Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Εντονότερη η αστυνομική παρουσία στο κέντρο

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, θα ενεργούν αυστηρούς και συνεχείς ελέγχους στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου και ιδίως στους πεζοδρόμους Μανδηλαρά-14ου Συντάγματος-Καραισκάκη-Παπαγιάννη- Χαριλάου Τρικούπη-Ηλία Ηλιού-Παπαστράτου, όπου διαπιστώνεται "βάναυση παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας είτε κινούμενοι στους πεζοδρόμους είτε παρκάροντας τα οχήματα τους σε αυτούς με αποτέλεσμα αφενός να υφίσταται κίνδυνος τροχαίων με παρασύρσεις πεζών, αφετέρου να καταλαμβάνουν τμήμα η ολόκληρο το πεζόδρομο και να εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών."
Εν όψει καλοκαιριού βέβαια θα κάνουν την εμφάνιση τους τα μηχανάκια με τις χαλασμένες εξατμίσεις και τα sport αμάξια με τις αεροτομές και τη μουσική διαπασών. Ευελπιστούμε η αστυνομική αυτή παρουσία να είναι καταλυτική για αυτές ειδικά τις περιπτώσεις.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτούς που έχουν καταγράψει την εκκλησία της μητρόπολης δεν μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία; Προχτές ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ είχαν τα σπρέι και έγραφαν συνθήματα στον τοίχο της εκκλησίας!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο εξωτερικό το οποίο μιμούνται για τα γκράφιτι δεν γράφουν εκκλησίες και καθεδρικούς ναούς. Άσχετα αν πιστεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται οτι το Αγρίνιο ειναι καταγραμμένο και αυτοί δεν νοιάζονται καθόλου.Οχι μόνο αυτό αλλά υπάρχει τεράστια ανοχή και ενθάρυνση απο το κράτος στις "δραστηριότητες" κάποιων ακραίων

Ανώνυμος είπε...

se xalase?xydaki
gia aytous mesa sthn mhtropolh tous mayroforemenous kleftes de se peiraxe,ta paidia me ta sprey se peiraxan

Ανώνυμος είπε...

Θα τα βαλουν με τους μεγαλοσυνδικαλισταδες του ΟΤΕ και της εφοριας που εχουν μετατρεψει σε παρκινγκ τον πεζοδρομο Μανδηλαρα? για να δουμε...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μας έλειπε.Ακόμα περισσότεροι μπάτσοι.Εδώ χρεωκόπησε το κράτος κ ακόμα τους προσλαμβάνουν.
Τα graffiti σας πείραξαν?
Οι παπάδες που δεν τους πήραν φράγκο κ σε μας μας έκοψαν τα μισά δεν σας πείραξε?

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά μη φωνάζετε σε λίγο αστυνομία και θρησκεία θα την αντικαταστήσουν με τη θέληση της νέας τάξης οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές.Αντε να δούμε και τον Οσιο Μπακούνιν!!!

kostakoutas είπε...

@5:26 μ.μ.
Πρεπει να καταλάβεις οτι αυτούς που δουλεύουν στις εκκλησίες και οσους συχνάζουν εκεί,πρέπει να τους έχουμε γραμμένους εκει που δεν πιάνει η μελάνη,οι εκκλησίες ομως σαν κτίσματα είναι πολυ όμορφα και θα πρέπει να διατηρηθούν,οπως κάθε τι που ξεχωρίζει αρχιτεκτονικά.
βγάλτε το βλήμα που έχετε καρφωμένο εκει πανω ορισμένοι.

Γιάννης είπε...

Κάποτε υπήρχε αστυνόμευση.
Τώρα μάλλον η φοβούνται να κάνουν την δουλειά τους η το ενσημο κοιτάνε να κολλάνε.