Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

O Καραμανλής,Η Ντόρα και η εσωκομματική γκρίνια για τις εξελίξεις!


Καλά,τα του ΠΑΣΟΚ σας τα παμε χθες!Εκεί στη φιλελεύθερη παράταξη τι γίνεται;Όπως μας έλεγε τοπικό στέλεχος του κόμματος με διασυνδέσεις στη Ρηγίλλης,ο Καραμανλής δε <<χαμπαριάζει>>εύκολα,ούτε από DVD,ούτε από σκάνδαλα ούτε από αναψυκτήρια!Γιατί όμως,οι πληροφορίες μας,μας λένε άλλα;Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός τα χει πάρει άγρια με όλα αυτά τα γεγονότα…όμως τι κάνει για την ανατροπή αυτής της κατάστασης;Ας είναι καλά οι αρχιεπισκοπικές εκλογές,αλλά και ο <<πόλεμος>> αναρχικών-χρυσαυγιτών που έθαψαν προσωρινά το θέμα!
Η γκρίνια,όπως είναι φυσιολογικό,καλά κρατεί στο εσωτερικό του κόμματος!Οι άσπονδοι φίλοι του Καραμανλισμού,αλλά και η βάση του κόμματος,βρήκαν την ευκαιρία για κριτική(και με το δίκιο τους εδώ που τα λέμε).Συγκεκριμένα κατηγορούν τους στενούς συνεργάτες του Προέδρου για λανθασμένους επικοινωνιακούς χειρισμούς στην υπόθεση Ζαχόπουλου.Χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος του κόμματος έλεγε προ ημερών,ότι εδώ και 40 μέρες όλη η παράταξη σέρνεται πίσω απ τις ροζ ιστορίες ενός προσώπου!
Βέβαια,όλο αυτό το διάστημα,παρατηρούμε μια ήπια στάση των Μπακογιαννικών(με εξαίρεση τις δηλώσεις Ντόρας στην παρουσιάση του βιβλίου για το Σαρκοζί).Αυτό όμως,δε σημαίνει ότι η υπουργός απέχει!Εδώ και καιρό,τα στελέχη της οργώνουν την Ελλάδα(αθόρυβα πάντα),πραγματοποιώντας ουσιαστικές επαφές με τοπικά στελέχη!Η εντολή της Διονυσίου Αεροπαγίτου(στρατηγείο Ντόρας) είναι ξεκάθαρη:Κρατάμε χαμηλούς τόνους και προσεγγίζουμε ΝΟΔΕ,συνδικαλιστές,φορείς,φοιτητικές οργανώσεις κλπ ανά την Ελλάδα,ενώ παράλληλα η <<μελλοντική>> πρόεδρος χτίζει το προφίλ της στας Ευρώπας και στας Αμερικάς!Ήδη και στο νομό μας,οι εν λόγω επιτελάρχες κάνουν συχνές και πυκνές επισκέψεις,δίχως όμως να τους παίρνει γραμμή κανείς!(Το λέμε για να χουν το νου τους οι τοπικοί μας δημοσιογράφοι)
Α!Και μια συμβουλή:Πρόεδρε,μη φοβάσαι τόσο τη Ντόρα!Αλλού πρέπει να στρέψεις το βλέμμα μες στο κόμμα και να προσέξεις!Αλλά τι στα λέμε;Αφού τα ξέρεις και δεν κάνεις τίποτα…Τουλάχιστον μέχρι τώρα…

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην το ψάχνετε!Ντόρα-Καραμανλής τα χουν βρει!Η Μπακογιάννη πάει για αρχηγός της ΝΔ,με αντάλλαγμα μελλοντική στήριξη του Κωστάκη για προεδρεία της Δημοκρατίας!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΝΤΟΡΑ(ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΤΟΤΕ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ;ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΑΠΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

απο τον πολυ αερα που δινετε στη Ντορα προεκυψε η "Αεροπαγητου"????

Ανώνυμος είπε...

oti tha ginei me venizelo sto pasok tha paixtei kai sti ND me ntora

Ανώνυμος είπε...

Η ανανέωση στο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με νιάτο και στη ΝΔ με γυναίκα!Ε,ρε γέλια!Μήπως να βάλουμε το Μυλωνά να τους γυρίσει ταινία;Ο τίτλος είναι προφανής:H 40αρα(λέμε τώρα)και ο πρωτάρης!Απλά να περιμένουν το Ζαχόπουλο να βγει μπας και τους δώσει και καμια επιδότηση!!!

Ανώνυμος είπε...

epitelous ena aksioprepestato blog kai gia mas!genikos .....to kalo pragma argei na ginei!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. << ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ>>!!!!!