Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Το θέμα του Εσπερινού προβλήθηκε στον ΑΝΤ1!

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε,ότι τα δραστήρια παιδιά του 15μελους του Εσπερινού Λυκείου της πόλης μας,συνεχίζουν ακόμη πιο δυναμικά τον αγώνα τους,προκειμένου στα μηχανογραφικά τους δελτία,να περιλαμβάνονται οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές σχολές.Συγκεκριμένα,το εν λόγω θέμα αναδείχθηκε για πρώτη φορά δημόσια,μέσα από αυτό το blog!Όπως σας είχαμε ενημερώσει τότε,οι μαθητές της πόλης μας,πρωτοστατούν πανελλαδικά σε αυτόν τον αγώνα.Τις τελευταίες μέρες το θέμα προβάλλεται έντονα από τα τοπικά ΜΜΕ και… όχι μόνο!Αξίζει να αναφέρουμε,πως χθες το πρωί,εκπρόσωποι των μαθητών μίλησαν ζωντανά,εκθέτοντας τις απόψεις τους,στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα»,αναγκάζοντας τον υφυπουργό Παιδείας κ Λυκουρέντζο,να παρέμβει τηλεφωνικά!Μάλιστα οι πληροφορίες μας,μας λένε ότι τις επόμενες μέρες το θέμα θα το παίξουν και οι αθηναϊκές εφημερίδες.
Η συντακτική ομάδα του agrinio-news,με αφορμή αυτό το γεγονός,θέλει να υπενθυμίσει πως το ιστολόγιο μας, παρέχει πάντοτε βήμα λόγου,σε όσους νέους ανθρώπους αγωνίζονται,διεκδικούν και οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re karavanades fagwthikate na ginete.eyge

Ανώνυμος είπε...

δεν κατάλαβα αυτό 1:07, καραβανάδες όπως λες μόνο τα παιδάκια που θα βγάζουν 20 στο γενικό λύκειο πρέπει να γίνονται;Οι δουλειές αυτές θέλουν κανένα υψηλό επίπεδο βαθμολογίας δηλαδή για να είσαι σωστός η να τα έχεις φέρει βόλτα στη ζωη;

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο:
στείλτε τους στους κυρίους με ταα πιάτα που είναι παρακάτω αναρτημένοι για να λύσουν το πρόβλημα τους και μη τους δίνετε ευκαιρίες

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΛΑΤΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΦΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΧΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΟΛΟΙ; ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ. ΤΗ ΣΤΗΡΕΙΞΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΜΑΣ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ.

ΕΚ ΤΟΥ 15ΜΕΛΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα που έχουν άδικο τα παιδιά στο αίτημά τους;Ίση μεταχείριση ζητάνε,άσχετα με το αν μας αρέσουν(προσωπικά τις αντιπαθώ θανάσιμα) οι συγκεκριμένες σχολές!Και στο κάτω κάτω της γραφής οι μαθητές αυτοί είναι πιο αξιοέπαινοι από εμάς που τελειώσαμε τα ενιαία λύκεια,αφού αυτοί αναγκάζονται και να δουλεύουν παράλληλα!

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω γιατί ξεκίνησε από το Αγρίνιο αυτό το θέμα. Μα σε όποια οικογένεια και να μιλήσεις που να έχει παιδιά στο λύκειο αμέσως θα σου πούν : δάσκαλος, αστυνόμος, στρατιωτικός. Και μάλιστα οι οικογένειες που έχουν παιδιά ήδη στα παραπάνω αντικείμενα ζητωκραυγάζουν από υπερηφάνεια. Είναι μόδα στο Αγρίνιο παραδεχτείτε το. Δεν λέω προς θεού κάτι κακό για τα παραπάνω επαγγέλματα, αλλά φέρομαι ενάντια στην λογική του βολέματος (με λίγα ευρώ). (έχει και την λογική του βέβαια, καθώς λίγα τα ψωμιά του ιδιωτικού τομέα στο Αγρίνιο. Μόνο οι υπάλληλοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα θα μείνουνε!)

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια πολυ καλη η προσπαθεια τους για ισονομια με τα υπολοιπα λυκεια.
το αν το κανουν για να βολευτουν ή οχι ειναι αλλο θεμα που ειναι προσωπικο του καθενος .αλλωστε λιγο πολυ ολοι ναβολευτουμε θελουμε αναλογα με τις απαιτησεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εσένα αυτό σ'ενοχλεί,για το αν ξεκίνησε απ'το Αγρίνιο αυτό το θέμα για κάποιο συγκεκριμένο λόγο που αναφέρεισ??Κι αυτό να είναι,πρόβλημα του καθενός τί θα επιλέξει !!!Αμάν ποια!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ.

ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 21ΧΡ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30... ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠ ΤΟ 2001. ΑΙΣΙΩΔΟΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2008

Συνάντηση Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου με τη Συντονιστική Επιτροπή και τα Προεδρεία των Δεκαπενταμελών Συμβουλίων των Εσπερινών Λυκείων

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 12.00 με τη Συντονιστική Επιτροπή και τα Προεδρεία των Δεκαπενταμελών Συμβουλίων των Εσπερινών Λυκείων.
www.alfavita.gr

Υ.Γ Μπράβο ρε παιδιά..το θέμα το φτάσατε εκεί που έπρεπε

Ανώνυμος είπε...

TO 15MEΛΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΟ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Υφυπουργος:ειχαμε μια χρησιμη και αποδοτικη συνεργασια με τους μαθητες των εσπερινων λυκειων,με αλληλοκατανοηση και με δεσμευση του υπουργειου μας να αναλαβουμε πρωτοβουλια συνεργασιας για εξευρεση λυσης στο θεμα της προσβασης στις παραγωγικες σχολες των Ενοπλων δυναμεων και των Σωματων Ασφαλειας.Κι αυτο γιατι θεωρουμε οτι μπορει να εξευρεθει λυση στο πλαισιο των κανονων οι οποιοι ισχυουν για την προσβαση των αποφοιτων των εσπερινων Λυκειων στις σχολες της Τριτοβαθμιας Εκπαιδευσης.Η πρωτοβουλια μας θα εκδηλωθει αμεσως και ευελπιστουμε οτι συντομα θα εχουμε τα καλα αποτελεσματα.

ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ AGRINIO-NEWS ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΓΟΥΡΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ