουν οι μέρες και οι ώρες τις εβδομάδας για να κάνεται τα ψώνια σας. Εσείς θα πρέπει να τα ξύνεται απο το πρωι εως το βράδυ και κάποιοι άλλοι να δουλεύουν για σας 7 μέρες τις εβδομάδας και 24 ωρες κάθε μέρα. όσο για την ανάπτυξη που φέραν τα μεγάλα πολυκαταστήματα ρωτήστε και αυτούς που δουλεύουν για 400 ευρώ part time στα εν λόγω πολυκαταστήματα.

kostakoutas είπε...

Ρε μάγκες το πρόβλημα σας είναι οτι κλείνουν τα μαγαζιά ο Σάββατο;
Δηλαδή συγγνώμη αλλα τα σουκου του καλοκαιριού ποιος υπάρχει σ'αυτη τη κωλοπολη που θα πρέπει όλα να είναι ανοικτά γιαυτον; Αφού ολοι εξαφανισμένοι είμαστε τοτε..
Κακώς κάκιστα δίνονται άδειες σε μεγάλες πολυεθνικές αλλα επίσης κάκιστα και τα εντόπια καταστήματα είναι τόσο λύσσα στις τιμές και δεν πληρώνουν σωστά και τους εργαζόμενους που απασχολούν

Ανώνυμος είπε...

h domh tis kinonias mas stirizete stin anixti oikonomia kai auto den alazi me to na mhn erthi h poliethniki sto agrinio alla rizonei stin alithini koinoniki allilovohthia...alithia epanastati tis koubotripas kai akroaristere ton 100akiniton posoi apo sas exete asfalia stous ergazomenous sas kai posoi eξoxika sti leukada???

Ανώνυμος είπε...

sostos o 3.12
Milane oloi,milane kai oi volemenoi tempelo dimosioi ipalliloi pou to mualo tous einai kai itan sto rousfeti.
anthropina oraria gia olous ohi mono gia tous dimosious ipalilous tous eisodimaties kai tous frapedes

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι φτηνότερα τα είδη πρώτης ανάγκης στο Καρφούρ (μακαρόνια, γάλα, τυροκομικά, χαρτικά); Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΝΑΙ. Απλά πραγματάκια που θα βολέψουν τα φτωχότερα νοικοκυριά της πόλης. Τα υπόλοιπα είναι κοροϊδίες του ΕΣ προς όλους τους Αγρινιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Αγρινιώτες ξυπνηστε! Μια πόλη 120.000 κατοικών (ειδικά τωρα με τον Καλλικράτη και να μην έχει ενα Carrefour??? Εδώ λέμε για την Πάτρα και τα Γιάννενα που έχουν τα πάντα (Πολυκαταστήματα, Εφετεία, Πανεπιστήμια). Μακάρι να ανοίξει Carrefour και διάφορα άλλα για να έρθει η ανάπτυξη στην περιοχή και σε όλο το Νομό! Μετα μας φταίνε οι πολιτικοί που αδικουν το ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!! Καιεάν δε σας φτάνει το παραδειγμα των Ιωαννίνων και της Πάτρας πάτε να δείτε τι γίνεται στην Κομοτηνή!

Ανώνυμος είπε...

Ναι,γιατί σε σας παίρνουν περισσότερα απο 400 ευρώ και δεν δουλεύουν part-time.3:12μ.μ.

11:51π.μ. ναι κι εσύ όπως τα λες είναι έχεις 1000% δίκιο.

μην ξεχάσετε μεθ'αύριο να κλείσετε πρωί-πρωί τα μπουχουράκια σας,να πάρετε τις MERCEDES,τις AUDI και τις BMW σας και να πάτε στις βιλάρες σας και τις μεζονέτες ώστε να κάνετε τα μπανάκια σας και αν θυμηθείτε τη δευτέρα να ανοίξετε το πρωί καλώς(αν ξέρετε βέβαια τι ώρα ανοίγετε γιατί αν δεν το καταλάβατε-που σίγουρα δεν το καταλάβατε-πριν μερικές ημέρες άλλαξε και το ωράριο).

Μια πόλη 150.000 κατοίκων σαν το Αγρίνιο πρέπει-χωρίς να περιμένουμε 50 ημέρες-να δίνονται οι άδειες αμέσως αν θέλουμε να μειωθεί η ανεργία-εγκληματικότητα και να αυξηθεί η ανάπτυξη ενός τόπου-μιας περιοχής.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ(Μ@@@ΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ)ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Ε.Σ.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ(ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ).

Στα σκαριά επίσης βρίσκονται ΠΟΛΥΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ODEON(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΚΟΜΑ),PRAKTIKER,IKEA,MAKRO Κ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να γράψω τ'ονομά μου για το προηγούμενο σχόλιο
Κώστας Παπασπύρου-Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΛΠ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΑΣΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ...ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ.ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...)ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΗΡΑΝ 150 ΆΤΟΜΑ(ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΥΡΙΩΣ) ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 80% ΑΝΟΙΧΤΑ.ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ HONDOS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΕΝΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΟΜΩΣ 2.500 Τ.Μ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ 3.12 ΙΣΟΠΕΔΩΤΕΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΑ 400 ΕΥΡΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΕ...ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Α, ετσι θα παει μπροστα ο τοπος?
Με το να διωχνουμε καταστηματα?
Aν διωχναμε και τα αλλα, το αγρινιο θα ηταν σαν την αμφιλοχια!
Γινεται εσεις καλυτεροι, ωστε ο κοσμος να μην παει στο carrefour.
Με το να μη θες να ερθει το carrefour σημαινει οτι δεν θες τον ανταγωνισμο στην πολη γιατι καπως 'βολευεσαι'.

Γινεται ανταγωνιστικοτεροι, και μετα κανενα carrefour δεν θα σας φταιει.

Τα mcdonalds ηρθαν στην ελλαδα, αλλα τα goodies, η ελληνικη αλυσιδα, ειναι καλυτερη.
Δεν ειπαν 'οχι, μην ερθουν τα mcdonalds στην ελλαδα'.
Καταλαβατε??????

kostakoutas είπε...

Σιγά μην εχει το αγρινιο και κάνα 2 εκατομμύρια...

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον εκει τοσα χρονια κοβανε αποδειξεις οχι οπως καποια μαγαζια εδω που σου λενε και καλα κανει 100 στο δινω 90 χωρις αποδειξη... καντε τα μπανια σας στη λευκαδα και αφηστε μας εμας να αγοραζουμε απο οπου θελουμε..

Ανώνυμος είπε...

Να στηρίξουμε τα μαγαζιά του Αγρινίου. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να απαγορευθεί στο carefour ανοίξει.

Ανώνυμος είπε...

KOSTAKOUTA ΑΠΟ Π ΕΙΣΑΙ?...ΓΤ ΠΡΙΝ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕΣ ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕ Ν ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ Κ ΜΙΑ ΚΑΤΑ Τ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ Δ.Σ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

O ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 9-2 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ:
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ, ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:
Η ΑΓΟΡΑ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

aparadexti eki ston eboriko silogo.pos tin exoun di den katalaveno.

Ανώνυμος είπε...

AS EXOUMAI XRHMA KAI AS PSWNHZOUMAI KAI STO CARFOUR

kostakoutas είπε...

@08 Ιουλίου 2010 8:37 π.μ.
Δεν γίνεται σε ολα να είμαστε υπερ ή κατα...
Πρέπει να καυτηριάζουμε πάντα τα κακώς κείμενα και να αγρυπνουμε για τα διάφορα θέματα που μας απασχολούν ως πολίτες της πολης αυτής αλλα και τις περιοχής μας γενικότερα και κυρίως να μένουμε μακρυά απο μικροεπαρχιωτικα,ψευτοπροοδευτικά κλπ στερεότυπα.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν ξέρετε τι κάνει ο σύλλογος! Αφού δεν το διαβάζετε πουθενά! Δεν δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις - δράσεις του.
Φυσικά όμως, γνωρίζετε πως το έχει η Τζούλια ξυρισμένο, τι χρώμα βρακί φορούσε ο Αλκαίος στο 3ο δοκιμαστικό της Eyrovision και αν το spread των δεκαετών ομολόγων έφτασε στις 35168161681 μονάδες βάσης....
Προσέξτε μην κλείσετε την τηλεόραση και πάθει τίποτα το μυαλό σας!
Επίσης συγχαρητήρια σε όλους για την κριτική από τον καναπέ σας!

Ανώνυμος είπε...

Και ύστερα αναρωτιούνται μερικοί γιατί τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Αγρινίου είναι λιγότερα απ' τα μη μέλη...

Ανώνυμος είπε...

3.31,ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LINK Ή ΑΡΙΘΜΗΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΣ ΤΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ.ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Swsta pouthena de dhmosieyontai osa kanei o emporikos.Mono se oles tis efhmerides kai se ola ta radia kai se oles tis tileoraseis olh th mera.Gia to emporio den kanei pola alla kanei gia tous polemous th Gaza kai thn ergatia.

Ανώνυμος είπε...

makari na erthei to polikatastama na mpoun polloi pou exoun tin miti psila me tis times stin tripa tous pali.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9:38 , ψάξε λίγο ακόμη να βρείς την ουσία! Δεν είναι και τόσο δύσκολο! Όσο για τις ανακοινώσεις του ΕΣΑ, μπορείς να πάς στα γραφεία του συλλόγου και να τις δείς, ή να πάρεις κάποια εφημερίδα τηλέφωνο και να σου τις πουν. Ακόμη, νομίζω πως στέλνονται και στο agrinionews, οπότε μπορείς να μιλήσεις με τους διαχειριστές! Δεν φαντάζομαι να περιμένεις copy/paste εδώ...
Και κάτι ακόμη...
Υπάρχει μια λανθασμένη εντύπωση πως αυτοί που ανοίγουν τα Σάββατα είναι η φτωχολογιά του εμπορικού κόσμου! Επειδή το κατάστημά μου είναι γειτονιά με πολλούς απο αυτούς, σας ενημερώνω, οτι αυτοί τα έχουν κονομήσει τρελά! Θα μπορούσα να αναφερθώ με ονόματα και ακίνητα (απ όσο γνωρίζω βεβαίως), αλλά πιθανότατα δεν θα δημοσιευθούν λόγω της ανωνυμίας μου.
Και κάτι άλλο! Μην τρελαίνεστε με τις "το αφεντικό τρελάθηκε" εκπτώσεις! Σας δουλεύουν κανονικά! Όταν σας πουλάνε κάτι με 70% έκπτωση, φανταστείτε τι βγάζουν οταν το πουλάνε κανονικά (11 μήνες το χρόνο)! Κοροΐδία!

Ανώνυμος είπε...

"Χθές το απόγευμα κατά την επίσκεψή μου στο κατάστημα Αγρινίου Alex Pak προσκόμισα 3 διαφορετικά εκτυπωμένα φυλλάδια από το Internet,τα οποία περιείχαν προϊόντα του Alex Pak φθηνότερα απαιτώντας να μου δωρίσουν το προϊόν που είχα ανακαλύψει φθηνότερα καθώς και την δωροεπιταγή των 200€ που υπόσχονται σε αυτή την περίπτωση και το διαφημίζουν μάλιστα ...
στην αρχική σελίδα του διαφημιστικού φυλλαδίου τους.Η ταμίας με παρέπεμψε στον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος όταν του εξήγησα τι ζητάω τα έχασε και αφού σκέφτηκε λίγο μου απάντησε πως θα πρέπει να! του προσκομίσω απόδειξη αγοράς του προϊόντος από άλλο κατάστημα που πουλάει φθηνότερα καθώς και το ίδιο το προιόν.Όταν του απάντησα που το γράφουν αυτό στα ψιλά γράμματα του φυλλαδίου και τι νόημα έχει αυτό να το αγοράσω από αλλού κι έπειτα να πάω να ζητήσω ακριβώς το ίδιο από αυτούς σάστισε και με παρέπεμψε σε έναν ακόμα ανώτερό του ο οποίος μου είπε ότι αμφισβητεί τα στοιχεία που έχω εκτυπώσει και πως ίσως να έχω έρθει σε συνεννόηση εγώ ο ίδιος με τα συγκεκριμένα καταστήματα.Του ζήτησα να επισκεφτεί τους συγκεκριμένους ιστοτόπους όπ! ως θα μπορούσε άλλωστε να κάνει εκ! ατομ μύρια πληθυσμός και να αγοράσει στις τιμές αυτές που διαφημίζουν οι άλλοι, μου απάντησε ότι δεν είναι αυτή η δουλειά του.Έπειτα είπε πως θα πρέπει να του προσκομίσω φυλλάδιο από αυτά που μοιράζουν στους δρόμους σαν και το δικό τους και άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως αυτοί είναι οι Έλληνες και πως με τέτοιες τακτικές εκμεταλλεύονται εταιρίες σαν κι αυτή που εργάζεται την στιγμή που τρέχουν προσφορές για το καλό των καταναλωτών και μόνο.Όταν του ανέφερα ότι θα προχωρήσω σε επίσημη καταγγελία στο ΙΝΚΑ μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για ψάξει ! το θέμα και να με ενημερώσει.Μία ώρα μετά μου τηλ.και μου είπε ότι δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί το προιόν που ζητούσα έχει εξαντληθεί από τα ράφια την στιγμή που όταν έφυγα από το κατάστημα υπήρχαν τόσα κομμάτια διαθέσιμα.
Κύριοι του Alex Pak μην νομίζετε ότι μας κοροιδεύετε. Αντίθετα μας πεισμώνετε περισσότερο και μας κάνετε πιο δυνατούς."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/alex-pak.html

Με το καλό! ( Όχι οτι δεν τα ξέραμε κιόλας...)

Ανώνυμος είπε...

οποιος θελει να παει να ψωνισει στα carrefour θα παει, οποιος θελει να παει να ψωνισει στους γνωστους του θα παει.
ηθελα να ηξερα τι στα διαλα καθεστε και λετε τοσο καιρο εδω μεσα.