Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Περιφέρεια: Ονοματολογίας συνέχεια..

Πυρετός στα δύο μεγάλα κόμματα εν όψει Δημοτικών εκλογών. Στο ΠΑΣΟΚ αίτηση για το χρίσμα του αιρετού Περιφερειάρχη κατέθεσαν ο Νομάρχης Αχαίας Δημήτρης Κατσικόπουλος, Ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Θύμιος Σώκος, ενώ από το νομό Ηλείας το χρίσμα ζητεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ζαφειρόπουλος.
Πέρα από όλα αυτά, ακούγεται έντονα το όνομα του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Απόστολου Κατσιφάρα που φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Δ. Κατσικόπουλου.
Από τη ΝΔ, ο βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος έχει εκδηλώσει τη πρόθεση του να εμπλακεί στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, ενώ ενδιαφέρον φέρονται να έχουν εκφράσει ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης, ο πρώην βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αδρακτάς και από την Αιτωλοακαρνανία ο Σπήλιος Λιβανός.
Για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη από το ΠΑΣΟΚ, στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ προτάθηκε η υποψηφιότητα της κας Ζέφης Δημαδάμα, ενώ έχει εκφράσει τη πρόθεση του να διεκδικήσει το χρίσμα για αυτή τη θέση ο γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, Σπύρος Τορουνίδης


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕΙ!!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ?