Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Παρασκευή βράδυ στο Αγρίνιο.

Ο πεζόδρομος από πολυκατοικία περιξ της Μητρόπολης
Εν όψει Σαβατοκύριακου, το agrinio-news ετοίμασε ένα θέμα για το πως είναι το Αγρίνιο Παρασκευή βράδυ( μιλάμε συγκεκριμένα για 09 Φλεβάρη), μιας και θεωρούμε την Παρασκευή ως κριτήριο για τη νύχτα μιας πόλης( και όχι βέβαια το Σάββατο που βγαίνουν τα σχολιαρόπαιδα μετά το διαγώνισμα και όλος ο κόσμος).
Απ΄τα πιο κρύα βράδια του χειμώνα σήμερα, αλλά 8 το βράδυ τίγκα δεν έβρισκες που να καθήσεις( ούτε μπισκότα, ούτε μπουρμπουλίθρες, ούτε δίπορτα, στάβλους και τρώγλες).Μετά τις 10 έσπαγε ο κόσμος άντε πάμε για ένα μεταβατικό ποτό..για να σκεφτούμε το μετά.Πάντως δίκαια το Αγρίνιο (αυτό)χαρακτηρίζεται ως η πόλη του καφέ. Για αυτό και οι επιλόγές για after συγκεκριμένες:Να τραβηχθείς Κόσμος αλλά τι να κάνεις είχε πάρτυ Λύκειο,ο Μαχάς είχε τρεντόνια ( γεράσαμε για τέτοια), οπότε απέμενε βούτηρο για πιο κυρίλα( πολύ...βούτηρο η υπόθεση) και τρώγλη( που εκεί συχνάζουν τα κλασσικά.. άλογα).
Τελικά καταλήξαμε κάπου αλλού για ποτό.Υποσχόμαστε την επόμενη βδομάδα να κάνουμε γύρες και αλλού ,ανάλογα βέβαια τις περιστάσεις.
Κουίζ: Ποιός πολιτικός έφαγε όλο το φαγητό του και την έκανε με τη μια από χοροεσπερίδα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαμάτα είναι Καλλιμάνη Αγ. Θωμά Τρίτη-Πέμπτη βραδιές με μπουζουκάικι

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά για κάντε μια ενημέρωση γιατί απο Σεπτέμβρη θα επιστρέψω Αγρίνιο μετά από 10 χρόνια Αθήνα οπότε ενημερώστε για στέκια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΕΞΟΔΟΣ!!! ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΙΑ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΕΙΟ!! ΑΓΡΙΝΙΟ- ΝΤΑΧΑΟΥ - ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο έξοδος ρε φιλαράκο..πλάκα κάνεις.
τώρα για αυτα που ρωτάει ο από πάνω εξαρτάται από το αν είναι παντρεμένος, διαζευγμένος η ελεύθερος

Ανώνυμος είπε...

POIA STEKIA RE PAIDIA LETE? OIA POLH?? TO 1992 PERPATAGA PAPASTRATOY 10 TO VRADY,KAI AGOYGONTAN TA TAKOYNIA MOY STO PARKO!! ERHMIA..POIA STEKIA LETE??
KAPOIA PRAGMATA DEN ALLAZOYN POTE!
FILOYRES

Ανώνυμος είπε...

den nomizw na sai sostos gia tora.tote mia stromboli ypirxe kai kana2-3 alla
den lew oti to vrady ginotan panikws alla alitheia eixes tis epiloges to 92 pou exeis tora?aytoi pou anoiksan tosa magazia kati kserun

Unknown είπε...

Αλβεδον ειναι η προτασή μου για καλή μουσική και καλό κόσμο ...!