Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Εθνική οδός Αγρίνιο-Καρπενήσι: Αθετούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις..

Στο Blog trixonidanews διαβάζουμε τα "Κακά μαντάτα" για το δρόμο Αγρινίου-Καρπενησίου-Λαμίας (Εφημερίδα Ευρυτανικά Νέα) Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας: Με τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα και τον Υφυπουργό κ. Ιωάννη Μαγκριώτη συναντήθηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου ο βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του βουλευτή: “Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το θέμα του δρόμου Λαμία- Καρπενήσι- Αγρίνιο καθώς και τα μικρότερης εμβέλειας έργα υποδομών του νομού. Ο κ. Καρανίκας τόνισε την ανάγκη να ξεκινήσει η μελέτη για την κατασκευή του δρόμου καθώς αποτελεί πανευρυτανικό αίτημα και προσδοκία των κατοίκων του νομού να ενταχθεί στα άμεσα σχέδια της Κυβέρνησης για τον τόπο.
Ο Υπουργός αναγνώρισε τη σημασία της διεκπεραίωσης των αιτούμενων έργων στο νομό και επεσήμανε ότι ο δρόμος Λαμία- Καρπενήσι- Αγρίνιο αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο στα πλαίσια που και οι δημοσιονομικές συνθήκες στη χώρα το επιτρέπουν”.

Δηλαδή: Κύριοι δεν υπάρχουν λεφτά, άρα δρόμος δεν γίνεται. Απόλυτα κατανοητό, όμως δεν ήταν προεκλογική δέσμευση; Θα πείτε υπάρχει οικονομική κρίση. Κα αυτό τι σημαίνει; Να παγώσουν τα έργα υποδομής; Να μην συνδεθεί σε τελική ανάλυση το Πλατυγιάλι με το λιμάνι του Βόλου; Πως θα ανακάμψει η οικονομία άμα δεν γίνουν έργα υποδομών που θα δώσουν κίνητρα για επενδύσεις; Αυτά μπορούν να φέρουν πολύ περισσότερο χρήμα από ότι οι περικοπές μισθών και οι φόροι.

Γιατι αν π.χ. χρωστάει κάποιος θα ξεχρεώσει μόνο αν δουλέψει περισσότερο και όχι αν κόψει τα τσιγάρα η τους καφέδες. Έτσι δεν είναι;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tetoia lamogia pou einai-ti perimenete;

Ανώνυμος είπε...

Διαίρει και βασίλευε...Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι οι τοπικοί άρχοντες να στείλουν πάλι κανένα φαξ να "διαμαρτυρηθούν"!!