Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

Τελικά ποιος κινεί το χρήμα στο Αγρίνιο;


Παραμονές 2000.Χρηματιστηριακές ξεφυτρώνανε στα στα ψηλά πατώματα των πολυκατοικιών γύρω απ, τη πλατεία και πολλοί ( ..πτυχιούχοι και μη) παίζαν με τα ταμπούνια μετοχές φούσκες, μέχρις ότου σκάσαν..Από τότε το παράτησαν το άθλημα.
Παραμονές Χριστουγέννων 2007 έως την επομένη μέρα, για 48 ώρες δηλαδή μόνο,660.000 Ευρώ συνολικά!! ( καλά βλέπετε, 660.000 Ευρώ συνολικά) αναλήφθηκαν από ΑΤΜ υποκαταστήματος της πόλης.Έτσι τουλάχιστον λένε μερικοί "της πιάτσας".
Δηλαδή , αν αυτό αληθεύει βέβαια, όλο αυτό το ποσό αναλήφθηκε για να ξοδευτεί προφανώς μέσα στις γιορτές.
Φανταστείτε αγορές ρούχων και παπουτσιών εκείνες τις μέρες..
Καφέ, Ποτάκια, Σφηνάκια.Εδώ ούτε τώρα βρίσκεις καθημερινή απόγευμα σε καφέ να κάτσεις.Το ένα ξεφυτρώνει μετά το άλλο.Τώρα έχουν σταθεροποιηθεί κάπως.
Ξεφυτρώνουν μόνο καφέ;Αμ πως( που λέει και ο συγχωρεμένος ο Χατζηχρήστους) είστε γελάσμενοι.Τα "Νεο-προποντζήδικα" που ξεφύτρωσαν μπόλικα τα τελευταία 2-3 χρόνια που τα πάτε, που εκτός από σουπερ 13 και τζόκερ βλέπετε μανιώδώς θαμώνες να παίζουν Κίνο;Συνηθισμένο θέαμα τα απογεύματα του χειμώνα.
Α και κάτι τελευταίο: Σας λέει κάτι οι τεράστιες εκτάσεις και σπίτια που αγοράζονται στην Λευκάδα από συντοπίτες μας;
Καλά μες στη πόλη απο διαμερίσματα όσα θες..φτάνουν και περισσεύουν.Μπορεί και να περιμένουν και στη σειρά για να πουληθούν.Άλλωστε με 100.000 ευρωπουλα μπορείς να βρείς αξιοπρεπέστατο 3αράκι που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα θα το χες στην Αθήνα!
Αυτά και άλλα πολλά
.........................
Θα μας πείτε και μεις πως γίνεται να τη βγάζουμε με τρεις και εξήντα;
........................
Για αυτό και αναρωτιώμαστε: Τελικά ποιος κινεί το χρήμα στο Αγρίνιο;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΧΡΗΜΑΑΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

den einai lefta 660000 stis giortes.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνεις;660000 από ένα και μόνο ΑΤΜ είναι λίγα;Δώσε μας και μας τίποτα αν σου περισσεύουν...

Ανώνυμος είπε...

πως ξαφνικά ξεφυτρώσανε παλάτια στο περιφερειακό του αγρινίου;;
πολλά ακριβά αυτοκίνητα ( τζιπάκια mz) κυκλοφορούν.που ξεφυτρώσανε;

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανουν και τα εχουν τα αμαξια και τα αυτοκινητα και τα κοτερα.Εφοριακοι εισαστε? Η' μηπως ζηλευεται που καποιοι προοδευουν?Μηπως τα θελατε και εσεις αλλα δεν μπορειτε να τα αποκτησετε?Πως να το κανουμε καποιοι εχουν περισοτερα απο εμας καποιοι λιγοτερα.Τι νοοτροπια ειναι αυτη δεν μπορω να καταλαβω.Δηλαδη να γινουμε ολοι μπατιρια και να ζηταμε ελεημοσυνη?Η' μηπως πρεπει να κρυβει καποιος οτι εχει λεφτα και να πηγαινει να τα χαλαει στην πρωτευουσα και το εξωτερικο?

Ανώνυμος είπε...

kala ta stoixia kai ta amaksakia pou lete,alla travate kai se kamia trapeza kai rotiste posoi apo dautous einai xreomenoi kai se posous exoun sfragisti epitages kai ine ston tiresia?min vlepete tin vitrina na kitate kai apo mesa na mathete.lefta sto agrinio kai xazomares.edo iparxoun 2500 spitia kainourgia apoulita kai mou lete gia tin leukada pou agorazoun oi giatroi kai oi dikigoroi.allou zite re mages mou fenete oxi edo!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά στην Ελλάδα υπάρχουν δυο ειδών πολίτες.Οι μισθοσυντήρητοι που ταλαιπωρούνται και οι κάθε λογής "επιχειρηματίες" που κερδοσκοπούν λόγω Ευρω.Για παρατηρήστε ποιοι έχουν βίλες,τζιπ,εξοχικά.

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε μεγαλε καλα κανουν και εχουν ακριβα αμαξια απο που τα εβγαλαν απο τον ιδρωτα τους η απο τις μιζες που παιρνουν απο το δημοσιο η απο τα λεφτα που γλυτωνουν γιατι κανεις τους δεν αφαλιζει τους υπαλληλους του που ειναι ανεκδοτο αυτο στο αγρινιο αν δουλευει καπιος σε ενα εμπορικο μαγαζι να του βαζουν ενσημα για να μην πω για τους επαγγελαματιες ψευτες(δικηγορους)που για μια απλη υποθεση θελουν απο 500ευρω και πανω
και για αυτους που εχουν δωσει και τον ορκο του ιπποκρατη τα φακελακια που εχουν παρει ζουν και τα εγγονια τους
παντως να ξερετε οτι αυτος ο νεοπλουτισμος που βρισκει και ιδεολογια ειναι πολυ προκλητικος και θα οδηγησει την ελλαδα και οχι μονο σε πολλα προβληματα μεταξυμας