Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Noσοκομείο Αγρινίου:Τι συμβαίνει με τη παθολογική κλινική;

Μέχρι να γίνει το νέο νοσοκομείο Αγρινίου (φώτο) κοιτάξτε να λειτουργεί σωστά το παλιό

Με την υγεία των συμπολιτών μας και όχι μόνο δεν πρέπει να παίζει κανείς, είτε λέγονται άτομα, είτε θεσμοί.
Το νοσοκομείο Αγρίνίου είναι μια πονεμένη ιστορία.Εδώ και καιρό περιμένουμε να ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο στα περιξ της πόλης.Αντι αυτού στο υπάρχων πριν από κάποιο καιρο υπολειτουργούσε η παθολογικη κλινική (!) εξαιτίας ελλείψεως προσωπικού.Τα προβλήματα αυτά υπήρχαν και πριν όπως παραδέχτηκε και ο διοικητής του νοσοκομείου και υποσχέθηκε ότι θα προβεί σε ενέργειες.
Αντ αυτού μαθαίνουμε ότι κατατέθηκε χτες ερώτηση από τον βουλευτή του ΚΚΕ Αιτ/νιας κ.Μωραίτη(Τον Ν. Μωραίτη όχι τον Θ. μην μπερδευόμαστε)που διαμαρτύρεται για την όλη κατάσταση μιλώντας για κλείσιμο (!) της παθολογικής κλινικής.Ο λόγος είναι πάλι ο ίδιος : Έλλειψη προσωπικού.
Τι παίζει κύριοι εδώ;Που είναι το προσωπικό που "έταξε¨ο υφυπουργός Υγείας ότι θα προσβληθεί;Περιμένουμε..
Το συγκεκριμένο θέμα θα το παρακολουθούμε στενά από εδώ και θα έχετε τακτική ενημέρωση.Μην παίζετε με την υγεία των συμπολιτών μας αλλιώς..μαύρο φίδι που σας έφαγε!!
Σημείωση: Οι κουκουέδες με το νοσοκομείο καλά τα είπαν, κάποιοι απο αυτούς όμως με το γήπεδο-στολίδι του Παναιτωλικού δεν μας τα είχαν πει καλά πριν καιρό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,ΕΦΕΤΕΙΟ...ΑΙΤΗΜΑΤ ΕΤΩΝ-ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ (ΒΟΥ)ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΗ ΨΗΦΟ!ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ:ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ(ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ)!ΥΠΟΚΛΥΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 8000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΕΙΣΤΕ 100000!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο για καμιά ενεσούλα στο ποπό όλα καλά.Αλλιώς σουτάρισμα για Ριο κατευθείαν.

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα δεν είναι θέμα αντιπαλότητας και τοπικισμού μεταξύ Μεσολογγίου και Αγρινίου.
Το ζήτημα είναι ότι σχεδόν κανένας εκ των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων δεν ξέρει ούτε το Νομό, ούτε τα προβλήματά του.
Κι όταν ο μόνος στόχος ύπαρξης στην πολιτική είναι για να επιβιώσεις οικονομικά ή για να εμποδίσεις τους άλλους, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι διαφορετικό.
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς εάν ο δημότης Αθηναίων Μαγγίνας έπρεπε να εκλέγεται στην Αιτωλοακαρνανίας
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς αν ο πιτσιρίκος γιατρός έπρεπε να μας εκπροσωπεί.
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς αν ο άλλος πιτσιρίκος, ο Θάνος, έχει εργαστεί ποτέ του εκτός κόμματος και τί στη ουσία έχει προσφέρει στον τόπο του.
Θυμάστε την περίπτωση του θαλασσίου σκι στη λίμνη στο Ματσούκι; Ακούσατε τίποτε ξανά;
Η Τριχωνίδα γιατί παραμένει αναξιοποίητη τουριστικά; Ο ορεινός όγκος του Βάλτου επίσης, Γιατί;
Φταίνε τα χρήματα ή τα πρόσωπα;

Ανώνυμος είπε...

Ειναι και η αντιπαλοτητα σοβαρη υποθεση.Το μεσολογγι (ιπ) εχει προβλημα που υπαρχει το Αγρινιο ,αυτο ειναι δεδομενο.Καλα θα κανουμε να κοιταξουμε την πολη μας και πως θα βελτιωθουμε ,και να αφησουμε τους ιεροπολιτες στα βουρκομενα νερα της λιμνοθαλασσας ζητωντας απο την εκαστοτε κυβερνηση να τους φερει πραγματικη θαλασσα

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ -ΝΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ- ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!