Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Βίντεο από τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ερμίτσα



Τη στιγμή που χθές αποχωρούσαν από τα μπλόκα που είχαν στήσει σε εθνικές οδούς και τελωνεία, σε 16 νομούς, οι αγρότες του πανελλήνιου συντονιστικού οργάνου, μετά την απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα της Πέμπτης για αναστολή των κινητοποιήσεων, το μπλόκο στην Ερμίτσα καλά κρατεί.
Μάλιστα χθες, Παρασκευή το μεσημέρι, για πολλές ώρες έκλεισε η εθνική οδός με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων που πήγαιναν προς και από τις δουλειές τους.
Στο Youtube βρήκαμε βίντεο από τις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα της Ερμίτσας.( χρήστης sotos1954). Δείτε τα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα σε ότι αφορά τη συμμετοχή..

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φοβερη συμμετοχη,τι να πει κανεις...15 τρακτερ και 50 ατομα κρατανε σε ομηρια και ταλαιπωρουν μια ολοκληρη περιοχη.ντροπη τους,το εχουν ξεφτιλησει το θεμα πλεον!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ....
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ,ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Δεν μπορώ να καταλάβω τι κερδίζουν οι αγρότες της Ερμίτσας ταλαιπωρώντας όλους μας.....

Ανώνυμος είπε...

όλοι αυτοί που ακολουθούσαν το τρακτέρ φυσικά και δεν ήταν αγρότες. Μεταξύ αυτών πρώην συνεταιριστικός υπάλληλος στην ΕΑΣ Αγρινίου 52 ετών που σήμερα είναι συνταξιούχος !!!!! και αφού προηγούμενα πήρε εφ' απαξ 90.000 ευρώ!!! Το ότι είναι στέλεχος του ΚΚΕ μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει ότι τα 50 αυτά άτομα ταλαιπωρούν χιλιάδες άλλους. Αλλά αφού δεν λειτουργούν οι νόμοι, το κράτος αλλά και κυρίως η λαϊκή οργή (η γνήσια λαϊκή οργή και όχι η στρατευμένη) καλά κάνουν. Και καλλίτερα: Πολύ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ καλά κάνουν, ΌΣΑ ΚΑΝΟΥΝ.(ο εν λόγω πρώην συνεταιριστικός υπάλληλος και νυν συνταξιούχος των 52 ετών δεν είναι ο μαναδικός που πήρε το εφ' απαξ των 90.000 ευρώ. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και καμιά 30αρια άλλοι που τα τελευταία 4-5 χρόνια τα κονόμησαν με 70-100.000 ευρώ εφ' άπαξ!!!! Καμμία απορία για την σημερινή μας κατάντια μήπως υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε αυτοί,φταίτε εσείς οι αγρινιότες που όταν τους είδατε με ένα τρακτέρ και 10 αριστερούλιδες του ΠΑΜΕ με δεξιά τσέπη δε τους πλακώσατε στις σφαλιάρες!!!

Ανώνυμος είπε...

μα καλα θα συνεχισει πολυ αυτη η κωμωδια με τους ΚΚΕδες; Ελεος, αυτοι εκπροσωπουν τους αροτες της Αιτωλ/νιας;
δΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Σημειωστε και κάτι άλλο.Η ΜΟΝΗ πόλη στην Ελλάδα που την Τετάρτη τα μαγαζιά της θα είναι κλειστά είναι το Αγρίνιο.Η μόνη!Και αυτό γιατί οι έμποροι(η απεργία είναι των Δ/Υ της ΑΔΕΔΥ)φοβούνται από αυτό το σύστημα του ΚΚΕ που υπάρχει εδώ και χρόνια και τους εκπροσωπεί.Καλά να πάθουν όμως γιατί όταν είναι να ψηφίσουν δεν πάει κανείς ενώ συνδυασμο δεν κατέβασαν ποτέ απεναντι σε αυτούς που μόνο εμπορικά δε σκεφτονται.Και να έχετε κατα νου οτι αυτο γινεται γιατι την απεργια της Τεταρτης την επέβαλε το ΠΑΜΕ.Αγρίνιο+πόλη σε ομηρία.Οι αλλοι έμποροι που θελεουν να ειναι οσο το δυνατον περισσότερο ανοιχτοι είναι βλάκες ε;

Ανώνυμος είπε...

τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο, την ιδια παντα εποχη!ειναι οι τελευταιοι παντως που φταινε... γιατι σου λεει απο το να καθεται το τρακτερ στο σπιτι,ας το κατεβασω στο δρομο..κατι θα παρω...τοσα χρονια το καταφερναν!ειναι κατι σαν το ετησιο extra bonus,με την ανοχη βεβαια ολων των αρχων....και κατα καιρους ακομα και τις ευλογιες αυτων!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΟΛΗ-ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στους σε οσους αγωνιζονται κατα της λελαπας των κυβερνησεων των ευρωλιγουριδων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ @@ΜΠΑΛΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ?