Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Ούτε φέτος 4ο τμήμα στο Αγρίνιο!


<<..Αγρινιώτισσες και αγρινιώτες, ιδρύουμε αυτόνομο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας(=Αιτωλοακαρνανίας=Αγρινίου)χωρίς ακόμα όμως 4ο Τμήμα>>
Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια φορά!Το 4ο τμήμα της πανεπιστημιακής σχολής Αγρινίου δε θα δημιουργηθεί ούτε και φέτος,αφού δεν περιλαμβάνεται στο μηχανογραφικό που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας,το οποίο περιέχει τις σχολές για το νέο ακαδημαϊκό έτος.Όχι πως δεν το ξέραμε,αλλά για ακόμη μια φορά και αυτή η κυβέρνηση(όπως και οι προηγούμενες!),ρίχνει το θέμα στις καλένδες!Σώκος και Μοσχολιός προέβησαν αμέσως σε ανακοινώσεις,καταγγέλοντας το γεγονός,όπως εξάλλου επιτάσσει η θεσμική τους θέση.
Εμείς όμως,αναρωτιόμαστε ως πότε θα ακούμε και θα βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια απ’τους τοπικούς μας άρχοντες και τους βουλευτές μας;Γιατί κάθε φορά ο καθένας ανάλογα με τη θέση που κατέχει(κυβερνητικός ή αντιπολιτευόμενος),εκφράζει διαφορετικές απόψεις!Έτσι στην παρούσα φάση οι της ΝΔ σιωπούν,ενώ αυτοί του ΠΑΣΟΚ ξεσπαθώνουν.Βέβαια αν ανατρέξουμε λίγα χρόνια πίσω βλέπουμε άλλα πράγματα…και πραγματικά γελάμε!!!
Ας πάψουν επιτέλους κάποιοι να τοποθετούν τα σημαντικά αναπτυξιακά ζητήματα του τόπου μας,στα γρανάζια κομματικών σκοπιμοτήτων!
ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΞΥΠΝΑ! ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ! ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ!!!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγά μη κάνουν 4ο τμήμα τώρα που θα γίνουν τα ιδιωτικά

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ;ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ!ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΒΛΑΧΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Oi Agriniotes dystyxos einai ta megalytera provata sti xora. Oute ena kleisimo dromou den ginetai gia auto to thema pou einai to simantikotero apo ola kai i koroidia synexizetai XRONIA OLOKLIRA. Fusika me tetoia adiaforia den prokeitai pote na ginei to panepistimio Agriniou.

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα ζηταει πανεπιστημιο και το ξυλοκαστρο..
καταλαβετε ο,τι μονο ζημια εκανε η λαϊκιστικη πολιτικη πασοκ "καθε κωμοπολη και πανεπιστημιο".
αλοιμονο αν συνεχιστει.
ας βρουμε καποιο σοβαροτερο και ρεαλιστικοτερο αιτημα να προταξουμε!

Ανώνυμος είπε...

όσο και να ψωνάζουμε δεν ιδρώνει το αυτί κανενός;βέβαια έπρεπε και μεις ως πολίτες να αναλάβουμε πρωτοβουλίες!μήπως ήρθε η ώρα το διαδύκτιο και κυρίως τα blogs να δραστηριοποιηθούν πάνω σε αυτό το θέμα;απλά το λέω για να το χουμε υπόψιν μας...

Ανώνυμος είπε...

"καθε κωμοπολη και πανεπιστημιο" είπες; Τώρα αυτό τι σχέση έχει με το πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο; Δεν μας αφορά.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 100000 ΤΗ ΛΕΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗ;ΕΛΕΟΣ!ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Κομωπόλεις είναι εκείνες που έχουν 10.000 κατοίκους, 11.000 φοιτητές και δεν είναι ουτε καν δεύτερες σε πληθυσμό σε ένα νομό

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ < ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ> ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ 30 ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ. ΟΥΣΤ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο νομος εχει πρωτευουσα το ιπ μεσολογγι.Το οτι ο νομος ειναι τοσο πισω μεγαλη ευθυνη εχει το ιπ μεσολογγι αφου η πρωτευουσα ζηταει πραγματα μονο για την πρωτευουσα και για τπτ αλλο στον νομο.Ελα ομως που οι αναγκες του νομου ειναι αλλου .Να μας ζησει το λοιπον η βλαχοπρωτευουσα μας...
Και κατι ακομα:αν σβησει το Αγρινιο ψαχτε για νομο...

Ανώνυμος είπε...

gia poso akoma tha ypotimoume emeis oi idioi tin noimosini mas zitodas kati poy exoun apofasisei na min mas dosoun pote????as stamatisei to theatro se topiko epipedo...!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ.ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΔΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠOΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ(ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 7.000-8.000 ΞΕΝΙΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

αχχχχ που να ερθει το 4ο τμήμα???ε?που?εδω μετα βίας χωράνε τα 3 δεν εχουμε εργαστηρια!!!, εγαταστασεις πατηστε λιγο γη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε καλά τα λες πρέπει να γίνει πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο αλλά οι ‘τύποι’ μόνο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια είναι, ποιος Αγρινιώτης θα έστελνε το παιδί του σε κάποιο τμήμα του πανεπιστημίου στο Αγρίνιο κάτω από τις συνθήκες που λειτουργεί σήμερα; καλύτερα να το στείλει σε ιδιωτικό. Ήδη φέτος με την εισαγωγή περισσοτέρων εισακτέων υποβαθμίσθηκε αυτόματα! Σκοπός της κυβέρνησης με την αλλαγή του νόμου είναι να υποβαθμίσει τα δημόσια πανεπιστήμια και αναγκάσει γονείς και φοιτητές να καταφύγουν στα ιδιωτικά… Φανταστείτε ότι το κάθε τμήμα έχει κατά μέσο όρο 3-4 εργαστήρια σε κάθε εξάμηνο, από φέτος λόγω έλλειψης εργαστηρίων (αιθουσών) και προσωπικού τα εργαστήρια (το σημαντικότερο κομμάτι για την κατανόηση της επιστήμης ) θα γίνεται ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ!!! Μακάρι κάποιος να μας πάρει κάποτε στα σοβαρά και να δούμε επιτέλους πράξεις και όχι λόγια ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

kathe fora pou anaferetai ena shmantiko thema olo kai kapoios mesologgiths tha leei kamoia blakeia kai telika tha ksefeygei to thema!!!apo to psaroxwri stous blaxous opws lete...pantws eiste oloi blakes den koitate na lysetai ta problhmata sas!!!agrinio ti na kanei enas foithths.ksenera.....mesologgi trupa oyte magazia den exei!!!elews pia!!!