Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Αποκλειστικό: Εκλογές στις ΗΠΑ με άρωμα..Αιτωλοακαρνανίας!!!

Σωστά διαβάσατε.Οι εκλογές στις ΗΠΑ έχουν άρωμα..Αιτωλοακαρνανίας!!!Και αυτό γιατί η στενή φίλη και συνεργάτιδα της Χίλαρυ Κλίντον, Λούλα Λόη Αλαφογιάννη(Loula Lois Alafogiannis) έχει τις ρίζες καταγωγής της στα μέρη μας και συγκεκριμένα στη περιοχή του Θέρμου.Kαι όχι μόνο αυτό, αλλά ο σύζυγος της κ.Αλαφογιάννης ( Το Λόη είναι το πατρικό της) κατάγεται από τον Άγιο Βλάση Τριχωνίδας, τον οποίο επισκέφτηκε μάλιστα τον περασμένο χρόνο.
Το ζεύγος Αλαφογιάννη ξεκίνησε το "Αμερικάνικο όνειρο"δημιουργώντας δύο σχολεία στην Αμερική, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε εμπορικές δραστηριότητες.Η Λούλα Λόη Αλαφογιάννη έχει αναπτύξει έντονη δράση σχετικά με τη θέση της γυναίκας.Η ίδια έχει ιδρύσει το Ελληνοαμερικάνικο Συμβούλιο Γυναικών, στο οποίο είναι και πρόεδρος.Όπως η ίδια είχε πεί για το Παγκόσμιο συνέδριο γυναικών στο οποίο συμμετείχε: "Δεν είναι τυχαίο ότι επί τόσα χρόνια διατηρούμε τη φήμη μας παρέχοντας στις γυναίκες-επιχειρηματίες έναν άριστο συνδυασμό δουλειάς και ψυχαγωγίας με στόχο την ενδυνάμωση των παγκόσμιων δεσμών και των επιχειρησιακών σχέσεων μέσω συνεδρίων, ημερίδων και κοινωνικών δραστηριοτήτων.»

Οι παραπάνω δραστηριότητες της κ.Λούλας Λόη Αλαφογιάννη είναι απολύτως συμβατές με το προεκλογικό πρόσωπο που παρουσιάζει η Χίλαρι Κλίντον.Για αυτό και σε συνέντευξή της που έδωσε σήμερα στο "Θέμα της Κυριακής" δεν κρύβει την προτίμηση της για την Χίλαρι, την οποία είχε βοηθήσει και υλικά, όπως η ίδια παραδέχεται, έχοντας όμως να πεί καλό λόγο και για τον Ομπάμα."Αλλωστε στην εν λόγω εφημερίδα δεσπόζουν φωτογραφίες της με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Nα τι μπορεί να βρεί κανείς, όποια πέτρα και αν σηκώσει..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΛΙΝΤΟΝ?? ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ?? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ? ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ? ΤΙ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΠΩΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ....

Ανώνυμος είπε...

Κοιτά να δεις τι μαθαίνει κανείς!Καλά και αυτή τη Χίλαρι στηρίζει;Ρε πατριώτισα αφού κάνεις το καλό καν'το ακόμη καλύτερο!Στήριξε Ομπάμα και άφησε τη looser κυρία προέδρου!Όχι τίποτα άλλο αλλά να χουμε και ένα δικό μας άνθρωπο δίπλα στον αυριανό πρόεδρο των ΗΠΑ μπας και μας διορίσει στο αμερικανικό δημόσιο,γιατί εδώ μας εμποδίζει το ΑΣΕΠ!Χα,χα,χα...

Ανώνυμος είπε...

τι κοντρες για τα εφετεια και ιστοριες..
πρεπει να αρχισουμε αγωνα για την νικη της χυλαρι στην αμερικη..
να φαει με χρυσα κουταλια και ο τελευταιος κατοικος του νομου..
ΧΥΛΑΡΙΙΙΙΙ ΡΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ...