Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Συνέντευξη Μοσχολιού στο agrinionews. Α μέρος, Βίντεο 2 από 2.



Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο από το πρώτο μέρος της συνέντευξης του δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού στο agrinionews.
Εδώ γίνεται λόγος για το αν οι επιστολές αποτελούν τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο δράσης για τα πάγια αναπτυξιακά ζητήματα, καθώς και για το αν η δημοτική αρχή σπαταλάει όντως υπέρογκα ποσά σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρεαλιστής ο δήμαρχος..άμα δε κινείται φύλο στο Αγρίνιο, πως θα σηκωθούν θέματα όπως εφετεία, πανεπιστήμια;

Ανώνυμος είπε...

1:28 genika kai aorista apantaei, oti thelume leme

Ανώνυμος είπε...

Κανένα πολιτικό αίτημα δεν έγινε κοινωνικό κίνημα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και ειδικά στο Αγρίνιο από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Σε αυτό το γεγονός την βασική εύθυνη έχει το πολιτικό προσωπικό που αναπαράγεται στις ίδιες θέσεις χρόνια και χρόνια ως μια αυλή μετρίων διαχειριστών και οχι οραματιστών.

Πολιιτισμός γίνεται με θεσμούς και υποδομές. Το Αγρίνιο και η δημοτική αρχή κάνει δημόσιες σχέσεις με δημόσιο χρήμα και δεν έχει στρατηγικό σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Απογοήτευση για το πανεπιστήμιο... Καμια ουσιαστική κινητοποίηση γιατί ο κόσμος λέει δεν ενδιαφέρεται τόσο!! Το θέμα του πανεπιστημίου ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ! Αν δεν έχεις παιδεία βράστα...

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog_1452.html

Ανώνυμος είπε...

O MOSXOLIOS EINAI APLA LIGOS...KOFEYEI KAI DEN GNORIZEI KAI O IDIOS TI NA PEI, AFOY POTE DEN PHRE POLTIKES PROTOBOYLIES.ALLOS KANEI KOYMANTO STO DHMO RE!!!KRA RE, KRA!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΟ ΣΩΚΟ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ.ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΚΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει αλλά εγώ θα περιμένω να δω αν ο κύριος Μοσχολιός θα είναι τόσο διεκδικητικός κι επικριτικός και με την επόμενη κυβέρνηση (του ΠΑΣΟΚ).

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε του Αγρινίου που βρίσκεται η περιβόητη μελέτη της ΕΟ Αγρινίου – Καρπενησίου για τα πρώτα 30 ΚΜ και τι δρόμος θα γίνει; Μήπως θα μπορούσατε να απαντήσετε στα παρακάτω:
Έχετε πάρει τη προμελέτη στα χέρια σας;
Τι έχετε πράξει μέχρι σήμερα;
Πότε θα τελειώσει η μελέτη;
Πότε πρόκειται να υπάρξει ένταξη;

Ρώταω μιας και τα 20 ΚΜ Βρίσκονται στο Δικό σας Δήμο, Αναμένω

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν έχει να πεί κάτι σημαντικό για την πρώτη διετία του, δεν μπόρεσε να σχεδιάσει και να προτείνει κάτι για τη δεύτερη; Πως θα πάει αυτός ο άνθρωπος και η παραταξή του στις εκλογές; Επειδή είναι δήθεν "προσιτός" και "κοινωνικος";Τα ίδια λέγανε και για το Σταμάτη και έχασε.Δήμαρχο ψηφίσαμε.Έργα και προοπτική για τον τόπο μας θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

10:27 και γω ψηφοφορος του πασοκ ειμαι και ψηφισα τον μοσχολιο με τα δυο χερια. τωρα ομως αν δεν κανει τιποτα σημαντικο το υπολοιπο διαστημα με βλεπω στο λευκο. και κατι ακομα. μην ακουω οτι για ολα τα κακα φταιει η εκαστοτε κυβερνηση ενω για τα καλα ο δημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος Αγρινίου ΕΙΧΕ το σθένος να βγεί να κάνει διάλογο με τους πολίτες έστω με αυτό το τρόπο. Αλήθεια ξέρετε πολλούς που θα το έκαναν αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο 6:15? ΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ" ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑ "ΚΑΤΑΔΙΚΟ" ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ? ΑΡΤΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΠΥΡΓΟ ΚΛΠ?

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα και γεγονότα,τότε καλό θα ήταν να μη μιλάνε.Τον απολογισμό της διετίας ο δήμαρχος Αγρινίου τον έκανε μπροστά στους δημοσιογράφους και με πλήρη ενημέρωση.Επίσης εξ όσων γνωρίζω μοιράστηκαν και κάποια φυλλάδια σε αγρινιώτες.Πρωτότυπη και πετυχημένη πάντως η κίνηση του blog να ανοίξει διάλογο με το δήμαρχο,ο οποίος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα,δείχνοντας αν μη τι άλλο οτι δεν φοβάται να δεχτεί κριτική.