Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Με νεκρά ψάρια γέμισε ο Αμβρακικός!


Ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή στον Αμβρακικό!Μετά από τα οστρακοειδή που βρέθηκαν και εμπεριείχαν τοξικές ουσίες, εκατοντάδες τόνοι νεκρών ψαριών βρέθηκαν στον Αμβρακικό και συγκεκριμένα γύρω στη περιοχή του Μενιδίου.Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ελευθεροτυπία οι τόνοι νεκρών ψαριών ανέρχονται στους 700!
Περιμένουμε νεότερα για το πως η νομαρχία και οι αρμόδιοι φορείς θα χειριστούν το όλο ζήτημα.Πάντως όπως και να έχει για τα "τοξικά" οστρακοειδή και για τα νεκρά ψάρια η κοινή λογική λέει ότι δεν μπορεί να είναι τελείως ασύνδετα μεταξύ τους.Αλλά εκείνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι το εξής: Κάποιο άσχημο παιχνίδι παίζεται με τις παραθαλάσσιες ακτές της Αιτ/νιας( μία με τη περιοχή του Πλατυγιαλίου και το λιθάνθρακα και μια αυτά που βγαίνουν στη φόρα με τον αμβρακικό).Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιες παραλίες στον Αμβρακικό δεν φημολογούνται και ως οι καλύτερες και πολλοί λουόμενοι το καλοκαίρι δεν τις προτιμούν και πηγαίνουν απευθείας στη Λευκάδα.Σε ορισμένες από αυτές δε οι λουόμενοι είχαν συμπτώματα μολύνσεων σε σημεία του σώματός τους.
Είναι όλα αυτά συμπτωματικά;;Περιμένουμε κύριοι απαντήσεις!Θα επιστρέψουμε στο θέμα δριμύτεροι με περισσότερες πληροφορίες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο σώκος έστειλε επιστολη στον Παυλόπουλο για το θέμα αυτό, ενώ το ΥΠΕΧΩΔε πετά το μπαλάκι στην νομαρχία.Πάλι δε βλέπω να γίνεται τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΚΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ!!! ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΙΓΜΕΝΟ! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΗΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

Ανώνυμος είπε...

oxi re megale kalyteroi einai oi kareklokentayroi mavrogiallouroi xeirokrotites pou kanun toubeki kai moko