Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στην Επίδαυρο


Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία εμφανίζεται φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ανοίγοντας, μάλιστα, το Φεστιβάλ στην Επίδαυρο, που κλείνει φέτος 55 χρόνια.

Σε συνεργασία με τη «Θεατρική διαδρομή» και εκ των προτέρων εξασφαλισμένη την οικονομική κατάσταση, που σε καμία περίπτωση δε θα επιβαρύνει οικονομικά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, ανεβαίνει το δύσκολο και απαιτητικό έργο του Αριστοφάνη, Ιππής σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βασίλη Νικολαΐδη και με δύο σημαντικούς ηθοποιούς της κωμωδίας στους κύριους ρόλους, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Γιώργο Αρμένη.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στην Επίδαυρο στις 2 και 3 Ιουλίου.

Θα ακολουθήσει μεγάλη περιοδεία όπου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα ανεβάσει το έργο στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, στο Κηποθέατρο Αγρινίου στις αρχές του Σεπτέμβρη, ενώ θα ταξιδέψει και στα μεγαλύτερα υπαίθρια θέατρα της χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο και πιο πετυχημένο ΔΗΠΕΘΕ της χωρας.Συγχαρητήρια στους αξιους δημιοιυργούς που το στελεχώνουν, συγχαρητήρια στους Αγρινιώτες που τόσα χρόνια το στηρίζουν με την αγάπη τους.