Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Θέμα: Τα blogs έφτασαν και στην Αιτ/νία!


Δεν χρειάζεται να αναλωθούμε τι είναι τα Blogs, πως ξεκίνησαν κτλ κτλ.Άλλωστε εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι το εξής:Στην Ελλάδα τα Blog έρχονται να καλύψουν την ανεπάρκεια στην ενημέρωση λόγω της τηλεσαχλαμάρας και καθιερώθηκαν έτσι ως μέσο έκφρασης.
Σε περιφερειακό επίπεδο τα Blogs έρχονται εκτός των άλλων ως μέσο έκφρασης θεμάτων και πραγμάτων που μπορεί να αποτελούν taboo σε μια τοπική κοινωνία.έτσι και εδώ λοιπόν τα Blogs κατέφτασαν στα μέρη μας.Εδώ θα σταθούμε σε δύο περιπτώσεις:
Στον Γιώργο τον Σουφλή και στο Ouranos.gr.Αν και η εν λόγω ιστοσελίδα έχει μορφή ενημερωτικού site, εντούτοις ανέκαθεν έχει σε κάποιες περιπτώσεις ποιοτικά χαρακτηριστικά blog καθώς καταθέτει την δικιά της άποψη.
Στον Χρήστο Στούμπο.Είναι ο πρώτος ντόπιος δημοσιογράφος που επέλεξε να παρουσιάζει τακτικότατα τη δουλειά του μέσω Blog και να ανοίγει διάλογο με το κόσμο για το αντικείμενο του δηλαδή την αθλητική επικαιρότητα.Φυσικά μιλάμε για το http://agrinio-sport.blogspot.com/.
Γουστάρουμε τέτοιου είδους προσπάθειες όπως και οι παραπάνω.Και φυσικά οτιδήποτε αδέσμευτο και να έχει τη δικιά του έκφραση & άποψη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Press-gr.blospot.com...kai petakste sta skoupidia tis tileoraseis

Ανώνυμος είπε...

Τυχαία βρήκα σήμερα το blog και πραγματικά μου άρεσε.Πρόκειται για κάτι που έλειπε απ'την πόλη μας!Καθημερινές ειδήσεις,εύστοχα σχόλια και πάνω απ'όλα γουστάρω το διάλογο που γίνεται!Ευχή μου είναι να υπάρξει συνέχεια και να μη συμβιβαστεί το blog με το άρρωστο κατεστημένο της πόλης...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG. ΚΑΘΕΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ. ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ.

vj είπε...

agaphtoi filoi sygxairoume gia thn skepsh ayth na proxwrhsete sthn dhmiourgia enos eidhseografikou blog gia to agrinio mas!therma sygxarhthria!
eks agriniou ormomeno kai to mousikologiko-ekklhsiastiko blog www.psaltiri.blogspot.com an thelete rikste mia matia!
kalh dynamh gia synexeia!