Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Θέσεις Διευθυντή ΜΕΘ και Νευροχειρουργού στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Λάβαμε σήμερα από αναγνώστη μας τη παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή που αναφέρει τα εξής:
''Από τον Σεπτέμβριο του 2008 έχει γίνει η κρίση για την κάλυψη της θέσης Νευροχειρουργού στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Μισό χρόνο μετά (!!!) και η νευραλγική αυτή θέση παραμένει ακάλυπτη, με αποτέλεσμα ακόμη και απλά περιστατικά να παραπέμπονται στην Πάτρα, στα Γιάννενα ακόμη και στην Αθήνα. Για το ποιός ευθύνεται για αυτήν την «κωλυσιεργία» κυκλοφορούν διάφορες φήμες. Το ζήτημα δεν είναι να αναπαράγουμε τις φήμες. Το πραγματικό ερώτημα είναι ποιός οφελείται από αυτήν την κατάσταση. Πάντως όχι η Δημόσια Υγεία και σίγουρα όχι ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας. ''
Εμείς απ'την πλευρά μας πληροφορηθήκαμε, ότι τη Δευτέρα ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομίας κ. Λέγκα, στον οποίο και παρέδωσε προς υπογραφή το σχετικό έγγραφο για την πίστωση δύο θέσεων στο Νοσοκομείο Αγρινίου, αυτή του Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, καθώς και αυτή του Νευροχειρουργού αντίστοιχα. Σαφώς και πρόκειται για μια θετική εξέλιξη στο χώρο της υγείας της τοπικής κοινωνίας. Βέβαια, αυτό που περιμένουμε, είναι να δούμε τι θα γίνει τελικά με το πολύπαθο νέο νοσοκομείο της πόλης μας που τείνει να καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΗΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Epitelous na tethei se leitourgeia i meth sto agrinio.tosa xronia mas koroideuan.ego vevaia tha to pistepso molis anakoinothei to onoma tou dieuthinti.

Ανώνυμος είπε...

επειδή ξέρω απο "μέσα" το τι τρέχει
...μας δουλεύουν ψηλό γαζί.

Ανώνυμος είπε...

να και μια καλη ειδηση.
και το νεο νοσοκομειο προχωραει κανονικα απο οτι γνωριζω.
στα ζητηματα υγειας ο σαλμας και ο διευθυντης του νοσομειου κανουν δουλεια για οφελος του κοσμου και φαινεται.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά 6 μήνες για να πάει ένα χαρτί, από το ένα υπουργείο στο άλλο; Μήπως τελικά οι φήμες που κυκλοφορούν έχουν βάση και όντως παίζεται κάτι "ύποπτο"; Θα περιμένουμε και θα δούμε...Εξάλου τώρα ξέρουμε ότι το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά ο κ.Σαλμάς.

Ανώνυμος είπε...

ήμουν 15 και τώρα 35 τα ιδια ακούμε γίναν κάποιες αλλαγές αλλά μάλλον λώγο του "Χρόνου" και οχι οτι εκανε κάποιος κάτι!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρέπει συνέχεια να ψάχνουμε το παρασκήνιο και να πλέκουμε σενάρια;ΟΚ, δε λέω τόσα χρόνια έχουμε φάει απίστευτη κοροϊδία στα θέματα της υγείας στο νομό.Για ποιό λόγο να μην πιστέψουμε δηλαδή αυτό που έκανε ο Σαλμάς;Μήπως εκ φύσεως και εμείς είμαστε λίγο κλάψες και μίζεροι;Όταν βλέπουμε κάτι αρνητικό ορθώς να το καυτηριάζουμε.Τώρα όμως γιατί να κάνουμε έτσι;Εγώ περιμένω όταν ανακοινωθούν επισήμως τα ονόματα αυτών που θα καλύψουν τις θέσεις αυτές, τι σχόλια θα έχει η συγκεκριμένη ανάρτηση!Το θέμα είναι να κινηθεί κάτι και στο νομό μας επιτέλους.Δε μας νοιάζει αν αυτό θα ναι απ το Σαλμά,το Σταμάτη,το Βερελή,το Σώκο κλπ,αλλά το αποτέλεσμα!