Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Συμμετοχή της Ν.Α. Αιτωλοακαρνανίας στο φεστιβάλ Ελιάς και λαδιού


Η προβολή και προώθηση της ελιάς και του λαδιού, που παράγονται στην Αιτωλοακαρνανία ήταν ο βασικός στόχος, ο οποίος στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, της 3ης συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων, μεταποιητών και ελαιοτριβέων, στο Φεστιβάλ Ελιάς και Λαδιού που πραγματοποιήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Παρασκευή 12 – Κυριακή 14 Μαρτίου 2010).
Από το περίπτερο του νομού πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι γνώρισαν και γεύθηκαν προϊόντα (επιτραπέζιες ελιές, λάδι και άλλα προϊόντα της ελιάς) που παρείχαν οι έμποροι, οι τυποποιητές και οι ελαιοτριβείς του νομού.
Στο περίπτερο της Νομαρχίας και ΤΕΔΚ συμμετείχαν οι ελαιοτριβείς Δημήτρης Αντωνόπουλος, ο οποίος βραβεύθηκε με το Γ΄ βραβείο ποιότητας Λαδιού, Κώστας Γεωργιάδης, Χρήστος Κασσαβέτης, Φώτης Μίχος και οι μεταποιητικές εταιρείες «ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.» και «ΗΛΙΔΑ Α.Ε.».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΔΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΤΙΕΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ...ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ????????

Ανώνυμος είπε...

festibal elias kai ladiou.....re pate kala,apaksiomena prohonta gia festival mono kanoun,,kai o alos asxolhtai gia to an ksexasan ton siadhma.autoi eimastai auto mas akshzei