Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η επιστολή παραίτησης Λουκόπουλου

«κ. Νομάρχη

Υπέβαλα σήμερα στη Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου την παραίτησή μου από Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, θέση, που μετά από δική σου πρόταση, κατέχω μέχρι την οριστική αποδοχή της παραίτησής μου απ’ το Σώμα.

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην πιο κάτω απόφαση μου είναι πολλοί και γνωστοί και στους δύο μας, άρα δεν υφίσταται λόγος να τους επαναλάβω.

Στέκομαι μόνο σε δυο αφορμές που εκτιμώ πως συνιστούν συνειδητές εκ μέρους σου απόπειρες υποβάθμισής μου και προσβολής της προσωπικότητάς μου.
Η πρώτη αφορμή ήταν όταν την Πρωτομαγιά, παρόντος εμού, έστειλες στην πόλη μου τον κ. Πετρόπουλο να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Ν.Α. και η δεύτερη, μόλις χθες, όταν ούτε καν με ειδοποίησες ότι θα ΄ρθεις στη Ναύπακτο στην εναρκτήρια εκδήλωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μαθηματικών και στη συνέχεια απέφυγες να πιούμε ένα καφέ μαζί ενώ το έπραξες με τον συνάδελφο και συντοπίτη μου κ. Μπαρμπαγιάννη.
Μένω ως ερασιτέχνης (και άρα ρομαντικός) της πολιτικής στις καλές μέρες της προεκλογικής μας εκστρατείας όταν η αναγγελία της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο σου εκτόξευσε την αναγνωσιμότητα σου στην Ναυπακτία από 16% στο 40% και υπό τον όρο της αμοιβαιότητας, σου δηλώνω ότι πρόθεσή μου δεν είναι να ανεβάσω τόνους….»

Σε χαιρετώ

Στάθης Λουκόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να ένας λόγος να παραιτηθεί κάποιος από το Ν.Σ…. ……….
Έπρεπε να ντρέπονται οι υποκριτές που νομίζουν πως είναι και πολιτικοί. Έπρεπε να έχουν παραιτηθεί όλοι τους από ευθιξία εδώ και καιρό για αυτά που κάνουν και αυτά που δεν κάνουν. Όταν βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον των πολιτών και του τόπου. Για όσα δεν έκαναν, για όσα απέκρυψαν για την τυφλή υπακοή στο κόμμα (στα) για την δειλία τους, για την έλλειψη πολιτικής βούλησης ΜΑΥΡΙΣΜΑ… Άχρηστοι όλοι τους