Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Συνέχεια στην ταλαιπωρία..

Τη στιγμή που τα μπλόκα ολοένα και λιγοστεύουν το "δικό" μας στην Ερμίτσα καλά κρατεί. Τις προηγούμενες μέρες έκλεισε κανονικά σε ώρα αιχμής, προκαλώντας την αντίδραση πολλών οδηγών. Όπως βλέπετε και στο χάρτη πλήττει μόνο τη περιοχή του Αγρινίου, της οποίας οι κάτοικοι μπορεί μεν να κάνουν μόνο μια μικρή παράκαμψη ( πράσινο χρώμα), όμως το σημείο τριβής ΔΕΝ είναι η γέφυρα της Ερμίτσας, αλλά εκείνη της Αβόρανης, στην οποία όπως είναι γνωστό χωράει ένα αμάξι και για αυτό δημιουργείται το κυκλοφοριακό αυτό χάος.
Όσο ευαισθησία κοινωνική και αν έχουμε, απορούμε πραγματικά κατά πόσο η συνέχιση τέτοιων ενεργειών μπορεί να βρεί απήχηση και κοινωνικές συμμαχίες στη τοπική μας κοινωνία, όταν ουσιαστικά πλήττεται αποκλειστικά αυτή.
Μια ένδειξη σε αυτό είναι ότι στα ΜΜΕ και Blog πανελλήνιας εμβέλειας δεν αναφέρεται το μπλόκο της Ερμίτσας ( και αν γίνεται πολύ ελάχιστα), αλλά μονοπωλούν το ενδιαφέρον εκείνα της Θεσσαλίας και του Προμαχώνα.
"Εμείς και εμείς" είμαστε! Αν 5 από εμάς κλείνουν άλλους 15 δεν θα ιδρώσει το αυτί καμιάς και κανενός υπουργού..
Σήμερα πάντως θα γίνει συνάντηση των αγροτών με την υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, η οποία θα είναι καθοριστική για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το εχουν παρακανει οι αγροτες τις περιοχης μας.5-10 τρακτερ ταλαιπωρουν μια ολοκληρη περιοχη.ντροπη τους...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι για φτυσιμο...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η μη εφαρμογή των νόμων στη χώρα μας έχει καταντήσει εξοργιστική, οι πολίτες πρέπει να πάρουμε μέτρα (νόμιμα πάντα) ενάντια στο φαινόμενο του αποκλεισμού των δρόμων από τους αγρότες. Σίγουρα οι αγρότες δεν είναι οι μόνοι που έχουν προβλήματα, κανένας όμως άλλος δεν βγαίνει να κλείσει τους δρόμους ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ενάντια στους συμπολίτες τους. Ειδικά στο Αγρίνιο έχουμε
το τραγελαφικό φαινόμενο να αποκλείουν ολόκληρη την πόλη και να ταλαιπωρούν χιλιάδες κόσμου ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ άνθρωποι. Η μόνη λύση είναι η κατάθεση μηνύσεων ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν ονόματα να στείλουν e-mail στο ermitsa2010@yahoo.gr ώστε να κινηθούμε δικαστικά.
ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ.ΜΑΣ ΕΣΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

H ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Καθονται στο καφενειο και πινουν τσιπουρα και κατα τις 1
δινουν ραντεβου στην γεφυρα για το χαβαλε τους.Ευτυχως τουσ πηρε χαμπαρι ο κοσμοσ!

Ανώνυμος είπε...

Αγροτες του ΠΑΜΕ ειναι...
Κι απορει το ΚΚΕ μετα γιατι ο κοσμος δεν το ψηφιζει...

Ανώνυμος είπε...

oust .den exete ti na kanete kai talaiporeite ton kosmaki.den einai kaneis pleon me to meros sas kai parte ton poulo apo ta mploka epitelous.

Ανώνυμος είπε...

οι αγωνιστές του τσίπουρου και της τυρόπιτας. Κλείνους το δρόμο και αγωνίζονται για τα αιτήματά τους στο ΤΙΠ-ΤΟΠ. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό και μπορουν να αντέξουν τις δυσκολίες του αγώνα. Συντροφοι του ΚΚΕ ξυπνήστε σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος.
Αλήθεια αλήθευει οτι ζητάτε απο την Υπουργό να σας καλύψει και το λογαριασμό του ΤΙΠ-ΤΟΠ???

Ανώνυμος είπε...

πλακα στην πλακα χρυσες δουλειες θα εκανε το ΤΙP-TOP αυτες τις μερες.