Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Ο Μπένι έκανε πίσω(;)..και επανέρχεται δριμύτερος!


Τι γίνεται τελικά με το Βενιζέλο;Γιατί έκανε πίσω και δε δημιούργησε τον όμιλο-ρεύμα ιδεών;Όχι τίποτα άλλο,αλλά σύσσωμοι οι <<σοσιαλιστές>> περίμεναν να προβληματιστούν και να προβάλλουν τις ιδεολογικοπολιτικές τους ανησυχίες,γιατί δεν αντέχουν άλλο τη διαφθορά στο πολιτικό βίο(βρε πως αλλάζουν οι καιροί…)!
Γελάσαμε αρκετά,όταν ακούσαμε να λέγεται,ότι ο Ευάγγελος δεν προέβη στην ίδρυση του ομίλου,προκειμένου να διασφαλίσει την ενότητα του κινήματος!Η αλήθεια βέβαια, βρίσκεται αλλού:O Βενιζέλος ήταν ήδη έτοιμος να ιδρύσει κόμμα…όμως οι δημοσκοπήσεις που <<παρρείγγηλε>> του ανέκοψαν την πορεία!Συγκεκριμένα οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ,ενώ διαπιστώνουν ότι το κόμμα τους με το Γιώργο στο τιμόνι κάνει <<θεαματικά>> βήματα προς τα πίσω,εντούτοις τον προτιμούν σε σχέση με το μακεδόνα πολιτικό!Παράδοξο(!),αλλά για όλα φταίει το παπανδρεϊκό αίμα(του Ανδρέα βέβαια)που κυλάει στις φλέβες κάθε Πασοκτζή!
Στην παρούσα φάση ο Βενιζέλος ορθώς έπραξε!Το επιτελείο του και ο ίδιος έκριναν σκόπιμο να κάνουν πίσω και να αφήσουν το Γιώργο να εκτίθεται καθημερινά δημοσίως, με τη στείρα αντιπολίτευση που ασκεί!Ήδη η χθεσινή δημοσκόπηση της GPO τον δικαίωσε!Αρκετοί είναι αυτοί που λένε,ότι ο Βαγγέλης δε χρειάζεται να κάνει τίποτα,αφού οι πρόωρες εκλογές και το αποτέλεσμά τους θα οδηγήσουν το Γιώργο σε παραίτηση!
Γι αυτό σας λέμε ότι ο Μπένι θα επανέλθει και μάλιστα δριμύτερος!Οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι έχει ήδη νοικιάσει γραφεία στο κέντρο της Αθήνας!Αναμένεται να δούμε αν το νέο πολιτικό μόρφωμα θα περιέχει προσωπικότητες από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ…αλλά και της ΝΔ!
Υ.Γ:Μη νομίζετε οτι λησμονήσαμε να σας αναφέρουμε σε ποιο στρατόπεδο ανήκουν οι Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές και όχι μόνο του κινήματος(!).Προσεχώς ρεπορτάζ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μπάχαλο που χει γίνει το ΠΑΣΟΚ!Τρίζουν τα κόκαλα του Αντρέα!Όχι πως και στη ΝΔ είναι καλύτερα τα πράγματα!Η Ντόρα καιροφυλακτεί...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡ ΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ!ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ,ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θα μπορούσε ο Τσίπρας να "υποκινείται" από επιχειρηματικούς κύκλους;

Ανώνυμος είπε...

Ας το καταλάβουμε επιτέλους!Το δικομματισμό δε θα τον σπάσει ο Τσίπρας!Το παιδάκι ένα πυροτέχνημα είναι,κινείται με τα χρήματα του Αλαβάνου και σύντομα θα ξεφουσκώσει!Αν και δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ,ο Κουβέλης είναι εγγύηση για το πολιτικό μας σύστημα,γενικότερα!Μετρημένος,έμπειρος,με απίστευτο πολιτικό λόγο!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, καλός ο Κουβέλης αλλά έχει το χρήσμα του Μητσοτάκη...
Προφανώς με ισχυρότερο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε το ιδιαίτερο, μιας και οι άνθρωποι της λεγόμενης αριστεράς έχουν κομπλεξική στάση έναντι της εξουσίας.
Φανταστείτε να συμβεί η κυβέρνηση της αριστεράς... Δηλ. τότε θα μπορέσουν να εφαρμόσουν όσα τόσα χρόνια ανέξοδα ισχυρίζονται; Ή μήπως δε θα πρέπει να επανδρώσουν κι αυτοί τον κρατικό μηχανισμό με στελέχη τους;
Η Ελλάδα έχει πάρει την κάτω βόλτα με ευθύνη κυρίως δική μας.
Καραμανλής και Παπανδρέουν έκαναν τις μεγάλες επιλογές για τη χώρα, αλλά συγχρόνως τη διέλυσαν, οι δε συνεχιστές τους την έχουν δει ως διασκέδαση την άσκηση της εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

O συν ειναι τελειωμενη ιστορια και μακαρι να αυτοδιαλυθει.Ποτε ενα τοσο αστικο κομμα δεν θα κανει τπτ για την περιφερεια ή αλλιως επαρχια.Καλυτερος ο δικοματισμος 1000 φορες.Το ομορφο αγορι θα ξεσκεπαστει μολις αναλαβει αρχηγος.Αληθεια εχει ερθει ποτε αυτος απο τα μερη μας ή παει διακοπες μονο Λονδινο??

Ανώνυμος είπε...

pisw apo tis lexis erxetai o alexis!! alexis tsipras= o roubas tis politikis!!!! kai pws exigitai ayto? ton goustaroyn oi gomenes kai exei manatzer ton alabano!!!!