Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Προγράμματα εκδρομών της Εργατικής Εστίας: Απούσα η Αιτωλοακαρνανία για αυτό το καλοκαίρι!





Ο παραπάνω πίνακας είναι ο κατάλογος που έδωσε στην δημοσιότητα η εργατική εστία των απαιτούμενων κλινών που απαιτούνται για μίσθωση. Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, τότε οι δικαιούχοι της εργατικής εστίας θα μπορούν να κάνουν με χαμηλό κόστος τις διακοπές τους σε κάποιο μέρος της Ελλάδας που αναγράφεται στη παραπάνω λίστα.

Εμείς αναζητήσαμε σε αυτό το πίνακα την Αιτωλοακαρνανία, Μάταια όμως. Η Ναύπακτος, το Μεσολόγγι, οι λίμνες μας, η Πάλαιρος, ο Μύτικας, η Βόνιτσα φαίνεται ότι δεν αποτελούν καλοκαιρινοί προορισμοί, τη στιγμή που συμπεριλαμβάνονται άλλοι που δεν έχουν καν θάλασσα.

Το θέμα αυτό ανέδειξε η νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας, που με επιστολή ζητάει επίσημα να συνταχθεί εκ νέου το εκδρομικό αυτό πρόγραμμα.
Ελπίζουμε να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Αλλιώς θα ισχύσει δυστυχώς μια αγγλική παροιμία που λέει "Don't cry over spilled milk..."

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζομαι που διαμαρτυρηθήκαμε!Δεν το περίμενα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΡΑΒΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΜΠΑΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ας προβληματιστουν γιατί συμβαίνει κι ας αφήσουν τις επιστολές απορίας.