Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Χωρίς ΦΕΚ η νέα Διοικούσα.


Στις 5 Μαρτίου ανακοινώθηκε η νέα διοικούσα επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και στις 19 Μαρτίου βγήκε το ΦΕΚ. Η νέα διοικούσα έπιασε δουλειά.
Στις 18 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε η διοικούσα επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και ΦΕΚ ακόμα δε βγήκε. Όπως έχει αναφερθεί και παλαιότερα, έχει κολλήσει σε γραφειοκρατικές διαδικασίες καθώς τυπικά πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραίτησης της προηγούμενης διοικούσας.
Φυσικά η διοικούσα επιτροπή δε μπορεί να αναλάβει έργο. Παράλληλα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε ότι από 1η Απριλίου θα σταματήσει τη στήριξη προς τα τμήματα του Αγρινίου. Δηλαδή με άλλα λόγια σταματάει μεταξύ άλλων και η χρηματοδότηση επιστημονικού προσωπικού
Δυστυχώς πάλι προβλήματα που ευελπιστούμε να λυθούν το συντομότερο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ,ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ!!!
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΚΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΤΟ Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο