Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Δύο σημαντικές θέσεις στο ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει η Ζέφη Δημαδάμα.


Δύο σημαντικές θέσεις καταλαμβάνει στα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κα Ζέφη Δημαδάμα , καθώς ορίστηκε από τον Γεώργιο Παπανδρέου Γραμματέας του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ και μέλος της πενταμελούς γραμματείας του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης. Το δεύτερο πόστο έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο τομέας Περιφερειακής Οργάνωσης έχει ιδιαίτερη σημασία στο ποιοι θα πάρουν το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Η νεαρή πολιτεύτρια, Περιβαλλοντολόγος – Οικονομολόγος, διδάκτορας του Παντείου με αντικείμενο την Οικονομική Ανάπτυξη και τις Πολιτικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος. δείχνει να απολαμβάνει εμπιστοσύνης από τον πρόεδρο του κόμματος, αρχής γενομένης με την κατάληψη των δύο αυτών θέσεων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μένουν "άφωνοι" οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία;

Έκδηλη είναι η αμηχανία αλλά και η απογοήτευση των στελεχών αλλά και των οπαδών του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία για την στάση της Υπουργού Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία των νέων τμημάτων στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας. Κι αυτό γιατί σε καμιά περίπτωση δεν περίμεναν από την κ. Διαμαντοπούλου να αναστείλει τη λειτουργία από το νέο ακαδημαϊκό έτος.
Η απόφαση αυτή της Υπουργού αναμφίβολα φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση ιδιαίτερα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια τέτοια εποχή «βομβάρδιζαν» κυριολεκτικά τα ΜΜΕ με δηλώσεις τους ζητώντας την άμεση λειτουργία των νέων τμημάτων και την κατάργηση της βάσης του 10.
Από την περασμένη Πέμπτη που από το βήμα της Βουλής η Υπουργός Παιδείας ξεκαθάριζε ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσουν τα νέα τμήματα κανένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν προέβη σε σχολιασμό της απόφασης αυτής. Κυριολεκτικά σιώπησαν.
Η στάση αυτή των βουλευτών προκαλεί προβληματισμό και ταυτόχρονα αποδεικνύει τον κανόνα ότι «άλλα λέμε ως αντιπολίτευση και άλλα κάνουμε ως συμπολίτευση» και σε κάθε περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα.
Στη φωτό η Άννα Διαμαντοπούλου σε επίσκεψή της στο Δημαρχείο Μεσολογγίου το 2008, ως επικεφαλής του τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ χαμογελαστή έδειχνε να αποδέχεται τα αιτήματα της κατάργησης της βάσης του 10 και της ίδρυσης νέων τμημάτων.

Erwtisi:
Esy koritsi me to glyko xamogelo ti tha mas peis gia tin apofasi afti tis Ypourgou Paideias
Aisxos kai pali aisxos

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για το τι θέσεις πήρε η Δημαδάμα. Μην τυχόν και χάσουμε τέτοιο πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα...

Ανώνυμος είπε...

agrinionews θελου το τηλεφουνο τ'ς για να τακτουποιησω τα αγγονακια μ'

Ανώνυμος είπε...

το δημοσιο και οι πολιτικοι εχουν χρεωκοπησει.

Ανώνυμος είπε...

ΖΕΦΗ ΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ 0-1 ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ, ΟΛΑ ΣΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ.
ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΤΕΣ ΜΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.