Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

''Πασαρέλα'' υποψηφίων...

«Ο καθένας δικαιούται 10 λεπτά δημοσιότητας κάποια στιγμή στη ζωή του»…μάλλον κάπως έτσι σκέφτηκαν ορισμένα εκ των προσώπων που προτάθηκαν ή αυτοπροτάθηκαν στο επίσημο site του ΠΑΣΟΚ για το αυτοδιοικητικό χρίσμα στους δήμους του νομού μας. Παρασυρόμενοι λοιπόν από το σύγχρονο πνεύμα της εποχής, είδαν την όλη διαδικασία ως reality, αποσκοπώντας μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτό, όχι στην ανάδειξη του ταλέντου τους, αλλά στη δημιουργία ενός προσωρινού ντόρου γύρω από το όνομά τους, προς τέρψη της ματαιοδοξίας τους… Προς θεού δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητούμε τα προσόντα κανενός, όμως σε κάθε περίπτωση ορισμένοι εκ των «ενδιαφερομένων», ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο, πέραν του χρίσματος! Ή μήπως κάνουμε λάθος;

Πάντως τα ονόματα έγιναν πριν από λίγες ώρες γνωστά, αλλά σύμφωνα με το blog Κεραμιδόγατος επικρατεί ένα ψιλομπάχαλο, καθώς ήδη για το Αγρίνιο έχουν διαψευστεί οι προτάσεις για τον Αρη Τσιρογιάννη, την Χριστίνα Σάββα και τον Ξεν. Αντωνόπουλο, ανηψιό του Βασίλη Αντωνόπουλου, το οποίο οφείλεται σε διαδικτυακό πρόβλημα, που ίσως αναδείξει και άλλες ακυρώσεις εντός της ημέρας. Εμείς πάντως γράφουμε τα ανωτέρω με βάση τα επίσημα στοιχεία που εξέδωσε η Ιπποκράτους μέχρι στιγμής.

Αναμφισβήτητα τα περισσότερα εκ των ονομάτων, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ήταν αναμενόμενα και δικαιούνται βάσει της πολιτικής τους διαδρομής και προσφοράς να ηγηθούν των πράσινων ψηφοδελτίων. Δείτε αναλυτικά τα ονόματα για κάθε δήμο της Αιτωλοακαρνανίας:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΒΒΑ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΛΙΜΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ


ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ
ΣΟΥΛΗΣ ΣΟΥΛΑΚΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΑΝΤΑΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΣ

ΘΕΡΜΟ
ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΕΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΑΠΙΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΟΣΠΥΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΤΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ


ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΝΕΛΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΕΛΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.
ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΥΓΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΟΥΒΙΑΣΟΥΝ. ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΓΑΠ ΤΙΣ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

"αποσκοπώντας μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτό, όχι στην ανάδειξη του ταλέντου τους, αλλά στη δημιουργία ενός προσωρινού ντόρου γύρω από το όνομά τους, προς τέρψη της ματαιοδοξίας τους…"
ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ! ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ & ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ [ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ] ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. ΩΣΤΟΣΟ - ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ - ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ "ΣΗΚΩΝΕΙ" ΑΛΛΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ... [ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ "ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ"]