Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Κουβαλώντας πάνω του τις αναμνήσεις μιας γενιάς...

Ο πεζόδρομος της οδούς Σμύρνης κάποτε - δρόμος τότε- αποτελούσε το πιο in στέκι διασκέδασης του Αγρινίου. Ιδίως, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 έως και πριν από 5 χρόνια στην κυριολεξία έπρεπε να κάνεις αίτηση για να βρεις τραπέζι, προκειμένου να απολαύσεις το ποτό σου ή τον καφέ σου. Οι σημερινές ηλικίες από 25 έως 40 χρόνων έχουν συνδυάσει, είτε τις πρώτες εξόδους της εφηβικής τους ηλικίας, είτε τους νεανικούς τους έρωτες με την οδό Σμύρνης. Με την πάροδο του χρόνου όμως, η «πιάτσα» μεταφέρθηκε νοτιότερα πέριξ της πλατείας και η κίνηση μειώθηκε αισθητά. Η «Τρώγλυ» κάηκε, το «Κένζο» έκλεισε και μαζί τους πήραν τις νεανικές αναμνήσεις μιας άλλης εποχής…

Σήμερα όμως, ο εν λόγω δρόμος έχει πεζοδρομηθεί και απ ότι φαίνεται άρχισε ξανά να παίρνει τα πάνω του. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που σταμάτησε η εκκωφαντική διέλευση των μηχανών τα πράγματα καλυτέρευσαν. Η οδός (πεζόδρομος) Σμύρνης επιδιώκει πλέον μέσα από αυτές τις αλλαγές να γίνει ξανά πόλος έλξης για τους Αγρινιώτες και απ ότι φαίνεται από την κίνηση της καλοκαιρινής περιόδου τα μηνύματα είναι θετικά.

Y.Γ.: Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν κλείσει το «Κένζο», το οποίο βρίσκεται δεξιά, ενώ αριστερά διακρίνεται η «Όπερα». Έτσι για να ατενίζουμε με αισιοδοξία το παρόν έχοντας ως οδηγό το «ένδοξο» παρελθόν…

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.Η ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΘΟΡΥΒΟΥ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ιδιοκτήτες των καφετεριών στη Σμύρνης (ειδικά της μιας από τις τρεις που αναφέρονται) ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη σημερινή τους κατάντια. Όταν τα συγκεκριμένα καταστήματα ήταν στα καλύτερά τους οι ιδιοκτήτες πούλαγαν μούρη και σε κοίταζαν απ'την κορφή μέχρι τα νύχια όταν έμπαινες στο μαγαζί. Αν καθόσουνα μάλιστα πολύ ώρα ή αν ήταν μόνο δύο άτομα στο τραπέζι πολύ γρήγορα σου ζητούσαν να πληρώσεις για να τους αδειάζεις τη γωνιά.
Τώρα που άλλαξαν τα πράγματα σε περιμένουν στην πόρτα με τη γλώσσα έξω. Ξεφτίλα!
Αυτά τα λίγα για να μη μένουμε μόνο στα καλά. Καλά μυαλά στο μέλλον...

Ανώνυμος είπε...

Τι, έκλεισε το ΚΕΝΖΟ; Εγώ ήξερα ότι τα μαγαζιά που δεν πάνε καλά "πιάνουν" φωτιά.

Ανώνυμος είπε...

Σύμβολο ενος Αγρινίου που χάνεται...και καλά κάνει.Τωρα πολύ περισσότερα στέκια με ωραιότερους ανθρώπους και περισσότερο κέφι. ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΡΙΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

γιατι εκλεισε το kenzo?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΖΟ;ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΑΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΜΠΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ,ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΕΝΖΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΕ ΤΡΩΓΛΥ ΚΑΙ ΟΠΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΑ ΚΟΣΜΟ,ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε 6:50 να αγιασει το στομα σου.εχω βαρεθει να βγαινω για ποτο στο Αγρινιο και να βλεπω παντου παρεες απο καγκουρια.Παλιοτερα υπηρχε μια αλλη νοοτροπια.Δε λεω και οι καγκουρες εχουν δικαιωμα στη διασκεδαση ομως ο καθενας ας καταλαβει οτι παμε στον καταλληλο χωρο με την καταλληλη παρεα και την καταλληλη εμφανιση.Δε λεω να φορεσουμε ολοι αρμανι και μπερμπερι αλλα και λιγη αισθηση καλαισθησιας δε βλαπτει.Και μην αρχισετε τωρα τα γνωστα κηρυγματα οτι αυτο ειναι παρανομο και ο καθενας μπορει να εμφανιζεται οπως γουσταρει.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιους σαν τους 6:50 και 7:00 βρίσκουν και γι' αυτό κάνουν αυτά που κάνουν οι ντ@β@δες των νκαφετεριών και των νυχτερινών μαγαζιών.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το ΚΕΝΖΟ μπορεί να έκλεισε αλλά θα ξανανοίξει εκεί καφετέρια με νέα ιδιοκτησία.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκαναν οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών και έκαναν επιλογή κόσμου.Τότε σεβόντουσαν τα χρήματα που έπαιρναν από τον κόσμο και προσπαθούσαν οι πελάτες τους να περάσουν καλά χωρίς φασαρίες,χωρίς να πειράζουν τις κοπέλες μας ακόμα και αν πήγαιναν μόνες τους για ποτό,χωρίς εριστικούς πελάτες. Και ήξερες μπαίνοντας μέσα θα περνούσες καλά και στο τέλος με παρέα όλο το μαγαζί θα διασκέδαζες χωρίς άγχος.Φτάναμε σε σημείο να γνωρίζουμε μετά από λίγο καιρό όλους τους πελάτες και να είμαστε ένα ολόκληρο μαγαζί μια παρέα.Εκεί μέσα τουλάχιστον 15 φίλοι μου γνωρίσαμε τις γυναίκες μας και κάναμε φίλους που είμαστε αχώριστοι μέχρι τώρα.
Τώρα ένας αχταρμάς παντού, όλοι μέσα γιατί σε βλέπουν μόνο σαν ευρώ.Δεν έχουμε που να πάμε για ένα ποτό,να δούμε όμορφες παρέες,να περάσουμε καλά.......

Ανώνυμος είπε...

Ποια αλαζονεια πληρωσαν οι της Σμυρνης? Μια χαρα ειναι ολοι τους και μαλιστα με νεα σχεδια απ'οτι ξερω για νεες επενδυσεις.Ακουγεται οτι ανοιγουν νεα μαγαζια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ 11.09
ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΕΕΣ,ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ,ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗ,ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ.
ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ,Ο ΓΥΦΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!ΤΡΑΓΙΚΑ!
Η ΠΟΡΤΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.

kostakoutas είπε...

@23 Ιουνίου 2010 12:30 μ.μ.
Βρε διαστημοβλαχε του αίσχιστου είδους,που τις ειδες τις μουσικαρες;!
Που αν ειχες παει 2 ημέρες σερί,την τρίτη ήξερες το πρόγραμμα απ'εξω....Α ρε τελειωμένοι κοκκινοσβερκοι..
Που σας ειχαν μαντρωμένα σα τα ζωα και πηγαίνατε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια διποδα;
Επειδή ηταν πολυ σουπερ ντουπερ οι μαγαζάτορες,γιαυτο φαλίρισαν ολοι,γιαυτο ηταν ολοι νόμιμοι και ηθικοί κλπ κλπ κλπ
Η λιστα μπορει να συνεχίζεται μεχρι μεθαύριο.
Επιτελούς τα καρκινώματα να αποβάλλονται σιγά σιγά.
Ε

Agriculture είπε...

Μ' αρέσουν τα καλοκαιριάτικα βράδια στην οπερα. Πολύ. Όλα γίνονται πάλι εύκολα, όλα ομορφαίνουν. Μια μπίρα και ένας τοίχος να ακουμπήσεις την πλάτη σου αρκούν. Η ζέστη παραλύει όσους ματαίως σφίγγονται. Αγάπες για το καλοκαίρι.
Φέγγε μου να περπατώ…

Απο κηπο της οπερας ακούγονται πάλι μουσικές. γεμίζουν τραπεζάκια, καφέδες, κόσμο. Νυχτερινές συζητησεις
Η διάθεση αλλάζει.
Αρχίζει καλοκαιρι, οι κάτοικοι της πόλης βγαίνουν έξω, θέλουν να συναντήσουν τους διπλανούς τους. Έχουμε μία κερδισμένη ζωη κάθε μέρα, δεν πρέπει να τη σπαταλήσουμε. Πρέπει να την ξοδέψουμε με χάρη, με κομψότητα, με πάθος για να την κερδίσουμε, να τη θυμόμαστε.
Τα καλοκαιρια ακούω τη σιγανή ψιθυριστή φωνή της πόλης, το λίγο χώμα της και το τσιμέντο της μου μιλάνε συνέχεια. Παρ' όλα αυτά που έχει δει και έχει περάσει, έχει μια διακριτική ομορφιά και ησυχία που λίγοι πια σήμερα την αισθάνονται.

topikistisagriniotis είπε...

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ...ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ Κ ΧΟΡΤΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑ ΝΑ'ΧΑΝΕ ΦΑΕΙ 20 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΙΤΗ.Ο ΣΚ@ΤΟΒΛΑΧΟΣ Ο ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ(ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΚΑΛΤΣΑ ΑΒΙΒΑS) ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ( ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ VILLA MERCEDES,TO VENUE , TO ISLAND KAI TO SOHO ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ)ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ 17ΧΡΟΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.Η ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ:ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ , ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ Μ@Λ@ΚΗΔΩΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ....ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ,ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΠΙΑΤΣΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Α΄ΓΥΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤ Β΄ΓΥΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ!!!!!ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ(1+1 ΔΩΡΟ ,2+2 ΚΤΛ...).ΚΑΛΗ Η ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ Κ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΠΟΤΕ ΠΟΡΤΑ(ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ)ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΑΝ...ΑΞΕΣΤΟΙ,ΑΝΙΔΕΟΙ,ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ "ΠΟΡΤΙΕΡΙΔΕΣ".ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ....
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Ποια αλαζονεια πληρωσαν οι της Σμυρνης? Μια χαρα ειναι ολοι τους και μαλιστα με νεα σχεδια απ'οτι ξερω για νεες επενδυσεις.Ακουγεται οτι ανοιγουν νεα μαγαζια.

23 Ιουνίου 2010 11:20 π.μ.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ 11.09
ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΕΕΣ,ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ,ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗ,ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ.
ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ,Ο ΓΥΦΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!ΤΡΑΓΙΚΑ!
Η ΠΟΡΤΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.

23 Ιουνίου 2010 12:30 μ.μ.
oi perisoteroi eistai traghkoi...apla o parapanw einai emetikos ksenofobikos fasistakos....ai sth manas kamrim na sou ftiaksei aygoulaki na fas

Ανώνυμος είπε...

Αμα ο Γιωργακης βαλει γερο χερι και στις συνταξεις (παππου, δωσ' μ' δεκα ιυρω να βγιου μι του κουριτσ') να δεις ποσες καφετεριες θα κλεισουν ακομα... με ταχυτητα ριπης πολυβολου.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και ο γνωστός κομπλεξικός αριστερούλης 7:29 έχει δίκιο σ' αυτό το ζήτημα! Οι "kostakoutas" και "τοπικιστής" είπαν τα πράγματα με τ' όνομά τους, δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Τους μαγαζάτορες στη Σμύρνης τους έφαγε η ίδια τους η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, η σίγουριά του μονοπωλίου που κατείχαν και η βλαχιά του προσωπικού τους (με τη χειρότερη έννοια της). Καλά λουκέτα και στα υπόλοιπα!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον η πλειοψηφία όσων γράφουν εδω είναι όλιγον τι νιάνιαρα. Οι δόξες της Σμύρνης πηγαίνουν πολύ πίσω. Απο το 1990 που άνοιξε η ΟΠΕΡΑ απο τον Φώτη, τον O.K. κ.λ.π. Με ωραίο κόσμο, με πολιτσιμένη ατμόσφαιρα και άριστη μουσική. Τα παρατράγουδα άρχισαν αργότερα με τις αλλαγές φρουράς που παρτηρείται στην αλλαγή των ηλικιών. Πάντως δεν είναι καθόλου τυχαίο που απο τα μαγαζιά του δρόμου το μόνο που έμενε ανέπαφο όλα αυτά τα χρόνια είναι μόνο η ΟΠΕΡΑ. Και για λόγους Περιβάλλοντος αλλά και για λόγους συμπεριφοράς της ιδιοκτησίας της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι σαραντάρηδες (ακόμη και οι πενητάρηδες!!!) συχνά βρίσκονται εκεί. Και ιδίως τα καλοκαιρινά βράδια... Αφήστε τους άλλους στο στενοσόκακο της Διαλέτη και της Η. Ηλιού. Να μην κάνουν και κανένα λάθος να ανέβουν προς τα πάνω γιατί ποιός αντέχει όλα αυτά τα.... μαξούμια!

Ανώνυμος είπε...

το πιο ωραιο στεκι χωρος σαν το κηπο στην οπερα δυσκολα συναντας

Ανώνυμος είπε...

ποτε πια Σμύρνης.Ευτυχώς υπάρχουν αλλού καλύτερα στέκια πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και ο γνωστός κομπλεξικός αριστερούλης 7:29 έχει δίκιο σ' αυτό το ζήτημα! Οι "kostakoutas" και "τοπικιστής" είπαν τα πράγματα με τ' όνομά τους, δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Τους μαγαζάτορες στη Σμύρνης τους έφαγε η ίδια τους η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, η σίγουριά του μονοπωλίου που κατείχαν και η βλαχιά του προσωπικού τους (με τη χειρότερη έννοια της). Καλά λουκέτα και στα υπόλοιπα!

23 Ιουνίου 2010 9:39 μ.μ.
to lathos mou einai gia thn leksei fasistakos......an se enoxlhsai ayto...tote th na sou pw....eimai antifasistas ksenofulos kai alhlegkios me tous rom..phrazei....?kai mhn me ksanabriseis legontasme aristeroulh....eimai mono me thn partimou "filos"...edw kai polla xronia..auta._Y.G:den eimai gnwstos.............katatala dusthxws h eythxws sumfonoumai

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που έχετε όλοι παθιαστεί και παίρνετε ακραίες απόψεις, την ώρα που μιλάμε για .... καφετέριες.

Αυτό που ξέρω εγώ, είναι είτε οι της Σμύρνης, είτε οι της Η. Ηλιού καθώς και όλες οι υπόλοιπες παρέχουν τα ίδια και τα ίδια εδώ και 20 χρόνια. Καμμία εξέλιξη ως προς τα προιόντα τους. Οι περισσότεροι από αυτούς ούτε ένα γλυκό δεν μπορούν να σερβίρουν, ούτε τοστ μπορούν να φτιάξουν. Και μετά πας στη Ναύπακτο (πχ) και βλέπεις ότι οι καφετέριες έχουν και άλλα πράγματα πέρα από ένα φρέντο...

Ανώνυμος είπε...

οποιος εχει παει παραπερα απο το αγρινιο και εχει λιγο ποιοτητα σαν ανθρωπος,θα ξερει πολυ καλα οτι σαν τα μαγαζια της οδου σμυρνης δεν υπαρχουν πλεον στο αγρινιο.το προσωπικο λανσαρε την μοδα και οι πελατες τους αντεγραφαν,οι dj ηταν ενημερωμενοι για τα νεοτερα χιτακια της μουσικης,και τα γλεντια που εχουν γινει σε αυτα τα μαγαζια(ειδικα στην ΟΠΕΡΑ,που εκλεινε στις 10 το πρωι) δεν εχουν ξαναγινει ποτε απο τοτε σε αλλα μαγαζια(τυχαιο?δεν νομιζω!).και οσο για την "πορτα" που ερειχναν,καλα εκαναν γιατι τοτε εκει συχναζε οι "αφροκρεμα" της κοινωνιας,και τωρα ο δηθεν μοδατος πεζοδρομος ηλια ηλιου περιλαμβανει-καμακια-μπακουρια-δηθεν-χωριατες κτλ.κατα 80%.ενα 20% μονο μπορει να αξιζει κατι.και οποιος θελει παμε για ενα καφεδακι και συγκρινουμε καποια πραγματα.ας μεινουν και αλλοι 20 χρονια στην "πιατσα" και μετα τα λεμε.

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι "ψαγμενοι" και αυτοι που ξερουν 5 πραγματα παραπανω πανε σμυρνης,οι μαζα,τα προβατα,να πανε αλλου!!

kostakoutas είπε...

25 Ιουνίου 2010 7:39 π.μ.

Καλα ρε μεγάλε εσυ που τα εχεις ζήσει και τα ξέρεις ολα...
Οι ενημερωμένοι μας djs που κοίταζαν να κατεβάσουν τα κομματάκια απο limewire κλπ,που τους πηγαίναμε cds γραμμένα με κομμάτια μπας και ξεστραβωθούν τα ζωα...Που το μόνο που ξέρανε ηταν να παίζουν μαύρα κόκκινα κίτρινα μπλε σώβρακα και τις λοιπές παπαριες.
Που πήγανε στα 25 τους στο venue οι χωριάτες και ειχαν ως πρότυπο τον πιο πεταμένο Dj της Ελλάδας....
οσον αφορά τον κόσμο...Ναι...Μήπως θες να μιλήσουμε για πορνεία,ναρκωτικά και τη νύχτα γενικότερα; Ρε ασε μας ρε!!
Η οδός σμυρνης και η άλλη εκεί στο del mar συμβολίζουν την απόλυτη παρακμή του αγρινιου.

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακο!!!
πρεπει να εφαγες πολυ πορτα στην ζωη σου και βγαζεις αυτο το κομπλεξ και την ισοπεδοση των παντων,πρεπει να ησουν σε μεγαλη παρακμη οταν ολοι περνουσαν καλα!!
καλο καλοκαιρι!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε 9.10,οι dj,λες οτι κατεβαζαν μουσικη απο το limewire!ε και!!!μαγκια τους!αφου τα ηξεραν και τα επαιζαν μπραβο τους!ακουγες τα καλυτερα κομματια?χορευε ολο το μαγαζι?τωρα που τα κατεβαζεις απο αλλου η τα περνεις απο τον μαυρο ειναι καλυτερα?τι διαφορα εχει?οσο για το οτι τους εδεινες cd ,ποιος εισαι?ο σωζος?μιλας για ναρκωτικα,οπλα και πορνεια.ολος ο κοσμος ξερει 2 μαγαζατορες που εχουν καταδικαστει για καποια απο αυτα και μαλιστα οχι απο την οδο σμυρνης,απο αλλου.οποτε,εαν εχεις αποδειξεις,να πας στον εισαγγελεα και ναμην ριχνεις λασπη σε εντιμους μαγαζατορες,και να μην κανεις τον κοκκορα εδω μεσα,στον εισαγγελεα!!!!

kostakoutas είπε...

@25 Ιουνίου 2010 9:44 μ.μ.
Τουναντίον,μια χαρα ήμουνα και τους ήξερα άπαντες.
Απλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται πάντα.
Εκτός κι αν είσαι κανας κοκκινοσβερκης που ξαφνικά βγήκες στην τρώγλη ή τίποτα οπερομουσες και νόμισες πως πήγες Ίμπιζα και που να πήγαινες δηλαδή....Α ρε κακομοίρηδες....Γαμώ τη μπουρζουβλαχια σας..

Ανώνυμος είπε...

ρε 9.10,εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για τον πεζοδρομο σμυρνης στο αγρινιο και οχι για το σικαγο?
τι λες για τον κοσμο του αγρινιου?οπλα ναρκωτικα και πορνεια?
η κανεις κακες παρεες η δεν ξερεις τι σου γινεται απο την πολυ κακια που εχεις μεσα σου.ΟΥΣΤ!!
και στο κατω-κατω ,αμα δεν γουσταρεις να μην ασχολεισαι, αλλα μαλλον δεν σε αφηνει η ζηλεια και η νοοτροπια του κωλοαγρινιωτη που δεν λεει καλο λογο για τον τοπο που ζει και βγαζει λεφτα,και για τον διπλανο του που θελει να τον δει να ψοφαει!!
ξανα ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη εσυ τι ηλικια πηγες στο venue?
τοτε ηταν το νουμερο 1 μαγαζι στην ελλαδα.
ακομα και με το venue τα εχεις?
καλα σου λενε.βρε ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!

Ανώνυμος είπε...

παλια ηταν καλυτερα οτι και να λετε.
τωρα αλλαζουν ολα προς το χειροτερο.

Ανώνυμος είπε...

Αν όλα ήταν καλά στη Σμύρνης όπως λέτε, τότε γιατί ΟΛΑ τα μαγαζιά εκεί κατέρρευσαν αμέσως μόλις εμφανίστηκε ο πρώτος ανταγωνισμός; Πάντα η εξυπηρέτηση και το περιβάλλον ήταν μάπα, απλά οσο είχαν το μονοπώλιο έβγαζαν καλό κέρδος και τους έγραφαν όλους στα παλιά τους τα παπούτσια. Τα ίδια ισχύουν και για την πρώην "Τζαζ".

Και απόδειξη για τα παραπάνω: οι σωστοί επαγγελματίες από εξίσου παλιές καφετέριες όπως το "Δίπορτο" όχι απλά επιβίωσαν αλλά τα πάνε ακόμα καλύτερα, ο κόσμος ποτέ δεν τους βαρέθηκε και εκτός της παλιάς γενιάς έχουν καταφέρει να κερδίσουν και τους νεότερους. Δεν ήταν η βαρεμάρα αλλά η αηδία που έδιωξε τους πελάτες από τη Σμύρνης. Για τους "επαγγελματίες" της που το παίξανε μάγκες και δήθεν και τώρα κλαίγονται τι να πει κανείς... Συλλυπητήρια και καλό λουκέτο.

Ανώνυμος είπε...

kostakouta,πρεπει να εισαι κοκκινοσβερκος απο της φαπες που σου εριχναν!
σε αυτα τα μαγαζια πηγαινα απο τοτε που ειχαν πρωτογινει,με πρωτη την οπερα που ηταν μονη της εκει μαζι με την okay και μετα με τα υπολοιπα.
παμε για ενα ποτακι και να δουμε αν υπαρχουν τετοια μαγαζια ακομα!!!
εχει δικιο ο φιλος,ολα αλλαζουν προς το χειροτερο,και το πιο μεγαλο κακο στον τοπο μας το κανουν αυτες οι νοοτροπιες σαν τις δικες σου!μπαστουνοβλαχε!
πηγες κολωνακι στα 30 και σου φταιει το αγρινιο και τα μαγαζια του και ο κοσμος του.
α ρε φαπες που θελουν μερικοι!!!
για πες μας απο περιεργια ρε κριτη των παντων και κοσμογυρισμενε και αλανθαστε,που εχεις μεγαλωσει στα ΒΠ της αθηνας,και εισαι και πολυ high class ,σου αρεσει τιποτα απο το αγρινιο?η μας κανεις την τιμη να εισαι στην πολη ετσι για πλακα η γιατι ξεπεσες στην πολη και απλως την βριζεις για να περνας την ωρα σου?

agrinionews είπε...

Είναι αυτονόητο ότι δε δημοσιεύονται σχόλια που μπορούν να εκλειφθούν ως συκοφαντικά

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια καντε εναν υπολογισμο και θα δειτε τα πραγματα πως εχουν πραγματικα!
λοιπον...ολα τα τραπεζακια στην η.ηλιου,και απο τα 5-6 μαγαζια που ειναι εκει ειναι συνολικα 50-60.
η ΟΠΕΡΑ απο μονη της με τον κηπο μαζι εχει περιπου καμια 50ρια.
αρα....μια ΟΠΕΡΑ γεματη ισοδυναμη με μια η.ηλιου γεματη.οποτε για ποια καταρευση μιλατε.
επειδη πολλοι ανθρωποι λειτουργουν σαν προβατα και πανε οπου πανε 2-3 χαζογκομενες δεν λεει τιποτα αυτο.
και που να ανοιξουν και τα αλλα που ειναι κλειστα τωρα!!!!βλεπω παλι την πιατσα να αλλαζει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστουμε το agrininews που μας προστατευει απο κομπλεξικους και απο υβρεις,απο μερικους εδω μεσα που οταν διαβαζουν την αληθεια βγαινουν εκτος εαυτου!!!
απλα γιατι δεν εχουν επιχειρηματα και λενε ψεματα!!!
ας πανε να τα πουνε πουθενα αλλου που τους παιρνει.οχι εδω και οχι σε εμας!!!
να φυγετε,να πατε αλλου.μαζι με τα αλλα προβατα.

Ανώνυμος είπε...

τι λεει ρε ο αλλος εδω μεσα, συχναζε η "αφροκρεμα του αγρινιου" !!!!! που την ειδες την αφροκρεμα αδερφε ? τα ιδια που συχναζουν τωρα σε άλλα μαγαζια τιγκα στους ανδρες "ΚΨΜ" δηλαδη, και εννοειται οι περισσοτεροι μονοι τους να καθονται στο μπαρ, παρεα με αθλητικη εφημεριδα και κομπολοι-μπεγλερι !!!! η μουσικη που επαιζαν τα μαγαζια αξιζε μονο κανα μισαωρο βαρια (οταν ο dj παιζει 10 ωρες συνεχομενα) απο καποια ωρα και μετα ......... τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια, ο κσομος..... και για να μην βιαστει κανενας να πει οτι ετρωγα πορτα εκει μεσα (αν καποιος εχει φαει πορτα σε μαγαζακια τυπου *** ειναι για κλωτσιες και πολλα γελια) δουλευα εκει σχεδον 6 χρονια , οποτε τα ματακια μου εχουν δει περισσοτερα απ'οτι τολματε να φανταστειτε.... ακους εκει αφροκρεμα της πολης, και οι εργαζομενοι λανσαραν την μοδα και οι dj επαιζαν τα χιτακια !!!!!! εχετε βγει ποτε εξω απο το νομο ??? (δε ρωταω για την χωρα γιατι ειμαι σιγουρος) δοκιμαστε να πατε κ λιγο παραπερα, δε θελει διαβατηριο εχουν αν ανοιξει τα συνορα...χχχχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια,να ρωτησω κατι?
γραφουν μερικοι εδω μεσα οτι ο κοσμος καταδικασε καποιους μαγαζατορες απο τον πεζοδρομο σμυρνης για την συμπεριφορα τους,και ρωτω...πως ενας απο αυτους τους μαγαζατορες ανοιξε καφε-μπαρ στην ηλια ηλιου και παει παρα πολυ καλα(ασχετα αν το μαγαζι του ειναι μικρο και γεμιζει ευκολα,οπως ολα αλλωστε),αυτον δεν τον βαριεται ο κοσμος?
αρα ισχυει αυτο που λεει ενας αλλος φιλος εδω,ο κοσμος κατι σαν προβατα και ακολουθουν 5-6 παρεες απο χαζογκομενες,και αυτα για συμπεριφορες και τιμωριες ειναι παπαριες!!

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε 8.08,
μετα απο τοσα σχολια που εχουν γινει δεν καταλαβες ακομα για πιο θεμα μιλαμε εδω μεσα????
μιλαμε για το ΑΓΡΙΝΙΟ,και τον πεζοδρομο και για την διασκεδαση στο ΑΓΡΙΝΙΟ!!!
το καταλαβες τωρα,μηπως????
εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την ......!!!!
δεν συγκρινουμε το αγρινιο και τα μαγαζια του,τον κοσμο του,η την μουσικη του,ουτε με το αμστερνταμ,ουτε με το βερολινο,ουτε καν με πατρα η μεσσολογγι,για να μην παω πολυ μακρια.δεν κανουμε συγκρισεις γιατι δεν μας παιρνει!!μην νομιζεις οτι εισαι ο μονος που εχει διαβατηριο!!
εχουμε αυτα που μας αξιζουν σαν ανθρωποι τελικα,γιατι βλεπω νεους ανθρωπους να εχουν νοοτροπια χαλια-κομπλεξ-φθονο-μιζερια-κουτσομπολιο-κακια,και αλλα πολλα!
εσυ ρε μεγαλε 8.08 πριν απο 5 χρονια δεν ακουγες τα πιο καινουργια τραγουδια,και τα ακους τωρα?
πριν 5 χρονια δεν εβλεπες καλοντυμενο προσωπικο και βλεπεις τωρα?
κριμα γιατι δουλευες κιολας στην νυχτα οπως λες.
αλλα πιο πολυ λυπαμαι για αυτους που ειναι διπλα σου και τους χτυπας την πλατη παριστανοντας τον φιλο και σε λιγο καιρο απο τωρα θα τους βριζεις και αυτους!!
ντροπη σου!!
ρε...δεν πας στο εξωτερικο να περνας καλα και εμεις καλυτερα???
ΞΥΔΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

01.08
σωστο αυτο.και μαλιστα για αυτον τον ιδιοκτητη μπαρ δεν λενε και τα καλυτερα λογια.
και παρολα αυτα παει καλα.
οποτε ο κοσμος δεν εκτιμα τιποτα μου φαινεται.ουτε συμπεριφορα,ουτε σερβις,ουτε μουσικη,ουτε προσωπικο.