Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Οργανώνονται...στο facebook οι Ντορικοί του νομού!

Εδώ και λίγες ημέρες δημιουργήθηκε στο facebook ένα profile με την επωνυμία «ΦΙΛΟΙ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» το οποίο αριθμεί περίπου 100 φίλους. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα πρώτα σχόλια, πρόκειται για υποστηρικτές κυρίως της πρώην υπουργού Eξωτερικών στο νομό μας, που ενδεχομένως θα ήθελαν να τη δουν σε νέο ρόλο στην πολιτική σκηνή. Η αλήθεια είναι ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει ερείσματα στο νομό μας, κάτι που η Ρηγίλλης γνωρίζει καλά, γι αυτό εξάλλου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν. Η εκλογή αρκετών αιτωλοακαρνάνων στην Πολιτική Επιτροπή που πρόσκεινται στο περιβάλλον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αδιάψευστος μάρτυρας για του λόγου το αληθές, ενώ και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει άμεσα να επισκεφτεί το νομό μας. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω κίνηση στο διαδίκτυο δεν αφορά μόνο την Αιτωλοακαρνανία, αφού μετά από μια σύντομη πλοήγηση διαπιστώσαμε ότι αντίστοιχα profile έχουν δημιουργηθεί και για άλλες περιοχές της χώρας. Επομένως, κάτι μας λέει ότι δεν πρόκειται για αυθόρμητη κίνηση, αλλά μάλλον έχει δοθεί «γραμμή» από την Αρεοπαγίτου…

Y.Γ.: Το εν λόγω profile το ανακαλύψαμε κατόπιν σχετικού αιτήματος φιλίας που μας απηύθυνε ο δημιουργός του και το οποίο αποδεχθήκαμε, όπως κάνουμε εώς τώρα με όλα τα σχετικά αιτήματα που μας έρχονται και αφορούν κομματικές οργανώσεις ή γενικότερα γεγονότα που συνδέονται με τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας. Σε καμία όμως περίπτωση δε σημαίνει ότι συμφωνούμε με αυτές. Απλά είναι και αυτός ένας τρόπος για να παρακολουθείς και να ενημερώνεσαι για τις προαναφερόμενες εξελίξεις…

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ. ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙ, ΑΠΟ ΠΡΕΣΒΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΥΣΤ, ΒΡΩΜΟΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΙ!!!!!!

agrinionews είπε...

Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύουμε σχόλια που αναφέρονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, εάν τα γραφόμενα δεν αποδεικνύονται και εάν αυτός που τα υπογράφει είναι ανώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

ρε παμε καλα? ντορα γιοκ! ακομα δεν το καταλαβαν μερικοι.

Ανώνυμος είπε...

για να υποστηριξεις Ντορα..πρεπει να εισαι ανθρωπος του συστηματος..πρεπει να εχεις μπλεξει με το δημοσιο..
με τα δημαρχιλικια..
με τα δημοσια εργα..
με τις επιδοτησεις...
με τις μιζες...
τα κολλητιληκια...
με την αμεση αναθεση εργων...
με τους στημενους διαγωνισμους...
με τη κουταλα...
Ψαξτε...γυρω σας ποιοι στηριζουνν Ντορα...καποιο στοιχειο απο τα παραπανω θα βρειτε...
π.χ.
ΚΟΙταξτε κατι δημαρχους σε δημους του νομου ευρυτανιας...που η "Αγια Οικογενεια" τους "χαρισε" τα μηχανηματα απο πρωην κρατικους οργανισμους..και κανουν τωρα τους μεγαλοεργολαβους.....ή κατι αλλους "ἡλεκτρολογους" =που προμηθευουν απο το καρπενησι το μεγαλυτερο δημο της χωρας....

Ας μη γελιεστε αλλο..Η "Αγια Οικογενεια"..ηρθε στη πολιτικη για να φαει...

Ανώνυμος είπε...

Καμία στήριξη σε Ντόρα ας πάει στην Ευρυτανία και την Κρήτη εδώ δε γουστάρουμε μητσοτακαίϊκο

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ.ΗΔΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

H Nτορα αξιζει.Η Αιτωλοακαρνανια την στηριζει και ολοι το ξερουν αυτο.Διαφωνει κανεις;

Ανώνυμος είπε...

ntorakia klapste...!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ....ΟΙ 100 ΤΟΥ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;;;;

Ανώνυμος είπε...

12 Ιουλίου 2010 5:01 μ.μ.

ναι αμε εγω διαφωνω, παρε τα τζακια σου και σε αλλη παραλια.
τον ψηφο σας παιδια θα τον βρειτε εκει μεσα?

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΙ ΟΥΣΤ!!!


ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ>ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΗ ΧΨΡΑ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ.ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΙ ΑΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΕΙΔΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ 'ΦΟΡΟΥΜ'.ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΥΛΑΚΑΣ .ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΕ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΣΣΟ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μαρεσει που βγηκαν...να την υποστηριξουνν..τρομαρα τους....
βρε θα φατε πολυ...γιουχαρισμα απο το κοσμο ετσι και βγειτε ανοιχτα και πειτε..Ντορα...
Βρε ουστ απο εδω...
Αντε καντε τεμεναδες στο Δρακουμελ....

Ανώνυμος είπε...

70 χρονια παπανδρεου αλλα τοσα μητσοτακεικο βαλε και αλλα τοσα καραμανλεικο, ρε παιδια μια ερωτηση, δεν χορτασετε τοσα χρονια?
καιρος δεν ειναι να φυγουν αυτοι?
αλλα ετσι ειναι οι ελληνες, κολλημενοι!

Ανώνυμος είπε...

ολοι ειναι ιδιοι κτλ μπλα μπλα μπλα, για κατσε ρε φιλε πως ειναι ολοι το ιδιο? ο σαμαρας 15 χρονια ελειπε και γυρισε απο την ερημο .
το μονο λαθος που κανει ( και ολες οι δεξιες κυβερνησεις) ειναι οτι παει να περασει ευρωπαικο πολιτικο πολιτισμο στην ελλαδα! που? στην ελλαδα! χαχαχαχα
ρε αντωνακη τρελο αγορι, οι ελληνες μονο απο βρισιδια και χριστ***ιες , λαικισμο και μηδενισμο καταλαβαινουν. ετσι οπως πας δεν προκειται να ανεβασεις ποτε τα ποσοστα σου .αμα δεν βγεις εξω να ξεσηκωσεις τον κοσμο τωρα ποτε θα το κανεις? οποτε ειναι δεξιες κυβερνησεις λυσσανε ολοι για προωρες , τωρα ολοι μουκο κανουν! που κανονικα θα επρεπε να την ειχαν ριξει αυτη την κυβερνηση ΧΤΕΣ για τα ψεμματα μονο και μονο που ειπε.
αλλα βεβαια, η ελλαδα ειναι αριστερο κρατος. ολοι τους ειναι κρυφοκομμουνιστες με δεξιες τσεπες και κανουν ολοι τουμπεκι!

Ανώνυμος είπε...

O NOMOS AITOLOAKARNANIAS STIRIZEI MPAKOGIANNI...H ALITHEIA EINAI AUTI....!! FANIKE STIS EKLOGES ALLOSTE...KAI TA POSOSTA YPARXOUN.....!!TORA...I POLAN AS PAEI NA PAIXEI ALLOU....ALLA TO THEMA EINAI OTI O KOSMOS KATALABE TO PAIXNIDI TOU SAMARA KAI EUTYXOS THA TOU DOSEI TA PAPOUTSIA STO XERI....KAI EXO APO TI NEA DIMOKRATIA.....ENOIKIASTIS EINAI KAI TO XEREI...IDIOKTITIS EINAI O KARAMANLIS...THELEI DE THELEI...KAI AUTO TO XEREI...AN ITAN MAGKAS O KALAMATIANOS....AS DIEGRAFE TON KARAMANLI....ALLA DEN TOLMA...GIATI XEREI THA FYGEI NYKTA.....ALLA ETSI....EINAI....VAZOUME ENAN XAZO ARXIGO NA KYVERNA NA TON KANOUME OTI THELOUME......TIN DORA POIOS THA TIN KOUMANTAREI??KANENAS..!!....EIDE KANEIS BOULEUTI TIS ND NA STIRIZEI STA KANALIA TO SAMARA??..EKTOS APO TA TSIRAKIA (MANOLIS,PANAGIOTOPOULO KAI ABRAMOPOULO) ???? ...KANENAS....GIATI?????....GIATI TO ATOMO EINAI APOTYXIMENO KAI THA FAINEI STIS EKLOGES.....POU EINAI OI 800.000 PSIFOFOROI SAMARA????TO XEHASAME TORA?????

Ανώνυμος είπε...

Με το Υ.Γ. τα είπατε όλα.
Ολόκληρη ανάρτηση για 110 άτομα εκτ ων οποίων τα 100 δεν είναι Αιτωλοακαρνάνες...

Ανώνυμος είπε...

Η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ώρες με τις συμφορές που συσσωρεύθηκαν εξ’ αιτίας των ανίκανων πολιτικάντηδων που την κυβέρνησαν από τη μεταπολίτευση έως και σήμερα. Έτσι δεν θ’ ασχοληθούμε κι ούτε μας ενδιαφέρει αν ακόμα ένα αισχρό μέλος του γενικότερου συνόλου των αισχρών πολιτικάντηδων, φτιάχνει ή ετοιμάζεται να φτιάξει κόμμα. Οτι κι αν κάμει η συγκεκριμένη κυρία, θα το κάνει για προσωπικό της όφελος κι όχι για το γενικό. Αυτό μόνον οι βλάκες κι όσοι έχουν συμφέροντα απ’ αυτήν δεν θέλουν να το δουν. Εμείς όπως το ξέρουν κι όλοι οι παλιοί αναγνώστες ποτέ δεν την εμπιστευτήκαμε, έτσι και τώρα θα σταθούμε απέναντί της, γιατί μια κόρη του Μητσοτάκη δεν μπορεί να διαφέρει από τον ίδιο της τον πατέρα και τα μυαλά του … Η οικογένεια αυτή ποτέ δεν έδωσε κάτι στην Ελλάδα και στο γενικό της συμφέρον, ΜΟΝΟΝ πήρε απ’ αυτήν ! Ε, τώρα δεν θα την αφήσουμε να πάρει κι άλλα ….
(Από blog-Ελλήνων δημοκρατών Κρήτης).

Ανώνυμος είπε...

Ουστ στη Ντόρα ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΥΣ αρκετά ανεχτήκαμε τις γνωστές αρπακτικές πολιτικές οικογένειες.

ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.¨Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

πως να παει η ελλαδα μπροστα ρε παιδια? αφου δεν υπαρχει ανθρωπινο υλικο!
φανταστειτε υπαρχουν ανθρωποι που υποστηριζουν ακομα την ντορα! που δεν ξερει τι εχει! τοσα χρονια δηλαδη στην πολιτικη δεν χορτασε?τωρα δηλαδη θα αλλαξει και θα γινει καλη πολιτικος?
η' υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν στον τζεφρυ!!! σε ποιον? στον τζεφρυ φυσικα!προκειται για ειδικη περιπτωση νεοελληνων με φυσικα πολυ χαμηλο iq σαν τον αρχηγο τους!
δεν πα να εχεις την καλυτερη εταιρεια, αμα δεν εχεις καλα στελεχη δεν κανεις τιποτα. το ιδιο ισχυει και για την χωρα. οι καλοι φυγανε και εχουνε μεινει εδω ολοι χαλια νεοελληνες. χωρις κουλτουρα χωρις κανενα προσον, μπουρτζοβλαχια στο τερμα.

Ανώνυμος είπε...

και για να μην ξεχνιομαστε η ντορα ψηφισε ΔΝΤ!θα φανε καλα και τα παδια σας!

Ανώνυμος είπε...

Μα σε συνεντευξη στον σκαι ειπε οτι υπεγραψε το μνημονιο για να μπορεσει και αυτη να παρει συνταξη....

Που εχει παραθυρο να παω να πεσω?