Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Προ των πυλών η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος

Η νέα διοικούσα επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος με έδρα το Αγρίνιο αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί. Σε αυτό το ζήτημα αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου σε συνάντηση με τους 4 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος το νομού μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολιτείας Αιτωλών και Ακαρνάνων» οριστικοποιήθηκε απόψε η σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας που εδρεύει στο Αγρίνιο. Πρόεδρος της αναλαμβάνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Σερπάνος και αντιπρόεδρος ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκολαος Καλογεράκης. Πολλοί Αιτωλοακαρνάνες στη νέα σύνθεση, προεξάρχοντος του πρώην δημάρχου Αγρινίου, βουλευτή και νομάρχη Γιάννη Βαΐνα. Μέλη και οι Κων/να Μπάδα (καθ.λαογραφίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Κώστας Πιστιόλας (δ/νων συμβουλος της Agrino), Άγγελος Δεληβοριάς (Δ/ντης Μουσείου Μπενακη), Κώστας Φίλος (δικηγόρος Αγρινίου), Δημήτρης Λάλας (συμβουλος της υπουργού Τ.Μπιρμπιλή) και Γιώργος Αυλωνίτης(πρόεδρος της ευρωπαικής ακαδημίας μαρκετιγκ).

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!
ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ! ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Βαινάς και Agrino...;...!!!ωρέ έλεος πια με τα διαπλεκόμενα

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.dhmopshfisma.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ... Ο ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ.... Ο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ....? ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... ΤΕΣΠΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΑΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο αρμοδιότερος όλων κ. Παλιούρας δεν χωρούσε στη νέα διοικούσα???

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ άλλο ρόλο στον Βαϊνά δεν είχε να δώσει;Από που κι ως που με Πανεπιστημιακούς.Έλα...στον τόπο σου!

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχει ο επιχειρηματίας στο Πανεπιστήμιο ρε παιδιά.Σε αυτές τις επιτροπές πληρώνοντε εν τω μεταξύ;Οχι τίποτε άλλο για να καταλάβουμε και το ρόλο κάποιων εκει μέσα.Άντε και σ΄ανώτερα και με τρείς επιτηρητές πάνω από το κεφάλι μας

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΄΄ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΡΥΖΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ΄΄ !!!!!!



ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΡΕ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!

ΝΤΟΠΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ώξω............από δω.....
Είναι οι διαδικασίες διαφάνειας που θα τηρούσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Πού είναι προσωπικότητες που ασχολούνται 30 και πλέον χρόνια με τα Πανεπιστήμια και έχουν δώσει τη ζωή τους γι' αυτά! ! !
θα πω μόνο ότι δεν το επέτρεπε η αγωγή τους (όσων όρισαν τη διοικούσα) να βάλουν μέσα μεγάλες προσωπικότητες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά!!! βλέπω πολλούς Αγρινιώτες

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΣΧΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΤΙΝΩΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Από τα ονόματα τα εξωπανεπιστημιακά καταλαβαίνεις ότι μας χρυσώνουν το χάπι.Τι δουλειά έχει τώρα ο Βαινάς, ο Πιστιόλας και ο Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ακαδημίας Μάρκετιγκ(τινε τούτο τώρα;)Ο δικηγόρος χρειάζεται βέβαια ευτυχώς είναι άνθρωπος με ήθος, αλλά και πάλι ρε παιδί μου δεν καταλαβαίνω τον συνδυασμό.Τι θέλουν να μας πούν άραγε:Αυτό αξίζετε αυτό έχετε;

Ανώνυμος είπε...

Αξιοι αξιοι

Ανώνυμος είπε...

Αξιοι αξιοι

Ανώνυμος είπε...

Ωραιοι...Η Σαρα η Μαρα και το κακο συναπαντημα..Τι θα πουν οι μεν με τους δε..Μιλαμε για συνενοηση μπουζουκι. Αυτος ο Λαλας ειναι ο χοντρος με την δρουζα η κακενας αλλος

Ανώνυμος είπε...

Καλα δεν υπαρχουν εκπαιδευτικοι στα τμηματα του Αγρινιου;; Τι στον κορακα κανει το υπουργειο και δεν τους αναθετει σχετικα καθηκοντα; Ποιος γνωριζει καλυτερα τα προβληματα;; Αυτοι που ειναι απο εξω;;Βρε κοπανοι δεν πατε καλα..

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαινάς τίνος συστατικές επιστολές έστειλε και τον επέλεξαν;Αξιοκρατικά οι ΑΡΕΣΤΟΙ στις επιτροπές μπράβο μας πείσατε

Ανώνυμος είπε...

Μπούφο 12;19, ο Βαινάς παλεύει για το Πανεπιστήμιο πριν εσυ γεννηθείς

Ανώνυμος είπε...

ωραια η επιτροπη αλλα να δουμε θα γινει τιποτα η παλι τα ιδια???τελικα θα φερουν το νεο τμημα?που θα το βαλουν?που θα βαλουν του σ επομενους πρωτοετης που θα ερθουν του χρονου?θα ειμαστε πια 1000+ ατομα σε 2 κτιρια λυκειου...και μαλιστα σε 2 σχολες!!!εστιες???τυπογραφιο???θα φυγουμε απο τα γιαννενα???ποτε???τι θα απογινουμε???ολα αυτα πρεπει να τα απαντησει η επιτροπη συντομα!!!τωρα οσο αφορα τα ατομα εσεις τα γνωριζεται καλυτερα...αλλα που κωλαει αυτος της agrino???σημειωση:αν δεν φτιαξουν τουλαχιστον ενα κτιριο αναγκαστηκα οι θεσεισ εισακτεων θα μειωθουν.οποτε το αγρινιο μπορει να παρει ενα νεο τμημα αλλα ειναι σαν να χανει αλλο ενα καθως οι εισακτεοι μεχρι πριν 2 χρονια ηταν 75 και τωρα ειναι 150 αν ξαναπεσουν αστα να πανε.....ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα μου φαινεται η νεα επιτροπη και εχει και αρκετους αγρινιωτες επιτελους αυτην την φορα.μακαρι να ηταν και ο παλιουρας μεσα αλλα τι να κανουμε τωρα...το θεμα ειναι να προχωρησει με σωστα βηματα το νεο πανεπιστημιο και να αποκτησει γερες βασεις.για να δουμε...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε, εκείνοι οι Μεσολογγίτες την παλεύουν καθόλου?? Βγαίνει ο άλλος και γράφει στην Αιχμή διάφορα,επειδή δεν υπάρχει κάποιος στη διοικούσα α-πό την περιοχή Μεσολογγίου,λες και η Μεσολογοπεριοχή είναι κάτι ιδιαίτερο και πρέπει να υπάρχει παντού.
Ξυπνάτε ρε και συστρατευθείτε με όλο το νομό που αντιδράει και θέλει νέ περιφέρεια Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.
Αλήθεια,δεν ακούσαμε και δε διαβάσαμε τίποτα για δημιουργία νέας περιφέρειας από Μεσολόγγι μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύει η είδηση,έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σοβαρή θεσμική,σε βάρος των Πανεπιστημίων και της αυτοδιοίκησής τους,εκτροπή!Πώς είναι δυνατόν,σε όλα τα αυτοτελή πανεπιστήμια να συγκροτούνται διοικητικά όργανα,αποκλειστικά από πανεπιστημιακούς (με βάση το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο) και τα νέα πανεπιστήμια να διοικούνται από πολιτευτές,δικηγόρους,ανθρώπους της αγοράς,συμβούλους υπουργών.κ.α.
Μήπως,το ΠΑΣΟΚ έχει κατά νου να δημιουργήσει στο Αγρίνιο νέο υβρίδιο Πανεπιστημίου της "αγοράς" και των τοπικών παραγόντων;Η Σύνοδος των Πρυτάνεων δεν έχει να πει κάτι γι αυτή την εξέλιξη;Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε ποιους θα παραδώσει;Τέλος πάντων,ο αντιπρόεδρος θα πηγαιονοέρχεται στην Κρήτη,με ιδιωτικό τζετ;Στα 9 μέλη,οι τρεις είναι πανεπιστημιακοί!!!Πολύ ανησυχητική εξέλιξη,αν δεν αναχαιτισθεί...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ 1-2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΜΕΛΗ ΔΕΠ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΎΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΛΕΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια στο δυσκολο εργο που θα συναντησουν αυτοι οι ανθρωποι.
το να ειναι μελος ο προεδρος του μουσειου μπενακη ειναι μεγαλη υποθεση πιστευω.

επισης θα πρεπει ο δημος να δωσει στο πανεπιστημιο οτι καλυτερο διαθετει..
θα ηταν ωραια κινηση να δινοταν το κτιριο της τραπεζας της ελλαδας στο κεντρο της πολης για να συνεδριαζει η διοικουσα επιτροπη και αργοτερα εκει να ειναι το μελλοντικο πρυτανειο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑ.ΣΟ.Κ.=ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ+ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ-ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ=ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή με λές μπούφο 12:51 για κοίτα με ό,σα Διεκδίκησε ο Βαινάς που βρίσκεται τώρα!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ροχάλα και χλέπα στην πράσινη "αξιοκρατία"!

Άκου, ο Βαινάς στην Διοικούσα!

Ήμαρτον!


ΣΕΡΣΕΓΓΙ

Ανώνυμος είπε...

αισθητη η απουσια του καθ. Τσαλτα απο την Επιτροπη.