Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Καλά η Ιόνιος οδός..την Αθηνών-Κορίνθου την ξεχάσαμε;


Ως γνωστόν, για να πας Αγρίνιο-Αθήνα δεν πρέπει μόνο να διασχίσεις την "πίστα" του Oldmountain ( κοινώς Παλιοβούνας)αλλά πρέπει να πατάς τη βοηθητική γραμμή της μιά μισης λωρίδας δρόμου από τα διόδια της Πάτρας μέχρι την Κόρινθο με κίνδυνο να "φιλήθείς" με καμιά νταλίκα η με κανέναν φουριόζο ΙΧ που σου μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα τζαμπουκαλεμένα με τα φώτα.
Περί του ζητήματος αυτού είχαμε μια εξέλιξη σήμερα, στην οποία οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Μπανίας και Τσούκαλης καλούν με επιστολή τους κάποιους βουλευτές( δηλαδή τα "δικά μας παιδιά" και τα υπόλοιπα από τους όμορους νομούς)σε συνάντηση στο εντευκτήριο της Βουλής μεθαύριο Τετάρτη 6 του μήνα προκειμένουν να υπάρξει δράση περί του ζητήματος αυτού.
Καλά κάνουν από το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, είναι πολύ σημαντικό ζητημα αυτό και εύστοχα το ανακινούν, ειναι όμως και πολύ σημαντικό ζήτημα για τους εαυτούς τους, καθώς στην Αιτ/νια, τη στιγμή που ο Τσίπρας σάρωνε στις Δημοτικές και το κόμμα πέρναγε το 5 τα εκατό στις βουλευτικές, στα μέρη μας και ειδικά στην Αιτ/νια πήγαν "άπατα".Τις προάλλες που παίζαν τα εσωκομματικά μαγειρέματα νωρίς το απόγευμα καμιά 10ρια εθεάθησαν στα γραφεία.( δεν ξέρουμε αργότερα τι έγινε).Οψόμεθα..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα έκανε διαβήματα στο ΥΠΕΧΩΔΕ ο Σωκος μαζί με τους νομάρχες Αχαίας και Ηλείας για το ίδιο ακριβώς ζήτημα μια μέρα μετά το ΣΥΡΙΖΑ.
Άντε παλικάρια...να ξυπνάει και λίγο η αξιωματική αντιπολίτευση

Ανώνυμος είπε...

Ο συν ειναι τελειωμενη ιστορια κατα την γνωμη μου στον νομο.Αμα εχεις τον Μπενατο αρχιυποψηφιο ,που στο χωριο του περνει 40 ψηφους αστα να πανε.Ο αριστερος κοσμος του νομου δεν εκτιμαει καθολου τους κρατικοδιαιτους υπαλληλους του κρατους.