Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

..¨Ερχεται ο Αλέξης!!!


για να δούμε όμως τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις! μετά από την αναμενόμενη εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όλοι περιμένουν να δουν τα πρώτα βήματα 33χρονου πολιτικού αλλά και τις πολιτικές επιπτώσεις που θα έχει αυτή η εξέλιξη . Ακούμε πολλά τον τελευταίο καιρό για κοινωνικούς αγώνες, για αριστερή στροφή (φοβάμαι μην ζαλιστώ με τόσες στροφές), για ενδεχόμενη προσέγγιση με το ρεύμα Βενιζέλου κ.α. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα σίγουρα ο παντοδύναμος άνδρας του συν είναι το δίχως άλλο ο Αλέκος ( Αλαβάνος ) και όχι ο Αλέξης . Για πόσο ακόμα άραγε; Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως νέοι) του νόμου μας – τα οποία τάχθηκαν κατά μεγάλο ποσοστό υπέρ του κ. Τσίπρα – αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο Αλέξης αποκτά προσωπικό έρεισμα ανάμεσα στους συντρόφους και σύντομα θα δούμε το προσωπικό του στίγμα. Ωστόσο ένα δύσκολο στοίχημα παραμένουν οι επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτ/νια αφού κινούνται χαμηλά στα αστικά κέντρα του νόμου και είναι ανύπαρκτες στα χωριά.
Υ.Γ Νεανικούς ψήφους βλέπει να χάνει το ΠΑΣΟΚ και τρέχει να βρει νέο και ωραίο αντί- Τσίπρα . Μήπως ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί ο Θάνος Μωραΐτης για τη εσωκομματική του στάση;

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφω απο press-gr...


"Σαραντάρη" ψάχνει ο Γ. Παπανδρέου...
...ως αντίδοτο στον Αλ. Τσίπρα

Η συντριπτική επκράτηση του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του Συνασπισμού θα επηρεάσει τις εξελίξεις και μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Επανέρχονται οι σκέψεις για την προώθηση ενός νέου στελέχους -από τους "σαραντάρηδες"-στη θέση του Γραμματέα, στο επικείμενο συνέδριο, του ΠΑΣΟΚ, με την ελπίδα να ανακοπούν οι διαρροές και ιδιαίτερα από τη νεολαία.
Ένα τέτοιο στέλεχος που ακούγεται είναι ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ποιός Τσίπρας;Ένα παιδάκι είναι-κατασκεύασμα του σύγχρονου life style,της αριστερής πολιτικής!Τον είδατε πως μίλησε το Σάββατο;Πραγματικά κοίμησε το ακροατήριο,ενώ προσπαθουσε να κρύψει την αμηχανία του,πιάνοντας διαρκώς τα μικρόφωνα!

Ανώνυμος είπε...

paidia emis klasika os ellines vrikame eukairia na ta hosoume giati to kollimeno mas mialo den mporei na simvivastei me to nearo tis ilikias tou Tsipra!an omos ton legane Karamanli i Papandreou tha to vouloname...

Ανώνυμος είπε...

Πες τα μεγάλε... δυστυχώς ο Έλληνας είναι μια ζωή "κολλημένος"! Μπράβο στον Τσίπρα που σπάει το κατεστημένο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναγνωστόπουλος(δήμαρχος Μεσολογγίου)έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Αλέξη!!!Μήπως αυτό σημαίνει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

skeftikate pote poso ypokritiki einai syxna i anesi?Makari oloi oi politikoi na min eixan toso psila ton amane kai na etreman kai ligo otan miloyn sto koino diaisthanomenoi to simantiko toy pragmatos!den ksero an telika tha einai toso apotelesmatikos symbolizei ostoso kati olo ayto to reyma!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ(ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ) ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΜΕ Ο ΣΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 81
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΑ ΤΑΙΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ)ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΥΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑ ΜΑΧΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΗΣ ΑΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝ.

---ΚΑΡΛΟΣ---

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια οτι το στελεχος της νεολαιας ΠΑΣΟΚ και παραλιγο νομαρχιακος συμβουλος θ.Κ ετοιμαζει την καθοδο του στην κεντρικη πολιτικη σκηνη

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΟΜΟΡΦΟΝΙΕ.
ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.47% ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΜΠΕΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟ-1.ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΑ, ΠΕΡΝΕΙ 15 ΨΗΦΟΥΣ.
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

agrinionews είπε...

o συμπατριώτης μας Σταύρος Καραγκούνης λέει, πρόεδρος τοπικής πασοκ Γερμανίας έστειλε επιστολή παραίτησης και προσωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ!

[gas] είπε...

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα πρέπει να προσέξει μήπως το λεγόμενο ρεύμα του οδηγήσει στις τάξεις του ανθρωπάκια που στα κόμματά τους δε θα είχαν καμιά τύχη.
Με αποτυχημένους της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (συνέβη και στην ΠΟΛ.ΑΝ. παλιότερα, συμβαίνει και στο ΛΑ.Ο.Σ.) δεν αλλάζει το σκηνικό.
Απλά κάποιοι καιροσκόποι με μερικές εκατοντάδες, το πολύ ελάχιστες χιλιάδες ψήφων θα μπαίνουν στη Βουλή για να λύσουν και καλά τα προβλήματά μας.

Ανώνυμος είπε...

na min mpoune lamogia opws o lentakis palia kai na min yparxun proswpa opws o kyrkos poy afta tsakisan tin aristera..
an valei tetoia proswpa o syn to exase to paixnidi.
pantws xtes sti fasi pou egine sta grafeia tou ote perimena perissotero ektopisma tou tsipra ektos kai an ta mme kovun kai ravun skines..

Ανώνυμος είπε...

REFORM-CHLOROFORME