Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Το πανεπιστήμιο τώρα μας χρειάζεται όλους...



Τις τελευταίες ημέρες ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας...τουλάχιστον σε επίπεδο διαρροών! Και το αναφέρουμε αυτό, αφού ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από επίσημα χείλη. Δυστυχώς, είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτα να μας ενημερώνουν οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ και εν συνεχεία οι αποκλειστικά υπεύθυνοι. Είτε μας αρέσει είτε όχι ζούμε στο Ελλαδιστάν! Τα ίδια που γίνονταν στο κράτος της ''σεμνότητας και της ταπεινότητας'' φαίνεται ότι εξακολουθούν να συμβαίνουν στο κράτος της ''διαφάνειας και της δημόσιας διαβούλευσης''...

Αλλά ας έρθουμε στην ουσία των πραγμάτων. Αναμφισβήτητα, όπως πολλές φορές έχουμε επαναλάβει το μείζον πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα της διοικούσας, αλλά η εξέλιξη και η ανάπτυξη του πανεπιστημίου τώρα που βρίσκεται εν τη γεννέσει του. Σε αυτό το σημείο όμως, κρίνουμε σκόπιμο να σταθούμε στην προσφορά δύο προσώπων της απερχόμενης διοικούσας, τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα, ο καθένας από την πλευρά του, στην πορεία προς την αυτονόμηση. Πρόκειται για τους καθηγητές Παναγιώτη Κοντό και Αθανάσιο Παλιούρα, οι οποίοι μέσα από το επιστημονικό τους έργο αλλά και την πολυσχιδή πολιτιστική τους δράση έχουν συμβάλει και συμβάλλουν καθοριστικά στην πνευματική αναβάθμιση του τόπου μας. Ιδίως άπαντες αναγνωρίζουν ότι χάρη στις πιέσεις που ασκήθηκαν από τον κ. Κόντο προς την απερχόμενη διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας οι Αιτωλοακαρνάνες μάθαμε ότι η διαδικασία της αυτονόμησης δεν ήταν παρά μόνο θέμα τριών μηνών και όχι τριών δεκαετιών όπως νομίζαμε ως τώρα! Όσον αφορά τον κ. Παλιούρα δεν έπαψε ποτέ να οραματίζεται και να αγωνίζεται για την ίδρυση του πανεπιστημίου στην πόλη μας ακόμη και σε χαλεπούς καιρούς όταν άπαντες σιωπούσαν μη μπορώντας να δουν φως στο τούνελ.

Κάνοντας τις ανωτέρω σκέψεις κάποιοι ''καλοθελητές'' θα σπεύσουν να πουν (ή και να σχολιάσουν) ότι εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τη μη συμμετοχή τους στη διοικούσα. ΟΧΙ. Δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση. Εξάλλου ούτε και οι ίδιοι έχουν ανάγκη από 5-6 γραμμές διαδυκτιακών ''κοπλιμέντων'' μιας και έχουν καταξιωθεί προ πολλού στις συνειδήσεις των Αιτωλοακαρνάνων. Απλά οφείλαμε να επισημάνουμε τη συμβολή τους στην ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της τοπικής μας κοινωνίας, τώρα που πλέον δεν κατέχουν θέση ευθύνης στο νεοϊδρυθέν πανεπιστήμιο.

Είμαστε σίγουροι ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας θα προχωρήσει και χωρίς τον Κοντό και τον Παλιούρα. Άπαντες έχουμε χρέος να στηρίξουμε τα νέα πρόσωπα της διοικούσας, αφού πρόκειται για εξίσου σημαντικές προσωπικότητες που έχουν καταξιωθεί ο καθένας στο αντικείμενό του. Οι φωνές όσων εκφράζουν προσωπικές φιλοδοξίες αλλά και πολιτικές σκοπιμότητες ας απομονωθούν από όλους μας. Ήγγικεν η ώρα της εποικοδομητικής κριτικής, του διαλόγου, της ευθύνης, της συνεργασίας και της δουλειάς!

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά! Προχωράμε μπροστά!!!
Κρατάμε το γεγονός της παρουσίας αρκετών Αγρινιωτών - σίγουρα θα δείξουν ενδιαφέρον για την πρόοδο της πόλης και του πανεπιστημίου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ 120000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας καταλαβαίνω καθόλου. Και τα δύο πρόσωπα στα οποία αναφερόσαστε (τα ονόματα τους δεν τα αναφέρω απο αποστροφή και μόνον) αποτέλεσαν επι χρόνια τον "νεκροθάφτη" των προσπαθειών της τοπικής μας κοινωνίας για την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου Αγρινίου. Ο πρώτος εξ' αυτών για συμφέροντα της περιοχής που κατάγεται και ο δεύτερος για πιό ιδιοτελή (προσωπικά) συμφέροντα. Ο πρώτος λειτούργησε πάντα τοπικιστικά και στεγνά κομματικά και ο δεύτερος μόνο για ικανοποίηση δικών ου φιλοδοξιών. Η κοινωνία του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής και ανεξάρτητα απο κομματικές προτιμήσεις και ταυτήσεις έχει ανακουφιστεί απο το "σουτάρισμα" των εν λόγω. Όλα τα άλλα αποτελούν μεψιμοιρίες και λιβανίσματα άνευ αντικρύσματος

Ανώνυμος είπε...

Το απέραντο κόμπλεξ των Αγρινιωτών απέναντι στον Π.Κοντό !!!!!!!!
Δεν πρόκειται να το ξεπεράσουν ποτέ ... μα ποτέ !!!!!
Τι δουλειά έχουν τα παλιο-λαμόγια φαταούλες στο χώρο του Πανεπιστημίου και του πολιτισμού;;;
Αν περίμενε ο Κοντός να τον αναδείξει η Αννούλα;;; Αχαχαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ, ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...!!!
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΨΑΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΡΩΤΗΣΑΝ, ΕΜΑΘΑΝ (ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟΚΛΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ,
ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ,
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ...
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΚΑΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΡΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ;

AN YΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΟΙΤΑΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙΣ ΑΜΠΑΡΙΖΕΣ !!!!

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣ ΗΛΘΕ ΟΨΙΜΑ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ΕΝ ΑΘΗΝΗΣΙ΄΄ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (0 ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΑΟΙΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΡΑ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑΣ !!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΞΩ!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ; H K. MΠΑΔΑ, ΓΝΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Ο Κ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Β΄ΓΕΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΘΕΣΗ, Ο ΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΙΝΑΣ,ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣ ΚΑΤ΄ΕΜΕ (ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ).
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.Ε., ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.

Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ, ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΄΄ΚΟΛΛΗΤΟΣ΄΄ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

φυσικα και αυτονομο πανεπιστημιο αγρινιου αλλα θελουμε υποδομεσ και μετα αλλα τμηματα ωσ τοτε οι γκαρσονιερεσ καποιων λιγων να περιμενουν

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο ο 12:02 και σε αυτους θα ποροσθέσω και τον Τζούλη. Το μονο που θελανε ειναι η αυτοπροβολή και στο βαθος μια θεση πρυτανη ισως. Κακως ομως δεν μπηκε ο Δημόπουλος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΧΩΡΟ.

ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Π.Χ. Ο ΒΑΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΟΙΙΚΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ.

ΤΕΛΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ 1€ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

πορεια στο κεντρο τις πολης και μετα διαμαρτυρια στο δημαρχειο!!!να δειτε τι γινεται σε αλλες πολλεις που δεν θα πανε τα τμηματα,οχι απο πλευρα κατοικων αλλα απο δημαρχων και βουλευτων....ειμαι σιγουρος οτι σε μερικες απο αυτες θα πανε τα τμηματα γιατι οχι και εδω???αλλα τι λεω εδω κανει μια πλατεια 1,5 χρονο να γινει και δεν ειναι ετοιμη καν.....ελεος πια............ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο Κ.ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ.

Υ.Γ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Φίλος που κολλάει? Είπαμε αλλα να εχουν και μια σχεση με πολιτισμο και παιδεια! ελεος

Ανώνυμος είπε...

Για σταθείτε ρε παιδιά, στο προηγούμενο post για το Πανεπιστήμιο, υπάρχουν αντιρρήσεις για τη Διοικούσα αλλά μια γενική αποδοχή στο πρόσωπο τουλάχιστον του Παλιούρα. Οκ ο Κοντός δεξιός ήταν λογικό ήταν να μην είναι μέσα, όπως μας έχει μάθει το Ελλαδιστάν σε αυτά.
Τι έγινε τώρα ξαφνικά; Όλοι αυτοί γίναν γεροντοκρατία; Μήπως πιάσαν δουλειά κάποιοι και ξυπνήσαν τα αντανακλαστικά της μειοψηφείας που δεν γουστάρει Κοντό-Παλιούρα και ξεσπάει έτσι στα blog?
Κουτόχορτο δεν τρώμε!!!

Ανώνυμος είπε...

kala tapeine foititi 7.37,ektos apo to oti eisai ektos thematos kai pws thes na paei allou i kouventa,mas epeises akomi mia fora...Grapse auta pou sou eipan agori mou...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ;
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ . ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΡΑ.
Μόνο καλο εκαναν στον τοπο μας οιανθρωποι.Μη γίνεστε μικρόψυχοι πίσω από την ανωνυμία.

Ανώνυμος είπε...

Ποδοπάτησαν την προσφορά του Π. Κοντού επειδή δεν χωρούσε στα πράσινα στελέχη …

Προκλητική η απομάκρυνση του Π. Κοντού που έδωσε μάχες για την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος
Πριν από μερικές ώρες μαγειρεύτηκε κομματικά και είναι έτοιμη προς ανακοίνωση η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος με έδρα το Αγρίνιο! Η σύνθεση της νέας διοικούσας όπως ήταν αναμενόμενο (από τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις Γενικών Γραμματέων και Διοικητών σε Οργανισμούς) περιλαμβάνει μόνο κομματικά μέλη του ΠΑΣΟΚ παρότι θα σερβιριστεί με το γνωστό τρόπο της αξιοκρατικής επιλογής!! Ικανά και διακεκριμένα πρόσωπα από το χώρο των Επιστημών και των Γραμμάτων που περιελάμβανε η σύνθεση της προηγούμενης επιτροπής «ξηλώθηκαν» στο σύνολο τους από την Υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου για να παραχωρήσουν τη θέση τους σε πράσινα στελέχη κατά βάση! Τον απερχόμενο πρόεδρο της Διοκούσας Π. Κοντό διαδέχεται ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Σερπάνος και αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκολαος Καλογεράκης. Η προσφορά του κ. Κοντού , ο οποίος μαζί με το Μ. Σαλμά πρωτοστάτησαν στην αυτονόμηση αποδομήθηκε καθώς δεν προτάθηκε στον Μεσολογγίτη ακαδημαϊκό ούτε να συμμετέχει ως απλό μέλος! Η συμβολή του Π. Κοντού ενός ανθρώπου που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και ενός ανθρώπου που έδωσε μάχες πριν από μερικούς μήνες για να αυτονομηθεί η ακαδημαϊκή κοινότητα του Αγρινίου ποδοπατήθηκε εντελώς από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου η οποία ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια επιτροπή σχεδόν γεμάτη κομματικούς παράγοντες! Είναι προκλητική η απομάκρυνση σε κάθε περίπτωση του κ. Κοντού καθώς πέρα από τους αγώνες του για την αυτονόμηση είναι από τις ελάχιστες προσωπικότητες Αιτωλοακαρνάνων που έχουν κινήσει πέντε πράγματα για την ιδιαίτερη πατρίδα τους χρησιμοποιώντας το κύρος της επαγγελματικής και επιστημονικής τους οντότητας! Ντροπή λοιπόν και αίσχος γιατί και το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά με το παλιό ΠΑΣΟΚ που εξοστράκιζε άξιες προσωπικότητες και κυνηγούσε με μανία όσους δεν ήταν στις κλαδικές του κόμματος!

Αναρτήθηκε από το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας

Ανώνυμος είπε...

Για τον Κοντό καλύτερα που εφυγε.Για τον Παλιούρα ΜΠΕΙ ΔΕ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.Οποτε εχει καταξιωθεί πραγματικά και οχι απο τη θεσούλα μιας επιτροπής.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΩΡΑ.Αρκετα ψέματα μας εχει πεί το ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ!!! ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΕΓΓΕΝΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΑ.

ΑΠΟΥΣΙΑ ΗΓΕΤΩΝ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ, AYTOUAYMAZOMENH ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ''ΚΕΦΑΛΙΟΥ'' ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ, ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΧΑΖΟΧΩΡΙΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΛΠ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΝΤΟΠΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Δ.Ε. ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ,ETΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΟΡΘΑ ΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΕΙ;

Π.Χ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΄΄ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ΄΄ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ(ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, TΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΛΠ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ(ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΚΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΛΠ), ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΣΚΟΠΩΝ.

Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΄΄ΓΚΟΡΔΩΜΕΝΩΝ΄΄ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΣΤΡΟ -ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΤΛΟΣ- ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε.

ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΩΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.Ε.,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΥΤΗ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΟΦΘΑΛΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΤΡΑΛΗ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΘΑΡΙΟΥ.

ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ - ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!.

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ;

ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΕΦΥΓΑΝ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΣΕ ΞΩΦΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να επαναλάβω τα σχόλια σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα:
Αν αληθεύει η είδηση,έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σοβαρή θεσμική,σε βάρος των Πανεπιστημίων και της αυτοδιοίκησής τους,εκτροπή!Πώς είναι δυνατόν,σε όλα τα αυτοτελή πανεπιστήμια να συγκροτούνται διοικητικά όργανα,αποκλειστικά από πανεπιστημιακούς (με βάση το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο) και τα νέα πανεπιστήμια να διοικούνται από πολιτευτές,δικηγόρους,ανθρώπους της αγοράς,συμβούλους υπουργών.κ.α.
Μήπως,το ΠΑΣΟΚ έχει κατά νου να δημιουργήσει στο Αγρίνιο νέο υβρίδιο Πανεπιστημίου της "αγοράς" και των τοπικών παραγόντων;Η Σύνοδος των Πρυτάνεων δεν έχει να πει κάτι γι αυτή την εξέλιξη;Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε ποιους θα παραδώσει;Τέλος πάντων,ο αντιπρόεδρος θα πηγαιονοέρχεται στην Κρήτη,με ιδιωτικό τζετ;Στα 9 μέλη,οι τρεις είναι πανεπιστημιακοί!!!Πολύ ανησυχητική εξέλιξη,αν δεν αναχαιτισθεί...

Ανώνυμος είπε...

οχι σε αυτονομο πανεπιστημιο αγρινιου πρωτα υποδομεσ μην γινουμε σαν τουσ ψαροκεφαλουσ που καναν αποθηκεσ γκαρσονιερεσ το κτηριο τησ εθνικησ ανηκει στουσ μεγαλουσ εικαστικουσ τησ πολησ μασ και πρεπει να γινει δημοτικη πινακοθικη

Ανώνυμος είπε...

10:25 πας καλα???δεν αναφερομαι στο οτι πρεπει κατι να γινει σε αυτη την πολη και οχι στο να δεχεται μονο αποφασεις???τι μου ειπαν?τι ενοεις???στις αλλες πολεις εχουν κανει ειδη διοικητικα συμβουλεια κ εχουν ειδει επικοινωνισει με την υπουργο!το μονο που εκανα λαθος ειναι οτι θα πανε "σιγουρα"στις αλλες πολεις αει κ τει!εκανα λαθος δεν θα παει σε καμοια πολη της ελλαδας το 2010 ουτε τει ουτε αει!αλλα αν στις υπολειπες πολεις κανουν δυαμαρτιριες κ τελικα αποφασησει το υπουργειο για λογουν ¨ψηφων¨ να στηλει σιγουρα δεν θα ειναι στο αγρινιο!η λυση ειναι αγωνας φιλε μου,τωρα αν εσενα σου λενε αλλα στην πολη σου εισαι γελασμενος!......ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:16 αν νομίζεις ότι οι νέοι μισούν την πόλη μας μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον μουφα η πληροφορία. Θέλουν να δουν αντιδράσεις. Ανάλογα έχουν πράξει και σε άλλες περιπτώσεις. Αν δουν αντίδραση θα μαζευτούν

gitsanas είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΟΝΤΟ ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΩΤΩΝ,
ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΣΑΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ.ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΚΟΔΕΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΑΛΛΟΥ.

ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, Η 12Η ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ(ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΛΠ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ).

ΑΛΛΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΄΄ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ΄΄, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΄΄ΟΥΡΑΝΙΑ΄΄ ΕΠΙΠΛΗΞΗ BY THE ''AHELOOS TV''!!!!

ANTE KAΛΗ ΚΑΘΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ΄!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οχι αλλοι φοιτητεσ στη πολη μασ πρωτα εργα

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΝΑ ΤΙ ΨΑΡΕΨΑ ΣΤΟ ΝΕΤ.


΄΄Ο καθηγητής Νίκος Καλογεράκης είναι Χημικός Μηχανικός απόφοιτος του ΕΜΠ (1977). Έλαβε το Master’s από το Πανεπιστήμιο του McGill (1979) και το Ph.D. από το Πανεπιστήμιο του Toronto (1983). Από το 1983 ως το 1995 ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Calgary (στον Καναδά) και από το 1995 ως το 1997 ήταν καθηγητής Βιοχημικής Μηχανικής στο State University of New York (SUNY) στο Buffalo (που είναι πολύ κοντά στους καταρράκτες του Νιαγάρα).

Το 1997 επέστρεψε στην Ελλάδα στο Πολυτεχνείο Κρήτης, σαν ένα από τους τρεις πρώτους καθηγητές του νεοϊδρυθέντος τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος.

Ο κ. Καλογεράκης είναι Διευθυντής του εργαστηρίου Βιοχημικής Μηχανικής και Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας του Πολυτεχνείου Κρήτης και διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος κατά την περίοδο 2004-2008.

Το ερευνητικό του έργο καλύπτει θέματα βιοχημικών διεργασιών με έμφαση στην αποκατάσταση περιβάλλοντος από χρόνια ρύπανση (ρυπασμένα εδάφη και υδροφορείς, ρυπασμένα ιζήματα, πετρελαιοκηλίδες) με βιολογικούς τρόπους καθώς και στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων (αστικών, βιομηχανικών και αγροτο-βιομηχανικών). Καθώς επίσης έχει ασχοληθεί με την μοντελοποίηση χημικών και βιοχημικών διεργασιών.

Η έρευνα του κ. Καλογεράκη έχει χρηματοδοτηθεί από Ευρωπαϊκά και Εθνικά ανταγωνιστικά προγράμματα με συνολικού ύψους 3.000.000 ευρώ.

Είναι κάτοχος μίας Αμερικανικής πατέντας (σε σχεδιασμό καινοτόμων βιο-αντιδραστήρων) και μίας Παγκόσμιας ευρεσιτεχνίας (για την απομάκρυνση τοξικών μετάλλων από οστρακοειδή). Έχει δημοσιεύσει εκτενώς (1 βιβλίο, 120 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές και πάνω από 140 παρουσιάσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια) και έχει περισσότερες από 2300 αναφορές στο έργο του (h-factor 26).

Είναι εθνικός εκπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην Επιτροπή Μελέτης των επικίνδυνων ουσιών καθώς και εθνικός εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

10:29 mprabo sou giati to psaxneis to thema.........tapeinos foithths!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

"Εκσυγχρονιστής"

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΥΛ ΦΙΛΟΣ !!! ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:


Dimitrios N. Serpanos

Associate Professor


Contact Information:

Dept. of Electrical and Computer Engineering

University of Patras

GR-26500 Patras

Greece



Phone: +30-261-0996 437

Fax: +30-261-0996 820

E-mail: serpanos@ee.upatras.gr


Research Interests and Activities:

Research interests:

High-speed network systems

Security systems

Multimedia systems

Computer architecture

I lead the Network Systems Group of the Computer Systems Lab, which conducts research on several issues in the area of network systems architecture, advanced network services, security systems and multimedia systems. The group works closely with the Network Operations Center (NOC) of the University of Patras, in all areas related to its research. The group is involved in several research activities funded by industry, the European Union and the Greek Government.

Research projects, publications and other information appear on the group's pages.




Professional Activities (Recent):

I am involved in the following conferences:

ISSPIT'2003

ADSN'2003

ADSN'2002




Memberships and Related Activities:

I am a Senior member of the IEEE and a member of the New York Academy of Sciences, the ACM and the Technical Chamber of Greece.

I am the Liaison of USENIX at the University of Patras. Anyone interested in USENIX should contact me.

LONG LIVE THE AGRINION UNIVERSITY!!!!!

Αμ΄ πως!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Dipl.-El.-Eng. (Comp. Eng.),
M.Sc. Ph.D. (Univ. Princeton)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΑΤΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΣΣΑΣ

Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Eπίθετο: ΛΑΛΑΣ


Ο καθ. Δημήτριος Π. Λάλας είναι διευθύνων σύμβουλος της μελετητικής εταιρείας FACETS. Εχει διατελέσει από το 1994 μέχρι πρόσφατα (2005) Διευθυντής και Πρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, του αρχαιότερου ερευνητικού ιδρύματος της χώρας όπου έχει υπηρετήσει και παλαιότερα ως Διευθυντής του Ινστιτούτου Μετεωρολογίας.

Εχει επίσης διατελέσει (πρώτος) Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) από το 1988 μέχρι το 1991 καθώς και Πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου από το 1996 μέχρι το 1999 Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών (Ph.D. in Aerospace Engineering), το 1968, στο Cornell University, ασχολήθηκε με την έρευνα και τη διδασκαλία, στους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας και ειδικά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καταλαμβάνοντας θέση καθηγητού Μηχανολογίας σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και Μετεωρολογίας στο Παν/μιο Αθηνών.

Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει πάνω από 120 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά, 4 συγγράμματα και μεγάλο αριθμό εκθέσεων, πάνω σε σχετικά θέματα. Εκπροσώπησε επί 11 χρόνια την Ελλάδα σε όλες τις διεθνείς επιτροπές που διαπραγματεύονται θέματα κλιματικών αλλαγών, το Πρωτόκολλο του Κύοτο και πολιτικές και μέτρα για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και των εκπομπών αερίων του φαινομένου του Θερμοκηπίου. Εχει υπηρετήσει επίσης ως μέλος εθνικών επιτροπών όπως η Εθνική Επιτροπή για την Απερήμωση, η Εθνική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή και η Επιτροπή για την Περιβαλλοντική Διπλωματία.

Για πάνω από μια εικοσαετία, είναι σύμβουλος των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, σε ενεργειακά και περιβαλλοντικά ζητήματα και σε θέματα που αφορούν την ερευνητική πολιτική. Εχει προσφέρει υπηρεσίες συμβούλου και σε πολλές Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (ΓΔΠ-TREN, ΓΔ12-RESEARCH) σε σχετικά θέματα, με ιδιαίτερη έμφαση στις ΑΠΕ, καθώς επίσης και σε τεχνικές εταιρείες στην Ευρώπη και την Αμερική όπως η General Motors και η Ford.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αιολικής Ενέργειας της οποίας έχει διατελέσει και Πρόεδρος και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΠΗΓΗ: www.pasok.gr !!!!!!!!!!!

ΣΗΜ: ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΙΗΚΕΙ ΕΔΩ; ΘΑ ΠΗΓΕΝΟΕΡΧΕΤΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΙΝΙΟ-ΚΡΗΤΗ;
ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΟΥΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΟΥΣΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΟΙΗΚΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

• ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (4) ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ.
• ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ.
• ΤΡΙΤΟΝ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΟΙΗΚΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ; ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα καλα..... μηνες τωρα γραφονται αερολογιες εδω μεσα....

Διαφωνιες επι διαφωνιων εχει-δεν εχει κουλτουρα το Αγρινιο, εχει-δεν εχει χωριατες, ειναι-δεν ειναι η χειροτερη πολη στην ελλαδα...Πασοκ-ΝΔ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και παει λεγοντας....Οι μισοι αγρινιωτες αγνοουν την υπαρξη παραρτηματος ενος τοσο σημαντικου θεσμου στην πολη τους οπως ειναι το Πανεπιστημιο,και οι αλλοι μισοι χαιρονται γιατι τους ηρθε μαννα εξ ουρανου η αυτονομηση και νομιζουν οτι θα σωθουν απο τη μιζερια....
Εδω δεν μπορουν οι αρμοδιοι να τα βγαλουν περα με αυτο το θεμα οσο δεν ειναι στα δικα τους χερια,φανταστειτε μπαχαλο οταν ανεξαρτητοποιηθει απο τα Γιαννενα....
Συγνωμη για την παρεμβαση, συνεχιστε τις -ουσιωδεις- διαφωνιες σας,οσο μαζι μας γελαει ολη η Ελλαδα.....


Μια απο σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΣΗΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΜΑΛΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ.ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1:01 το τμημα που νοικιαστηκε ειναι για τους φοιτητες του τμηματος ΔΕΑΠΤ!στα δυο κτιρια δεν χωρανε οι φοιτητες!ετσι δωθηκε η προσωρινη λυση αυτου του κτιριου και τα αλλα 2 να μεινουν στο ΔΠΦΠ ως πολυτεχνιακη σχολη(οταν γινει βεβαια)!για το νεο τμημα δεν εχει γινει τιποτα!και αν πηγενε εκει το τμημα μονο για 2 χρονια θα χωρουσαν οι φοιτητες αφου ειδη το μοιραζονται τα αλλα τμηματα και σιγα την κτιριαρα!να δουμε που θα βαλουν τους φοιτητες των τμηματων που θα ειναι +200 στα δυο τμηματα!βεβαια λεγεται οτι θα επιστρεψουν οι θεσεις εισαγωγης στην αρχικες δηλαδη για 70 ατομα το τμημα,συμφωνα με τις προυποθεσεις χωριτικοτητας!!!...ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

OXI FILE MOU TO KTIRIO TIS TRAPEZAS ANIKEI STIS TEXNES TIS POLIS MAS

Ανώνυμος είπε...

http://studencki-kredyt.pl/co.html
http://support.tolerant.ca/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=38489
http://www.stopthesenate.com/profile.php?mode=viewprofile&u=19750
http://www.depression-guide.com/forums/index.php?showuser=50400
http://offline.by/forum/index.php?showuser=99475
http://www.kenonionknives.com/forums/member.php?u=11168

http://studencki-kredyt.pl/kto.html
http://studencki-kredyt.pl/jak.html
[url=http://studencki-kredyt.pl/gdzie.html]gdzie[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/tytan.html]tytan[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/wanad.html]wanad[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/chrom.html]chrom[/url]
http://studencki-kredyt.pl/miedz.html
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/katar-sienny/index.html]katar sienny[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/objawy-kataru-siennego.html]objawy kataru siennego[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/alergeny.html]alergeny[/url]
[url=http://www.studencki-kredyt.pl/wojciech-mann.html]wojciech mann[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/wyszukiwarka-fobia/fobia.html.html]fobia[/url]
http://studencki-kredyt.pl/szukaj/index.html
[url=http://studencki-kredyt.pl/kredyt-dla/kredyt-dla-singli.html]kredyt dla singli[/url]

[url=http://www.studencki-kredyt.pl/]kredyt[/url]