Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Βίντεο με δηλώσεις για τις νέες Περιφέρειες.


Το παρόν βίντεο-ρεπορτάζ του lepanto tv φιλοξενεί δηλώσεις πολιτικών της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαίας με ερώτημα αν πρέπει η όχι να παραμείνει η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Δηλώσεις για το θέμα κάνουν μεταξύ άλλων ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος, ο πολιτευτής της ΝΔ και πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Γίωργος Παπαναστασίου. Οι θέσεις πάντως Αχαιών και Αιτωλοακαρνανάνων πολιτικών σίγουρα απέχουν αρκετά..

7 σχόλια:

kostakoutas είπε...

Νομίζω πως θα πρέπει να δημιουργηθεί περιφέρεια που να περιλαμβάνει την Αιτωλοακαρνανία και την Ευρυτανία,ετσι και οι δυο νομοί θα επωφεληθούν τα μέγιστα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΩΡΕΕΕΕΕ! ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!! ΕΛΑΤΕ ΡΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!
ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΔΕ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 86 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ,ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΥΧΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ-ΣΥΝΔΕΣΗ ,ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟΣΟ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2-3 ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

να την χεσω την γεφυρα αδερφε! και αυτη μιση την κανανε!χωρις γραμμες τρενου!καλυτερα ηταν πριν χωρις την γεφυρα. γραφικα, ομορφα και ωραια!
τελικα η πολυ προοδευτικουρα κανει κακο!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα και μετα κατεβαινεις απο την γεφυρα στην μερια της αιτωλοακαρνανιας και νομιζεις οτι ο χρονος σταματησε εδω!ΧΩΝΙ ΣΚΕΤΟ! ΑΠΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΙΤ/ΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΙΤ/ΝΕΣ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ...104 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΙΤ/ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ? ΟΣΟΙ "ΒΡΕΞΑΝ ΚΟΛΟ" ΘΑ ΦΑΝΕ ΨΑΡΙ Ο ΑΙΤ/ΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ...ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΝΑ-ΤΗΣ ΕΛΙΕΣ ΚΛΠ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ...ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ"ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ της 8 Φεβρουαρίου 2010 10:39, σαν γνωστός μου φαίνεσαι!!! Της γνωστής μικρής-μικρής συνομοταξίας των ΠΑΣΟΚΩΝ καθολικών εσω-αντιπολιτευόμενων. Στα παλιότερα των υποδημάτων μας ορέ γράφουμε τις δικές σας ονειρώξεις. Στα παλιότερα! Και δεν μας απασχολούν καθόλου οι φιλοδοξίες του κάθε ομόσταυλου σας!!! Για αυτές θα κρίνει ο λαός άμα έρθει η ώρα. Το ζήτημα είναι αν είναι αναπτυξιακή η προοπτική παραμονής σε αυτή την εξαμβαλωματική Περιφέρεια ή η ένταξη σε μια καινούργια ορθολογική με βάση κοινά γεωγραφικά, πολιτιστικά και οικονομικά χαρακτηριστικά. Γκε-γκε; Και τις ψευτομαγκιές άστες για άλλους. Για πιό ανίδεους. Το μπλογκ το επισκέπτονται και υποψιασμένοι...