Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου: Κοπή πίτας των Αγρινιωτών της Αθήνας.


Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Αγρινιωτών θα πραγματοπoιήσει την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, στο Κολωνάκι ( Σίνα και Αραχώβης).
Στη διάρκεια της εν λόγω εκδήλωσης οι παριστάμενοι, πέραν των καθιερωμένων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίκαιρη ομιλία του Αγρινιώτη καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κ. Θωμά Κονιαβίτη. Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του γνωστού πιανίστα κ. Νίκου Ανδρουλακάκη και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας κα. Βάσως Παπαδημάτου. Τέλος, τα μέλη του συλλόγου και όχι μόνο, θα ενημερωθούν για τις τρέχουσες δραστηριότητες του σωματείου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος : Μόλλη Δ. Βότση

Ο Γεν. Γραμματέας : Ανδρέας Κ. Μπρέσιακας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

8 φλεβαρη; σιγα ρε συντροφοι...

agrinionews είπε...

To διορθώσαμε σύντροφε...Λάθος εκ παραδρομής.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ.ΤΟΝ ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Μάρκος είπε...

Απορία ενός Αθηναίου με μάνα εξ Αγρινίου, που ο νονός της αντί για Άννα, την βάπτισε Ιωάννα γιατί του ακουγόταν πιο...ωραίο: Αυτή την πρόεδρο, έτσι την βαφτίσανε; Μόλλη; Τι διάολο αυτές οι γυναίκες, να μην αφήνουν τα ονόματά τους έτσι όπως τους βάπτισε ο παππούλης;