Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η στρατηγική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το δήμο Αγρινίου.

Όπως φαίνεται, εώς αυτή τη στιγμή, στην Ιπποκράτους δείχνουν να έχουν πάρει πιο ζεστά το θέμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, εν αντιθέσει με τη Ρηγίλλης, τουλάχιστον σε ότι αφορά την Αιτωλοακαρνανία και ειδικότερα το Αγρίνιο. Οι συζητήσεις και οι συνεδριάσεις των οργάνων του κυβερνώντος κόμματος βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο και ήδη για κάποιους από τους 7 δήμους έχουν ξεχωρίσει αυτοί που τελικά θα κατέλθουν ως υποψήφιοι με το πράσινο χρίσμα. Με προχθεσινή μας ανάρτηση σας ενημερώσαμε, ότι η Αμφιλοχία είναι μονόδρομος για τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Αποστόλη Κοιμήση. Απ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, ο οποίος έχοντας προφανώς δει το πράσινο φως από την Ιπποκράτους, κινείται ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς στο διευρυμένο δήμο και μάλιστα απ ότι μαθαίνουμε το θέμα το έχει πάρει πολύ ζεστά. Έτσι, δεν αφήνει εκδήλωση από την Παραβόλα μέχρι και το Στράτο, στην οποία να μη δώσει το παρόν, ενώ σήμερα ενημερώνει με συνέντευξη τύπου τα τοπικά ΜΜΕ για τα πεπραγμένα της θητείας του.

Το ζητούμενο είναι τι μέλλει γενέσθαι στην αντίπερα όχθη… Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι με τις προσχωρήσεις αρκετών γαλάζιων δήμων στο Αγρίνιο, αλλά και με την έγκαιρη επιλογή του κατάλληλου προσώπου από τη Ρηγίλλης, ίσως αυτή να ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να πέσει το πράσινο κάστρο. Όμως, η εν λόγω επιλογή και κυρίως η δημιουργία κατάλληλου κλίματος που θα δώσει ώθηση και δυναμική σε μια υποψηφιότητα, έχουν καθυστερήσει αρκετά. Το μόνο κλίμα που δημιουργήθηκε και ομολογουμένως είχε θετικό αντίκτυπο, ήταν αυτό περί της υποηφιότητάς του Δημήτρη Σταμάτη. Όμως, η άρνηση εκ μέρους του βουλευτή, έχει πλέον ως αποτέλεσμα να χάνεται καθημερινά πολύτιμος χρόνος, αφού ξεκίνησε ένας νέος κύκλος διερευνητικών επαφών που προς το παρόν δεν έχει οδηγήσει σε κάποια λύση. Βέβαια, κάποιοι εκτιμούν ότι ο αιτωλοακαρνάνας πολιτικός δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη... Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι στη ΝΔ τα πράγματα είναι αρκετά συγκεχυμένα, γι αυτό και η πλειοψηφία των στελεχών απαιτεί να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες επιλογής υποψηφίου, προκειμένου αυτός να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος και να κατέλθει επί ίσοις όροις στην εκλογική αρένα του Νοεμβρίου.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Αγρινίου: Πως θα ψηφίσουν οι αλλοδαποί στις δημοτικές εκλογές
Ο δήμος Αγρινίου γνωστοποιεί ότι οι ομογενείς και οι νομίμως διαμένοντες υπήκοοι τρίτων χωρών μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών της νέας δημοτικής περιόδου, που θα γίνουν στις 14 Νοεμβρίου 2010.


ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΠΟΙ ΔΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΜΛΑΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΚΟΜΑ...ΜΟΝΟ ΚΑΠΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΚΑΠΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ-ΚΑΠΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ...ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΑΝΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΛΕΟΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ?Η' ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΥ?ΗΜΑΡΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζουμε πρόσωπα και όχι κομματικά!
Ο Μοσχολιός θα ξαναβγει άνετα.

Ανώνυμος είπε...

Τι σας ειχαν υποσχεθει αμφοτεροι??
Πανεπιστημιο Δυτικης Ελλαδας???
Αναμεινατε.....

Ανώνυμος είπε...

ανεκδοτο...ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚαΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.ΝΕΑ ΗΘΗ..ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ.
ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ?
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...

gitsanas είπε...

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ!!!
"ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" ΕΙΠΕ.
ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια πειτε κανενας στον γιωργακη να βαλει τον κωλο του στην ελλαδα. ολο σε ταξιδια βρισκεται.τι ειναι αυτος? ειναι πρωθυπουργος? ρε σεις τι ψηφισατε?