Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Eργασίες για τον ανακατασκευή – ασφαλτόστρωση - ηλεκτροφωτισμός οδών Παπαστράτου – Ζέρβα – Μπότσαρη - Ελευθερίου Βενιζέλου


Άρχισαν σήμερα (Τρίτη 9 Φεβρουαρίου) οι εργασίες μιας σημαντικής παρέμβασης σε ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης.

Πρόκειται για το έργο «Ανακατασκευή – ασφαλτόστρωση - ηλεκτροφωτισμός οδών Παπαστράτου – Ζέρβα – Μπότσαρη - Ελευθερίου Βενιζέλου με προϋπολογισμό 850.000,00ευρώ, η ολοκλήρωση του οποίου θα αναβαθμίσει σημαντικά μία περιοχή στην οποία υπάρχει έντονη εμπορική δραστηριότητα, διευκολύνοντας παράλληλα την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες χωματουργικών έργων, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας -ασφαλτόστρωσης, πλακόστρωσης πεζοδρομίων, υδραυλικών έργων και τοποθέτησης ιστών ηλεκτροφωτισμού στις παρακάτω οδούς:

1. Πλήρης ανακατασκευή της οδού Παπαστράτου από οδό Μπότσαρη έως οδό Ελ.Βενιζέλου

2. Πλήρης ανακατασκευή της οδού Μπότσαρη από οδό Παπαστράτου έως οδό Ελ.Βενιζέλου

3. Πλήρης ανακατασκευή της οδού Ζέρβα από οδό Ελύτη έως οδό Σουλίου

4. Τοποθέτηση δικτύου και ιστών ηλεκτροφωτισμού στην οδό Ελ.Βενιζέλου καθ’ όλο το μήκος της όψης του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου έως τη Βιβλιοθήκη.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα έργο ΒΙΤΡΙΝΑΣ λίγους μόνο μήνες πριν από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Αν το ίδιο έργο γινόταν τα 2 πρώτα χρόνια της δημαρχίας τότε θα λέγαμε όλοι μπράβο,αλλά δε μπορεί σε κάθε τετραετία να κατασκευάζονται τέτοια έργα λίγο πριν από τις εκλογές.
Έτσι δείχνουν οι δήμαρχοι σε τί υπόληψη έχουν τους δημότες τους.
Πρόβατα μας θεωρούν και δείχνουν και κάτι τέτοιο σε τέτοια περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

Apo meremetia kala pame Dimarxe ta ftiaxnoume kai ta xanaxalame gia na ta xananftiaxoume Wraia wraia

Ανώνυμος είπε...

ενα πλακακι δεν φερνει την ανοιξη!

Ανώνυμος είπε...

1.21,εκφράζεις απόλυτα την μιζέρια,την κουτοπονηριά και την καχυποψία,στοιχεία που μας διακατέχουν σαν αγρινιώτες.Τα υπόλοιπα έργα που έχουν γίνει κατά καιρούς,και υπήρχαν πάλι γκρίνιες,επειδή τάχα το αγρίνιο είχε γίνει εργοτάξιο,τα ξέχασες;Πολύ ''ορθόδοξη'' η λογικά σου,και σύμφωνα με αυτή,αφού έχουμε εκλογες το νοέμβρη(σε 8 μήνες δηλαδή!!!)δεν θα έπρπε να γίνει κανένα έργο φέτος,να νεκρώσουν τα πάντα,για να μην χαρακτηριστούν έργα ΒΙΤΡΙΝΑΣ...Και με αυτά που γράφεις,έτσι δείχνεις εσύ σε τί υπόληψη έχεις τον εαυτό σου και την πόλη σου.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον φιλο 1:21 αλλα οτι πρεπει να γινουν αλλαγες πρεπει!το θεμα σε αυτη την πολη ειναι οτι δεν εχει πρασινο.για να δουμε ποσο καιρο θα κανουν να αλλαξουν τα πεζοδρομια(που κατα την γνωμη μου πρεπει να γινει ολη η παπαστρατου πεζοδρομος),γιατι αν κανουν πανω απο μην ...γεια σου δημαρχε!!!

Ανώνυμος είπε...

προς τον γνωστο 4:00
αφου σε 8 μηνες δεν θαχεις δουλεια δεν ψαχνεις απο τωρα;
αν ουτε αυτο μπορεις μπορουμε να σε βοηθησουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ 10 ΜΗΝΩΝ.
Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.
Α ΡΕ ΣΩΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:00, μήπως πίνεις ουζάκια παρέα με τον δήμαρχο τα μεσημέρια ?

Ανώνυμος είπε...

Προς τον άγνωστο 5.57,σε 8 μήνες από θα έχω ακόμη δουλειά γιατί δεν εξαρτώμαι από κανένα,σε αντίθεση μάλλον με σένα...Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να δεχτείς την άποψη μου,και γράφεις αυτές τις γραφικότητες,για να δείξεις οτι με γνωρίζεις,για το οποίο πολύ αμφιβάλλω και μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο,τότε πρόβλημά σου.Εξάλλου,αν έχεις κάποια άποψη επί του θέματος,γράψε τη,αλλιώς συνέχισε σε αυτό το μοτίβο της γραφικότητας...Άλλωστε ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει!

Ανώνυμος είπε...

προς τον 6 29 αντιλαμβανομαι την αμηχανια σου και την μιζερια σου ομως μιας και αναφερεσαι στον ηλεκτροφωτισμο μαλλον δεν μενεις αγρινιο γιατι εαν εμενες θα εβλεπες για παραδειγμα την ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΚΡΗ ΒΟΤΣΗ ΓΡΙΒΑ με τον ακτινωτο ηλεκτροφωτισμο και σε τοσες αλλες περιοχες Οσο για το πρασινο περνα καμια βολτα απο πλατεια ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΣΑΝΤΑ ΓΛΕΖΟΥ ΣΚΙΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΑ ΔΑΓΚΛΗ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΙΣΚΟΥ και στην εθνικη οδο οπως και στο γηπεδο Παναιτωλικου.Τωρα για το αποτελεσμα της πλατειας ξεχασες γρηγορα πως ηταν πριν.Υ.Γ ΠΟΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

a re agriniwtes me thn mhzeria sas.ta erga kala einai,se alles polhs ftiaxnoyn platies kai pezodromia se 2 mhnes.edw exei katanthsh h polh twn laspiadwn.

Ανώνυμος είπε...

προχειροδουλειες απο τον μεγαλυτερο δημο του νομου.
επειδη ερχονται εκλογες δεν θιγονται τα κακως κειμενα των υπο ''διαμορφωση'' πεζοδρομιων γιατι δεν περισευει καμια ψηφος.

σε ολη την χωρα οι δημαρχοι εχουν μια εφεση στο να ξηλωνουν και να ξαναφτιαχνουν τα πεζοδρομια με τα ιδια αθλια πλακακια.
στο δικο μας δημο αυτο αργησε καμια πενταετια.
επιτελους αναπτυξη και στο αγρινιο.

καλες μασες σε ολους τους εμπλεκομενους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7.17,όχι δεν πίνω ουζάκια κάθε μέρα με τον δήμαρχο,άλλωστε δεν μου αρέσει το ούζο.Από ότι καταλαβαίνω όμως,το να γράφει κανείς την άποψη του και αυτό που πιστεύει για την πόλη του,όταν είναι θετικό,τον κάνει αυτομάτως και ''υφιστάμενο'' ή φίλο του δημάρχου...Δηλαδή,για να είμαστε ''αρεστοί'' και ''αντικειμενικοί'' σε κάποιους μίζερους και γραφικούς,πρέπει να επικρίνουμε τα πάντα,να τα βλέπουμε όλα μαύρα,να βρίζουμε το δήμαρχο, και να γάφουμε για το αν θα βγεί ξανά ή όχι στις δημοτικές εκλογές(το οποίο νομίζω έχει και το ελάχιστο ενδιαφέρον).Πρέπει να μάθουν μερικοί να δέχονται και την αντίθετη άποψη και ας μη συμφωνούν,και να αποβάλουν την ''αντίληψη του χωριού'' που τους διακατέχει.Και επιτέλους να αλλάξουν(το αγρίνιο δεν είναι πλέον χωριό).

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το έργο είναι έργο βιτρίνας φίλε μου που κατακρίνεις το γεγονός ότι αναφερόμαστε για έργο βιτρίνας.
Αυτό είναι έργο βιτρίνας,που θα τελειώσει 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Η περιμετρική που κατασκευάζεται τόσο καιρό είναι έργο ναι,λόγω της δυσκολίας και του τούνελ.
Οπότε μια χαρά αντικειμενικά τα βλέπουμε.
Μάλλον πάσχεις από στραβισμό.
Κι αν θες να τα μάθεις καλύτερα,δεν είπε κανείς να σταματήσουν τα έργα. Αλλά γιατί με αυτά τα 850 χιλιάρικα δεν αγόραζε καμιά έκταση στο κέντρο να την φυτέψει με ψηλά δέντρα,πράσινο,λουλούδια και να τοποθετήσει παγκάκια ώστε να υπάρχουν σκιερά μέρη κι όχι πλάκες που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη? Να τα κ΄'ανει τώρα στο τέλος έστω. Αλλά ξέχασα, αυτά δεν είναι έργα βιτρίνας, ούτε εξυπηρετούν φίλους εργολάβους που θα πουλήσουν και καμιά πλάκα.
Ούτε θα αναθεωρηθεί το κόστος τέτοιου έργου, όπως έγινε με την ανακατασκευή της πλατείας και των γύρω δρόμων, που από 1,6 μύρια ευρώπου ήταν η σύμβαση , ζητήθηκες αναθεώρηση-αύξηση 350 ολόκληρα χιλιάρικα , γιατί αλλιώς δεν ανακατασκευάζονται οι οδοί Κύπρου και Σαλάκου.
Είπες τίποτα φίλε μου?? Να μην εξυπηρετηθούν και μερικοί λίγο πριν τις εκλογές.
Μοιράστε λεφτά κύριοι,σκορπίστε τα.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον τα φώτα αυτά θα ανάβουν ή θα είναι το γνωστό μαύρο βροχερό Αγρίνιο που η Παπαστράτου τον χειμώνα θυμίζει νεκρή πόλη ?

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ...ΕΡΧΟΜΑΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ,ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΙΑΣ!ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ...ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ(ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΙΔΙΩΤΗΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΠΕΝΤΕ ΦΡΑΓΚΑ)ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!ΝΤΡΟΠΗ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ?

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου 12:16 ολα καλα τα λες, εκτος απο την προταση σου για τα 850000!μηπωσ ξεχνας που ζεις.. ο χωρος υπάρχει και μεγαλα δεντρα!το παρκο φιλε μου...που ουτε 10 ευρω για λαμπες δεν δινουνε οι ξεφτιλες φοβομαστε να περασουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,Ο ΗΛΕΚΤΟΡΦΩΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤ ΟΜΩΣ,ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Epeidi tyxainei na kserw gia to parko,tha sou apantisw egw 11.04.O dimos eixe sto programma tou tin anaplasi,kai enw ola itan etoima,kapoioi paneksipnoi ekanan prosfigi,epeidi kai kala iprxan arxaia sto parko i kati tetoio,ta erga akirwthikan prin kan arxisoun,kai oli i istoria,afou zoume stin ellada,mexri na parei apofasi to ypourgeio politismou pire para poli kairo.Makari na vroun lefta twra,na kanoun tin anaplasi

Ανώνυμος είπε...

1.600.000 για πλατεια οτι και να λετε ειναι πολλα τα λεφτα!πολλα τα ερωτηματικα!το αισθητικο αποτελεσμα απλα απαραδεκτο!ενταξει μην ζηταμε πολλα,εχουν δικιο που λενε μερικοι οτι εχει πολυ βλαχια το αγρινιο, εχει φυσικα, φαινεται και απο την πλατεια μας! ενα συντριβανι εχει μεχρι και το τελευταιο χωριο! και μην ξεχνατε οτι για την πλατεια εχουμε πεταξει λεφτα 2 ΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!! 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ! ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη ρε φιλε(3και κατι) μου αλλα δεν ηξερα οτι για να βαλουν πεντε λαμπες και για να το καθαρισουν που ειναι πια σα ζουγκλα χρειαζεται εγκριση τησ αρχαιολογικης...πλακα μας κανεις?δεν ζηταμε να το κανουν και disneyland τα βασικα ζηταμε...που περπατας (μονο μερα φυσικα)και φοβασαι μην σου ερθει κανενα δεντρο στο κεφαλι!

Ανώνυμος είπε...

acarnania.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΛΑΚΑΚΙ ΜΠΗΚΕ ΜΠΗΚΕ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

12 Φεβρουαρίου 2010 6:17 μ.μ.

εγω με 1.600.000 "σηκωσα" 3 εργοστασια φιλαρακι.
πολυ μασα με το πλακακι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ.ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ.ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(ΟΙΚΙΣΜΟΣ)ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΞΕΝΟΠΟΥΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΕΟΦΩΡΟ ΘΕΣΤΙΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΗΛΙΟΥ, ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΞ.

Unknown είπε...

Προς διαχειριστές:
Ε Λ Ε Ο Σ
Ή απαγορέψετε τα σχόλια ή φτιάξτε φόρουμ το οποίο θα επιβλέπετε και θα συντονίζετε!Σε όλα τα θέματα γίνεται ο ίδιος κουραστικός και αδιέξοδος διάλογος...

ΥΓ Τα ποσά που συζητάτε είναι πριν την έκπτωση...Να τα υπολογίζετε μειωμένα κατά περίπου 40%!

Ανώνυμος είπε...

σχετικα με την πλατεια , εδω θελει μακη τριανταφυλλοπουλο.
ζητημα να κανει 400.000 ευρω η πλατεια και οχι 1.600.000!ξερετε τι κανεις με 1.600.000? μην τρελαθουμε κιολας!