Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Μικροί καταρράκτες στη Κλεισούρα




Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχθηκαν την προηγούμενη Κυριακή. Είναι στη Κλεισούρα από τη πλευρά του επαρχιακού δρόμου που ανεβαίνει στο χωριό "Ελληνικά".
Οι έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν τους μικρούς καταρράκτες που βλέπετε. Να ένα από τα μυστικά που κρύβει αυτός ο ορεινός όγκος σε απόσταση αναπνοής από το Αγρίνιο.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Απο την ΙΠ Μεσολογγίου θελεις πεις αλλα και απο το Αγρίνιο αν δεν κανω παθος

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:52 ΘΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟ Μ ΦΑΙΝΕΤΕ...ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ ΓΕΨΓΡΑΦΙΑ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Σε απόσταση αναπνοής απο τα Σταμνά θελετε να πείτε νομίζω :-)

Ανώνυμος είπε...

Το τοπίο είναι θαυμάσιο η προβολή – αξιοποίηση του, θα είχε θετικά αποτελέσματα για το Αγρίνιο και για την ΙΠ Μεσολογγίου. Από 1-12011 η όποια προβολή- αξιοποίηση, πέρα από την προσπάθεια ιδιωτών από την Αιτωλ/νια θα περνά από την Πάτρα και τότε η όποια διφωνία αν είναι πιο κοντά στο Αγρίνιο η στη ΙΠ Μεσολογγίου μικρή αξία θα έχει. Η διαμάχη Αγρινίου – ΙΠ Μεσολογγίου, δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ι Π Μεσολογγίου αλλά και ούτε του Αγρινίου. πχ Εφετείο 25 χρόνια διαμάχης κέρδισε τίποτε η Αιτωλ/ναι όχι . Ποιος κέρδισε ασφαλώς η Πάτρα.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο χαμηλό IQ πρέπει να έχει κανείς για να μαλώνει με συνανθρώπους του από τον ίδιο νομό για το αν είναι η κλεισούρα πιο κοντά στο Αγρίνιο ή το Μεσολόγγι ;
Μάλλον κάτω του 50 !!! ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ με αυτή την ανούσια διαμάχη !!!

Ανώνυμος είπε...

σε αποσταση αναπνοης απο τα φραγκουλεικα ειναι το σωστο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ,ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ,ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ......ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

m aresei oti kapoioi einai filosofimena synainetikoi..les kai xafnika proekypsan apo parhenogennisi sto nomo..les kai den gnorizoyn oti to agrinio kapelonei kai prospathei na diaxeiristei olo ton ployto tis ait/nias..apo to perivallon kai ton arxaiologiko mexri ta topia kai tin trixonida..mono stin thalassa den mporei na valei xeri giati den gnorizoyn kolympi..kata ta alla einai anousies oi diamaxes ..artemis

Ανώνυμος είπε...

Ένας τόπος πάει μπροστά όταν κάθε περιοχή του νόμου μας αξιοποιείi τα οποία πλεονεκτήματα διαθέτει όσο μπορεί. Πιστεύω ότι το Αγρίνιο εάν είχε θάλασσα θα το αξιοποιούσε. Μένει στις περιοχές και στους δήμους που έχουν το πλεονέκτημα της θάλασσας να τα αξιοποιήσουν. Οι Δημότες του Αγρινίου εξ όσον γνωρίζω επισκέπτονται τακτικά τις παραθαλάσσιες περιοχές. Το που το Αγρίνιο καπέλωσε τους άλλους Δήμους δεν γνωρίζω, αν ξέρεις κάτι αναφαίρετο πχ που εμπόδισε την Ναύπακτο που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη ή το ΙΠ Μεσολογγίου. Η Ι.Π. Μεσολογγίου εξ όσον γνωρίζω δεν έχει αξιοποίηση την ιστορίας της. Την επισκέπτονται παρά πολλά σχολεία πόσο χρόνο μένουν στην πόλη, επισκέπτονται μόνο τον κήπο των Ηρώων (που είναι στην κατάσταση που είναι), τα αλλά σημεία μπορούν να επισκεφθούν πχ το Βασιλάδι κλπ. Υπάρχει ένα μέτρο προβολών για τα σχολεία και τους επισκέπτες ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει. Αν οι μεσολογγίτες αυτά δεν τα αξιοποιούν δεν μπορεί να λένε ότι για αυτό είναι υπεύθυνο το Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΑΕΙ ,ΚΤΕΛ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΑ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πιστεύεις ότι το κτίριο του ΚΤΕΛ θα έπρεπε να γίνει στο στην ΙΠ Μεσολογγίου για να εξυπηρετεί τους Αγρινιώτες (πρωτότυπο οικονομικό μοντέλο). Οι μέτοχοι του ΚΤΕΛ επενδύουν εκεί που πρέπει και θεωρούν ότι έχουν συμφέρον, λογικό νομίζω. Δηλαδή αν γίνει Εφετείο (που δεν θα γίνει) Πιστεύεις ότι οι πολλοί πρέπει να μετακινούνται και περιβαλλοντικά δεν είναι ωφέλιμο . Το διοικητικό Εφετείο δεν είναι αρκετό για την ΙΠ Μεσολογγίου. Το πανεπιστήμιο αν ποτέ γίνει αυτόνομο και αυτό θα έπρεπε να γίνει στην ΙΠ Μεσολογγίου γιατί παρακαλώ δεν έχει ΤΕΙ. Αξιοποιείστε πρώτα αυτά που έχετε πχ Ιστορία, ΤΕΙ κλπ και μετά διεκδικείστε και τμήματα ΑΕΙ και παραχωρήστε και κανένα τμήμα ΤΕΙ στο Αγρίνιο και καμία άλλη πόλη στην Αιτωλ/νια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί με IQ και νοοτροπία Άρτεμης ας ανοίξουν κανένα σχολικό χάρτη γιατί με το google earth θα μπερδευτούν! Για την ιστορία, το Αγρίνιο είναι ελάχιστα πιο κοντά, ψαρόμυαλοι...

Ανώνυμος είπε...

AGRINION EMPIRE RE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τους καταρράκτες έχει να πεις κάποιος κάτι....
Νομίζω ότι δεν κάνουμε μαθήμα τοπογραφικό...
Οι καταρράκτες είναι ακόμα πιο αντυπωσιακοί όταν τους παρατηρήσεις από πιο κοντινή απόσταση...(οι φωτο τους αδικούν)