Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Τραγικός θάνατος εργάτη στα έργα της Ιονίας Οδού


Κηδεύτηκε χθες ο άτυχος εργάτης Κούσης Πάνος ο οποίος καταπλακώθηκε από οδοστρωτήρα την ώρα της δουλειάς, ενώ εργαζόταν σε τμήμα της Ιονίας Οδού κοντά στο Μεσολόγγι.
Επιτέλους πρέπει να αποδoθούν ευθύνες για τα εργατικά ατυχήματα και να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για τους εργαζομένους.
Δυστυχώς όμως τέτοια περνάνε στα ψίλα, καθώς αρχίζουν και τελειώνουν σε ευχολόγια και τίποτε παραπάνω ..και ύστερα συμβαίνουν πάλι τα ίδια.
Το βίντεο που βλέπετε είναι από το τόπο του συμβάντος ( εφημερίδα Αιχμή).

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή χαμένη στο βωμό του κέρδους των μεγαλοεργολάβων. Άντε να βρουν το δίκιο τους οι συγγενείς του τώρα…

Ανώνυμος είπε...

Δήμος και Νομαρχία με το θεσμικό τους ρόλο να βοηθήσουν τη γυναίκα του να βρεί το δίκιο της καθώς και να της προσφερθεί οποιαδήποτε άλλη βοήθεια διότι δεν εργάζεται κι έχει δύο παιδιά κάτω της ηλικίας των 10 χρονών

Ανώνυμος είπε...

Τί στο βωμό του κέρδους ? Τη δουλεία του έκανε ο άνθρωπος και απλά πήγε στην άκρη. Έχει πάει κανένας σε εργοτάξιο?δηλαδή πώς θα γινόταν το έργο ?με κάγκελα δίπλα στο υπό διαμόρφωσηεπίχωμα? δε γίνεται. Ίσως έγινε κακός χειρισμός στιγμιαία.
Συλληπητήρια. Πάντα φταίει ο κακός εργολάβος. α ΡΕ ΚΚέδια,μια ζωή τα ίδια.

axilleas είπε...

ΝΑΝΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Εκτός θέματος η πρώτη απάντηση!Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια!

axilleas είπε...

Oεχθρος αυτης της δουλειας σας μηλω με πειρα 30 χρονων εινε ο ΥΠΝΟΣ,χωρις φυσικα να ξερω τα αιτια του ατυχιματως

Ανώνυμος είπε...

Συνταρακτικό πραγματικά το γεγονός. Τυχαίνει ο άνθρωπος αυτός να ήταν εμμέσως γνωστός μου. Παρακάμπτω τα συλλυπητήρια που είναι αυτονόητα. Παρακάμπτω το οτι εγώ είδα το εκτρωματικό αυτό βίντεο. Στέκομαι στο οτι τέτοιες εικόνες βρίσκονται στο διαδίκτυο στο οποίο ελεύθερη πρόσβαση έχουν και τα ίδια τα παιδιά του άτυχου αυτού ανθρώπου. Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση τους, και φαντάζομαι ούτε και εσύ. Απευθύνομαι σε εσένα που το ανέβασες. Νομίζω πως ένα κείμενο θα ήταν αρκετό. Η θανατολαγνεία, και οι προσπάθειες για αύξηση των θεάσεων ενός ιστολογίου νομίζω πως αγγίζουν κάτι πολύ μακρινό σε σχέση με τη δημοσιογραφία ή την απόδοση τιμής σε έναν άνθρωπο που στην πόλη αυτή λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε.

Ερμής.

Ανώνυμος είπε...

Enas νεος ανθρωπος χαθηκε και αυτο ειναι το κριμα.Συληπητηρια στην οικογενεια του,ΚΑΙ τωρα το Κρατος τι κανει?ποιος ειναι ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ (Και οι ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ που εχουν αναλαβει αυτο το εργο??)και ποια η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ με αυτο ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ??Μηπως ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ? η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΓΡΑΡΑ?? Ενας Εισαγγελεας απο αλλον ΝΟΜΟ να επεμβη,γιατι οι του ΝΟΜΟΥ Μαλλον Θα το Παιξουν Στρουθοκαμηλοι ως συνηθως.....