Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Τοποθετήθηκε για τα σενάρια περί ''πανεπιστημιακού Καλλικράτη''...

Ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, χθες στο Παπαστράτειο Μέγαρο, ενώπιον ενός ακροατηρίου αποτελούμενο από πολλούς φοιτητές του Πανεπιστημίου της πόλης μας, τοποθετήθηκε για τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τελευταία και τα οποία κάνουν λόγο μέχρι και για κατάργηση των ήδη υπαρχόντων τμημάτων στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, κατά το χαιρετισμό του στην παρουσίαση του βιβλίου «ΑΓΡΙΝΙΟ :Πολεοδομική εξέλιξη από την αναδημιουργία στην ακμή του μεσοπολέμου (1830 – 1940 )» της Δώρας Μονιούδη – Γαβαλά, (επίκουρης καθηγήτριας Ιστορίας της Αρχιτεκτονικής του Παν/μίου Δυτικής Ελλάδος) , ανέφερε ότι δυστυχώς αρκετοί είναι αυτοί που αμφισβητούν τη βιωσιμότητα του νεοϊδρυθέντος πανεπιστημιακού ιδρύματος. Τόνισε μάλιστα, ότι σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε ως πολίτες αυτής της πόλης να συνεχίσει να υφίσταται αυτή η αμφισβήτηση, αφού όλοι αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε για τη βιωσιμότητα του Πανεπιστημίου. Τέλος, υπογράμμισε πως ο ίδιος επιμένει να το αποκαλεί «Αγρινίου» και όχι «Δυτικής Ελλάδας».

Τώρα πραγματικά δεν ξέρουμε πως θα ηχήσουν τα προαναφερθέντα στην επόμενη σύνοδο των πρυτάνεων... Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από πολλά χρόνια ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας εκεί που φάνηκε να ικανοποιείται, ξαφνικά ''επισκιάστηκε'' από το ζοφερό κοινωνικοοινομικό τοπίο. Σε κάθε περίπτωση, οι ιθύνοντες έχουν χρέος να δράσουν δυναμικά και αποτελεσματικά απέναντι σε σχέδια και προτάσεις που θέτουν εν αμφιβόλω τη μελλοντική πορεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας… Η «καραμέλα» των τελευταίων ημερών που ακούει στο όνομα οικονομική κρίση καλό θα είναι να μην πολυχρησιμοποιείται ανεξέλεγκτα ως άλλοθι, γιατί πολύ απλά και οι πολίτες έχουν κρίση…

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρεπει μερικοι να σταματησουν να κριβονται πισω απο το δακτυλο τους!αφου λοιπον μιλησαν για το πανεπιστημιο και υπηρχαν και φοιτητες εκει γιατι δεν μιλησαν για τροπους στηριξης του πανεπιστημιο και απλα εδωσαν ενα "μηνυμα"στους πρυτανεις που ουσιαστικα δεν θα το λαβουν καν υποψη τους!στα μεγαλα πανεπιστημια η σε αυτα που σεβονται τους φοιτητες τους πρωτα ερχονται οι λυσεις και μετα οι απαιτησεις!δεν το καταλαβαινεται δεν χωραμε εκει,δεν εχουμε βιβλια δεν εχουμε υπολογιστες δεν εχουμε εστιες και θελουμε τα παντα!ουτε εγω συμφωνω στην μετονομασια αλλα αν δεν γινει τιποτα απο πλευρα εγκαταστασεων κτλ ουσιαστηκα ειμαστε εκει που ημασταν στην αρχη και χειροτερα γιατι απλα θα ειναι ενα αγνωστο πανεπιστημιο χωρις τιποτα!!!εσεις οι φοιτητες που ησασταν εκει,τι ακριβως κανατε???απλα ακουσατε τον δημαρχο που τυχαια ειναι το ιδιο κομμα με εσας???ολοι το εχεται γραψει στα @@ σας το πανεπιστημιο!ομως υπαρχουμε κ εμεις!φοιτητες που δεν ανοικουμε πουθενα και παλευουμε με καθε τροπο!θα ερθει συντομα η στιγμη που θα μαζευτουμε 200 ατομα εξω απο το πανεπιστημιο και θα φερουμε τα "μεγαλα" και εκει θα τα πουμε ολα!!!και για τους δημαρχους και για τα "ματσο"που περνουν καποιοι φοιτητες για να κανουν τους δικους τους προβατακια!!!ειναι πολλα τα λεφτα!!!τοτε μερικοι θα πρεπει να δωσουν απαντησεις και να μην λενε οτι θελουν απο εκει και απο εδω!!!..........ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

<> Συμφωνώ οτι οι πρυτάνεις δε θα λάβουν υπόψιν τους το μήνυμα του δημάρχου, οπως συμφωνώ και με την απραγία των όλων των φορέων (Δήμου,Νομαρχίας,Βουλευτών, Κυβέρνησεων κλπ). Όμως δεν μπορεί κανείς να αμαυρώνει μια εκδήλωση σαν την χθεσινή, που το θέμα της δεν ήταν ο "εκπαιδευτικός καλλικράτης", ούτε η αυτονόμηση αλλά η παρουσίαση ενός ιδιαίτερα σημαντικού βιβλίου για το οποίο έγινε σημαντική πανεπιστημιακή έρευνα! Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν πλήθος φοιτητών απο το τμήμα Δ.Π.Π.Ν.Τ. ο Σύλλογος Φοιτητών, φοιτητές απο καθε παράταξη αλλα και απλοί φοιτητές), καθηγητές του τμήματος(μέλη ΔΕΠ κ 407) οπώς και υπάλληλοι του τμήματος!!! Κι αυτό γιατί γίνεται μεγάλη αναφόρα στο τμήμα και στο διδακτικό προσωπικό του. Άρα λοιπόν δεν μπορείς να προσβάλεις τους Φοιτητές της πόλης και του συγκεκριμένου τμήματος και να δημιουργείς εντυπώσεις λέγοντας πολλές ανακρίβιες!!! Αν θεωρείς τόσο σημαντική τη γνώμη σου, έλα εσύ και τα υπόλοιπα "200 άτομα να προτείνετε και να δώσετε λύσεις για το Πανεπιστήμιο αυτής της πόλης........ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Δ.Π.Π.Ν.Τ.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά ήταν η εκδήλωση και μια χαρά τα είπε ο δήμαρχος...
Δεν θα δεχτούμε άλλη υποβάθμιση της πόλης μας!

Ανώνυμος είπε...

7:38 δεν προσβαλα κανεναν φοιτητη!κινητρο τους εδωσα!εσυ ομως ξερεις καλυτερα τι θα πει υποβαθμιση καθως εκει που ειναι το πανεπιστημιο,η αποσταση απο την πολη,οι συγκοινωνιες,οι φοιτητες που φευγουν πριν καν γραφτουν στο τμημα θα επρεπε να σας απασχολουν περισσοτερο απο καθε τι αλλο!δεν μπορειτε να πηγενεται σε μια εκδηλωση που εχει θεμα την πολεοδομικη εξελιξη και σε εσας να λενε ψεματα οτι το νεο κτιριο που εγινε ειναι για εσας και θα σας μεταφερουν ενω στην πραγματικοτητα φιαχτικε για το ΔΕΑΠΤ με σκοπο να μεινει το ΔΠΦΠ στα 2 κτιρια ως μελλοντικο πολυετχνιο!ομως ουτε αυτο εγινε τελικα αυτο το κτιριακι ειναι για τα γραφια των καθηγητων και για τα μαθηματα των 2 τμηματων!δεν μπορουν να σας λενε οτι στο αγρινιο δεν υπαρχει χωρος για ενοικιαση!και μαλιστα οντως υπαρχει προβλημα στο αγρινιο απο αυτη την πλευρα!και πιστεψε με εμεισ προτεινουμε λυσεις αλλα ποιος μας ακουει???υπαρχει πχ περιπτωση η πασπ να παει εξω απο το δημαρχειο και να φωναξει???ομως αν ειχαμε εναν πρυτανη θα πηγεναμε και θα διεκδηκουσαμε τα αυτονοητα!!!...........ταεπινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

"ταπεινε φοιτητη" Το αν προσέβαλες κάποιον φοιτητή αυτό το βλέπει κανείς απο το σχόλιο σου παραπάνω! Μια ερώτηση θα σου κάνω, είσαι φοιτητής του Δ.Π.Π.Ν.Τ.? Προφανώς και όχι... μπορεί να γνωρίζεις μερικά πράγματα πάντως όχι όλα. Εξακολουθείς όμως να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις μ αυτά που γνωρίζεις!!! Και στο τέλος φάσκεις και αντιφάσκεις! Δείχνεις ενα κόμπλεξ για μια παράταξη... κι εσύ περιμένεις να σου έρθει σαν μάνα εξ ουρανού ένας πρύτανης! Νομίζω πως δεν είσαι και τόσο "ταπεινός" τελικά... ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Δ.Π.Π.Ν.Τ.!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω κομπλεξ με μια παραταξη!με ολες εχω!σημασια δεν εχει πιανου τμηματος φοιτητης ειμαι,δεν νωμιζω να εχω κανει διακριση για καποιο,παντα ομως φωναζω για το αδικο των τμηματων του αγρινιου και ειδικα για το δικο σας!ουτε δικαιοματα δεν προκειτε να σας δωσουν!και πιστεψε με ξερω περισσοτερα απο οσα νωμιζεις και μην προσπαθεις να πεις οτι εχω κομπλεξ(εξαλου ενα παραδειγμα εδωσα και ξερω πολλα για ολες τις παραταξεις) με μια παραταση οπως λες αφου η πασπ κατωχη το 86% στο τμημα σου!αρα καποιος αλλος εχει προτημηση σε καποια παραταξη και οχι εγω!!!..........ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

sorry pasp 77.35%!.............tapeinos :)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΡΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ;
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ.
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ (ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ)

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ. ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΒΟΛΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ. ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.
ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΦΕΚ) Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ) ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ (ΕΣΤΩ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ) ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΜΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ 10-12 ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ.ΟΙ ΠΕΡΙΒΩΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.Πολλοί φοιτητές παραπονιόυνται για ανεργία αλλά κανένας ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, οτι το 80% των φοιτητών δεν επρεπε να είχε περάσει ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.Αλλά με τέτοιους υπουργούς που είχαμε (οπως η σημερινή...)αστα να πάνε


ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ.


ΥΓ-Και εχει δίκιο το πανεπιστήμιο ειναι Αγρινίου.

Ανώνυμος είπε...

Φοιτητη ΔΠΠΝΤ,επειδη τυχαινει να ειμαι κι εγω φοιτητρια ΔΠΠΝΤ και ξερω τι εστι φοιτητικος συλλογος εκει(βλεπεις,δεν αναφερω παραταξεις), μην προσπαθεις, αντιγραφοντας εδω μεσα πλαισια της γενικης συνελευσης, να εξομαλυνεις μια τραγικη επικρατουσα κατασταση και να δικαιολογησεις την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του φοιτητικου συλλογου του ΔΠΠΝΤ(συνεχιζω να μην αναφερω παραταξεις) να προωθησει λυσεις και να δειξει την παραμικρη δυναμικη οσον αφορα τα προβληματα μας.
Ο ταπεινος φοιτητης και ο καθε φοιτητης που γραφει εδω μεσα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων θα ηταν συμφωνος και προθυμος να προτεινει την οποιαδηποτε κινηση που θα βοηθουσε στο να βρεθει λυση,αν καποιες νοοτροπιες (ουτε τωρα θα αναφερω παραταξεις) δεν απαξιωναν αυτους τους θεσμους που ονομαζονται γενικη συνελευση και φοιτητικος συλλογος.
Θα σε προκαλουσα ευγενικα και σε προσωπικο επιπεδο να σκεφτεις καποια πραγματα,και να λαβεις σοβαρα υποψιν τις αποψεις των συμφοιτητων σου,και να μην υποβαθμιζεις με ειρωνια την απολυτα δικαιολογημενη οργη τους.
Και αν καποιος προσπαθει να δημιουργησει εντυπωσεις,σιγουρα αυτος δεν ειναι ο ταπεινος φοιτητης...

Ανώνυμος είπε...

κοιμαστε ολοι σας. εδω εχει διαλυθει το συμπαν και εσεις περιμενετε πανεπιστημια!
καληνυχτα παιδια!

Ανώνυμος είπε...

4:21 κοιτα να δεις!το πανεπιστημιο πρεπει να λεγεται αγρινιου και οχι δυτικης για τον εξης λογο:στο αμεσο μελλον ολες οι σχολες θα γινοταν στο αγρινιο ετσι θα γινοταν μια πανεπιστημιουπολη γιατι δεν μπορει να υπαρχουν 10 τμηματα διασπαρτα σε ολο το αγρινιο!ετσι θα γινοταν ενα υπολογισημο πανεπιστημιο στην ελλαδα!τωρα που ειναι δυτικης ειναι σιγουρο οτι οταν θα ερθει το τεταρτο τμημα εδω το 5 θα παει στο μεσολογγι και οχι μονο εκει αλλα και στην αμφιλοχια στη ναυπακτο αλομα και στην πυργο που ειναι εξω απο τον νομο μονο και μονο επειδη η περιφερια ειναι δυτικης!οταν η νεα δημοκρατια το εκανε δυτικης το πασοκ ως αντιπολιτευση φωναζε οτι αυτηελεγαν να γινει αγρινιο κτλ.μετα απο 2 εβδομαδες βαγινει κυβερνηση το πασοκ και τα αναιρει ολα!σε μια εβδομαδα ξανακανει οτι εκανε η νεα δημοκρατια το ονομασε δυτικης(καθαρα και οι δυι κυβερνησεις για ψηφους).δεν ξερω αν ο δημαρχος λεει να γινει αγρινιου σημασια εει οτι μονο στα λογια μενει και δεν κανει τιποτα για να εχουμε αποτελεσμα!!!και φιλε μου 5:48 ο δημαρχος θα μπορουσε να κερδισει ενα τμημα νοικιαζοντας ενα κτιριο στο κεντρο για το ΔΠΝΤ.περιπου το 30% μενουν στο τμημα!............ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

11:09 ευχαριστω για την υποστηριξη!τοσο καιρο φωναζω και ολοι λενε τα δικα τους :)

Ανώνυμος είπε...

Ωραια έχεις κόμπλεξ με όλες τις παρατάξεις να το δεχτώ! Δεν μπορώ όμως να ανεχτώ την ειρώνια σου και τη σιγουριά σου για κάποια προβλήματα του τμήματος μου!!! Φοιτήτρια του ΔΠΠΝΤ που είδες να αντιγράφω στα σχόλια μου πλαίσια της γενικης συνέλευσης και να δικαιολογώ τον Σύλλογο Φοιτητών ΔΠΠΝΤ??? Ο ταπεινός φοιτητής πρόσβαλε τους πάντες και το έκανε μεσω μιας εκδήλωσης! Ποιός φοιτητής του ΔΠΠΝΤ νομίζεις οτι ανέχετε να ακουεί Φοιτητές απο άλλα τμήματα να ειρωνεύοντε με τα προβήματα μας προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις??? Έχεις κάποιον λόγο να υποστηρίζεις τον ταπεινό φοιτητή με όσα έχει πει στα σχόλια του??? Τόσα χρόνια που είμαστε στην Νεάπολη περιμέναμε εσάς για να μας λύσετε τα προβλήματα και να μας αλλάξετε νοοτροπίες???? Πραγματικά πολύ παράξενο αυτό που συμβαίνει με τα σχόλια σ αυτήν την ανάρτηση!!!...ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ.Π.Π.Ν.Τ

Ανώνυμος είπε...

1:46 μπορεις ακριβως να μου πεις πως ακριβως προσβαλα τους συγκεκριμενους φοιτητες του τμηματος?μηπως προσβαλα τημ παραταξη σου αγορι μου και προσπαθεις να μας παραπλανησεις???..........Ο ταπεινός φοιτητής πρόσβαλε τους πάντες και το έκανε μεσω μιας εκδήλωσης! Ποιός φοιτητής του ΔΠΠΝΤ νομίζεις οτι ανέχετε να ακουεί Φοιτητές απο άλλα τμήματα να ειρωνεύοντε με τα προβήματα μας προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις??? ...........................πας καλα παιδι μου???νωμιζεις οτι δεν εχω τι να κανω τον χρονο μου και να καθομαι να γραφω στο blogg?και καταρχην δεν μιλησα για το τμημα σου μεχρι που εσυ μιλησες για το δικο σου χωρις να μας δωσεις καποια συγκεκριμενη λυση!εγω απλα ειπα την αληθεια!και αν νωμιζεις οτι ο φοιτητικος σας συλλογος δεν μπαζει τοτε κατσε εκει που εισαι φαε χορτα μαζι με τα προβατακια!εδω προσπαθουμε για ενα καλυτερο μελλον ολων των σχολων και εσυ νωμιζεις οτι σε ειρωνευομαστε!και ναι στο λεω καθαρα οτι αν δεν κανεται καποια κινηση ολοι μαζι οι φοιτητες,οπως το να πατε στο δημαρχειο και να τα σπασετε ολα αν δεν δωθουν λυσεις τοτε εξαρταστε απο τα κοματοσκυλα των 2 αλλων τμηματων!και ρε φιλε αφου και εσεις ολο στη σχολη μας ερχεστε για καφε και τα λετε με τους δικους μας(ξερεις ποιους,αυτους που σου λενε τι να πεις στο δικο σου)!τι λετε για γκομενες?η πως θα πειτε ψεματα στους φοιτητες για να σας ψηφησουν???και δεν μας ειπες τι λεει η πασπ???.........ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Να στο πω απλα για να το καταλαβεις συμφοιτητη απο τη Νεαπολη.
"Υπερασπιζομαι", οπως λες, τον ταπεινο φοιτητη(αν και δεν εχει αναγκη υπερασπισης)
γιατι σε αυτο που λεει εχει δικιο.
Δεν προσβαλει κανενα φοιτητη με αυτα που λεει και δεν ειρωνευεται.
Λεει αυτο που θα επρεπε να γινει καιρο τωρα. Απλα και καθαρα.
Οσο για τις αποριες σου για τα οσα λεω....ενα θα πω.Τα φερεφωνα κανουν μπαμ απο μακρια.
Καλημερα.

Ανώνυμος είπε...

..."εσεις οι φοιτητες που ησασταν εκει,τι ακριβως κανατε???απλα ακουσατε τον δημαρχο που τυχαια ειναι το ιδιο κομμα με εσας???ολοι το εχεται γραψει στα @@ σας το πανεπιστημιο!..." αν δεν σου φτάνει μονο αυτό υπάρχει και συνέχεια..."και αν νωμιζεις οτι ο φοιτητικος σας συλλογος δεν μπαζει τοτε κατσε εκει που εισαι φαε χορτα μαζι με τα προβατακια!..." Αυτά τι είναι λόγια του αέρα??? γτ μόνο φοιτητές του τμήματος μου ήταν εκεί!!!
1)Στα σχόλια μ ποτέ δν μίλησα για πασπ ή για κάποια άλλη παράταξη οπως εσύ!!!
2)Φαίνεται όντως πως δεν έχεις κατι να κάνεις και γράφεις σχόλια για εντυπώσεις!!!
3)Οι υπερασπιστές σου δέν έχουν επιχειρήματα και μιλούν για "φερέφωνα"!!!
Ας σταματήσει επιτέλους εδώ αυτό το παραλήρημα!!!

Ανώνυμος είπε...

5:25 οσο δεν θες να το πιστεψεις ολα αυτα ειναι αληθεια!και να πιστεψω οτι δεν ανοικεις σε καμοια παραταξη και οτι πηγες εκει να ακουσεις τον καθηγητη σου(και καλα εκανες)τοτε απλα εισαι ενας φοιτητης που πιστευει οτι ολοι κανουν το παν για αυτο το πανεπιστημιο,ο θεος να το κανει(ολα τα τμηματα εννοω),τοτε δεν ξερεις τι σου γινεται!και εαν δεν ηταν εκει μονο οι φοιτητες του τμηματος σου αλλα και του δικου μου σημαινει οτι τους καλεσαι ο δημαρχος και ας μην αναφερω την παραταξη απο την οποια ηταν!δεν σου δινω επιχειρηματα???ρε φιλε εσυ το μονο που εκανες ειναι να πας να μου την πεις για εναν λογο που δεν μας εχεις εξηγησει ακομα!και ολα αυτα φιλικα γιατι φενεται οτι το εχεις παρει προσωπικα χωρις να ξερεις βασικα πραγματα!!!...........ταπεινος φοιτητης!!!:)

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε πασπιτης δευτεροετης θα ειναι και του θιξαμε την Πασπαρα.
Μηπως στα λενε και απο το τηλ να τα γραψεις στο Blog??
Χωριο που φαινεται.....
Aκου "παραληρημα" το δικιο των φοιτητων...
ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ...ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Τ "ΔΠΠΝΤ" ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΘΙΞΕΣ ΤΗΝ ΠΑΣΠ...ΧΑΧΑΧΑ!!! ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ειμαι ΔΠΠΝΤ λεει??
Εχω φαει στη μαπα προβατο και μυγα στον καφε που δεν φανταζεσαι.....
Aλλα ετσι ειναι οταν δεν παταμε ση νεαπολη μονο παχια λογια ξερουμε να λεμε και δεν μας αγγιζουν τα προβληματα...

Ανώνυμος είπε...

και Α και ΟΥ και ΠΑΣΠ-ΝΔΦΚ.. αντε γεια.. αγωνιστης φοιτητης