Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Ρεπορτάζ: Από τη σημερινό συλλαλητήριο στο Αγρίνιο!


Οι ρεπόρτερ του agrinio-news ήταν σήμερα στη πλατεία δηοκρατίας και σας μεταφέρουν το συλλαλητήριο που έγινε με τη δική τους οπτική γωνία.
Ικανοποιητική προσέλευση κόσμου:Γύρω στα 200-250 άτομα για τα δεδομένα της πόλης.
Ωραία Αγρινιώτες έτσι να μαζευόμαστε για τέτοια ζητήματα, όπως μαζευόμαστε στη πλατεία για να πάμε εκδρομές να δούμε αγώνες η όπως μαζευτήκαμε για να πάμε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια των ταυτοτήτων (και πολύ καλά κάναμε και στις δύο περιπτώσεις, δεν το λέμε με σκωπτική διάθεση, είμαστε υπερ των πολιτών που αφήνουν το καναπέ τους και υποστηρίζουν ενεργά αυτό που πιστεύουν ασχέτως αν συμφωνούμε η όχι)Από παλμό λίγα πράγματα, αναμενόμενο βέβαια για Αγρίνιο, καθώς δυστυχώς η ηλικία 18-23 που δίνει φωνή και παλμό λείπει.
Στη Πλατεία υπήρχαν πανό του ΠΑΜΕ, του εργατικού κέντρου αλλά και των αντιεξουσιαστών.Eκεί έκαναν την εμφάνιση τους ο βουλευτής του ΚΚΕ κ.Μωραίτης (όχι ο Θ) και ο κ.Νικάκης, ο οπόιος πήρε και το λόγο.
Υ.Γ Φοβού τους Αλέξηδες..

2 σχόλια:

Χασάπης Πέτρος είπε...

Συγχαρητήρια. Ένας συμπατριώτης.

Ανώνυμος είπε...

πάντως τα ποσοστά απεργείας στην Αιτ/νια για εκπαιδευτικούς δεν πρέπει να ξεπεράσαν το 30%.Δηλαδή η Αθήνα πρέπει να βγάζει το φίδι από τη τρύπα( καλά στη Σαλονίκη είναι στη κοσμάρα τους σε τέτοια ζητήματα)