Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Νέα ψηφοφορία.


Το θέμα της δεύτερης ψηφοφορίας του agrinio-news αναρτήθηκε από σήμερα πάνω δεξιά στο Blog, όπως δηλαδή και τη προηγούμενη φορά.Αφορά το γεγονός ότι ο τόπος μας έχει μείνει πίσω σε τροχιά ανάπτυξης σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας.Ζητούμε την γνώμη σας για το ποιον θεωρείτε περισσότερο υπεύθυνο για την κατάσταση αυτή.
Η πρώτη επιλογή αφορά τις κυβερνήσεις και την βούληση της κεντρικής εξουσίας που κάθε φορά προκύπτει από τις εθνικές εκλογές.
Η δεύτερη επιλογή αναφέρεται στους εκάστοτε βουλευτές του νομού μας.
Η τρίτη επιλογή στους εκάστοτε εκπροσώπους τις τοπικής αυτοδιοίκησης
Η τέταρτη επιλογή ρίχνει τις ευθύνες στους ιδιώτες που διαθέτουν κεφάλαια και που τους βλέπουμε σε αρκετές περιπτώσεις απρόθυμους και διστακτικούς να ρίξουν λεφτά και να κάνουν μια μεγάλη επένδυση στη περιοχή μας.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 15 μέρες αυτή τη φορά και θα έχει μόνο τις παραπάνω τέσσερις (4) επιλογές.Μπορεί όποιος επιθυμεί να αναπτύσσει τους λόγους που επέλεξε μια από τις παραπάνω επιλογές στα σχόλια της παρούσας ανάρτησης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φυσικά και φταίνε ο λεφτάδες μας..αντί να ρίξουν χρήματα να κάνουν καναν ξενώνα όπως στην Ηπειρο, τα κλώθουν στις τράπεζες και τοκίζονται

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα όλα μαζί τα παραπάνω... και προσθέτοντας την νοοτροπία που έχουμε, κυριώς ως (μη) "ενεργοί πολίτες" στο Αγρίνιο. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε από που πηγάζει αυτό...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

gia ola ftaine osoi perilamvanontai stis 3 protes katigories

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος όμως τους επιλέγει τους τρεις πρώτους, δεν βγαίνουν μόνοι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ 'ΑΝΑΠΤΥΞΗ';ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ,ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ) ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ Ε ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΑΤΕΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΙΓΚΑΝ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΛΕΚΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ) ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥ ΚΟΥ Ε.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ανάπτυξη ως έννοια περιλαμβάνει την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτιστική, τη διοικητική ανάπτυξη, οι οποίες αποτελούν και αναπόσπαστες διαστάσεις της ανάπτυξης μιας χώρας. Οι πιο πολλοί έχουν στο μυαλό τους την οικονομική ανάπτυξη για την οποία ένας ορισμός είναι: Η δυναμική διαδικασία κατά την οποία το πραγματικό κατά κεφαλήν εισόδημα μιας χώρας αυξάνεται μακροχρόνια, παράλληλα με την βελτίωση του επιπέδου κοινωνικής ευημερίας του πληθυσμού.