Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Εικόνες από την επίθεση εναντίον του προέδρου της ΓΣΕΕ στο Αγρίνιο



22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακός ο Παναγόπουλος αυτοί ομως που του την πέσανε τι είναι.Αλήθεια το indymedia τι ρόλο παιζει.Ξυπνήστε άμοιροι Ελληνες σας δουλέουν κανονικά εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!!

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!!

[ΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΚΟΙΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ]!!!!

ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗ ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!

ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΞΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ, ΝΥΝ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που την πέσανε στον Παναγόπουλο είναι όργανα της νέας τάξης, πληρωμένα από το Τζορτζ Σόρος και είναι επίσης Νεφελίμ, των οποίων νεφελίμ επικοινωνιακό όργανο είναι το indymedia.Επειδή επίσης και ο Παναγόπουλος είναι κατευθυνόμενος από την παγκοσμιοποίηση, η νέα τάξη έλυσε τις διαφορές της στο Αγρίνιο , πο θα γίνει έτσι η νέα Ατλαντίδα, εκτός άν κατέβουν οι Ελ από το Σείριο να το σώσουν...

...Α ρε συνομωσιολογία για το πιο απλό και δίκαιο γεγονός, ότι ο σιχαμερός εργατοπατέρας Παναγόπουλος, λούστηκε - και εδώ- με λίγο ουϊσκάκι και νεράκια κι άκουσε μερικά μπινελίκια!..
ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ , βέβαια, και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που περιποιήθηκαν (απαλά ομολογουμένος)ένα μεγαλοϋπάλληλο των εργοδοτών , που με μεγαλύτερη μανία και από τους "πετυχημένους" προκατόχους του (Ραφτόπουλους, Πρωτοπαπάδες, Πολυζωγόπουλους...)είναι τόσο άξιοι του , υψηλού, μισθού τους.

Ανώνυμος είπε...

Από το gianniotis.blogspot.cοm

Βρήκαν την αφορμή τώρα που συζητούνται τα συμβάντα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα για το τελικό γιουρούσι κατά των Ενόπλων Δυνάμεων, αναδεικνύοντας την απύθμενη θρασύτητά τους.
Έναντι μάλιστα ενός θεσμού που απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής των Ελλήνων (το ξέρουν και έχουν αρχίσει το "ροκάνισμά" του).
Συγκέντρωση-διαμαρτυρία λοιπόν έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, στις 13:00, η ..."Κίνηση" με τη γελοία επωνυμία "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή".
Τι ζητά;
Την τιμωρία όχι των τρομοκρατών, όχι αυτών που προσπαθούν να κάψουν ζωντανούς με μολότοφ συμπολίτες τους, αλλά των στρατιωτικών που παρέλασαν φωνάζοντας ... "ρατσιστικά συνθήματα μίσους".
Σύμφωνα με τους τύπους αυτούς, "η εμφάνιση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στρατιωτικού τμήματος των βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων που βάδισε στην Πανεπιστημίου κραυγάζοντας εμετικά ρατσιστικά συνθήματα είναι μια πρόκληση για την οποία χρειάζεται να πάρει θέση αμέσως η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Θύμισαν τις πιο μαύρες μέρες της χούντας και της δικτατορίας του Μεταξά όταν ο στρατός οργάνωνε τέτοιου τύπου σοβινιστικές εμφανίσεις". Και γι' αυτό, ζητούν την ..."παραδειγματική τιμωρία των ρατσιστών καθώς και των υπεύθυνων αξιωματικών που υπέθαλψαν και οργάνωσαν αυτή τη χυδαία επίδειξη ρατσιστικού μίσους.."

Ζητούν κεφάλια

Φυσικά, πετάνε και τα φιτίλια τους, επικαλούμενοι την ..."προοδευτικότητα" των κυβερνώντων.
Δημιουργείται το ερώτημα πότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι πολιτικοί προϊστάμενοι των στρατιωτικών που είχαν την ευθύνη της παρέλασης έδωσαν άδεια για συνθήματα όπως:
"Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ",
"Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό",
"Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από αυτούς".
Σε ποια μονάδα εκπαιδεύτηκαν και προετοιμάστηκαν για μια τέτοια ενέργεια; αναφέρεται στην ανακοίνωση της ..."Κίνησης", που βρωμάει ΣΥΡΙΖΑ και αντιεξουσιαστικά καταγώγια από χιλιόμετρα.

Πολιτική αγυρτεία των αριστεριστών

Οι τύποι αυτοί δεν κρύβουν την αντικοινωνική, την εθνομηδενιστική και τη διεθνιστική τους πλατφόρμα. Φυσικά, δεν διαμαρτύρονται για τον 60χρονο νεκρό στα Πατήσια που έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι του από τα χέρια δύο ανθρωπόμορφων τεράτων από την αλλοδαπή (αυτό δεν ενδιαφέρει τους αριστεριστές), αλλά για... "συνθήματα"!
Για ..."συνθήματα"!
Προσέξτε αντικοινωνική λογική, την ώρα που αλήτες με καλάσνικοφ έχουν κάνει την Αθήνα πεδίο μάχης, σκοτώνοντας ανυπεράσπιστους πολίτες και βιάζοντας γυναίκες.
Αυτό το κρούσμα δείχνει που οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησης που άνοιξε την πόρτα στη ρατσιστική υστερία με το νόμο που ψήφισε πρόσφατα κατακρεουργώντας το δικαίωμα στην ιθαγένεια για δεκάδες χιλιάδες παιδιά μεταναστών.
Με την πολιτική του Χρυσοχοΐδη βγάζει ξανά την Αστυνομία με επιχειρήσεις σκούπα κατά των μεταναστών ενώ απαιτεί στο Αιγαίο η FRONTEX να έχει το ελεύθερο να πνίγει μετανάστες.
Με την πολιτική ασυλίας των φασιστών που χαράζουν σβάστικες στα χέρια καθηγητριών όπως στα Χανιά ή των επιθέσεων σε μετανάστες και αντιρατσιστές διαδηλωτές όπως στους Αμπελοκήπους.
_________________
g: Κι' όσο για τα μέλη της ...κίνησης "ενάντια στο ...ρατσισμό και τη ...φασιστική απειλή", τα γνωρίζουμε πολύ καλά.
Πρόκειται για ανάρχιδα ..."Ελληνόπουλα" με τους ισλαμιστές νταβατζήδες τους, ερυθρόχρωμα τσογλάνια του κερατά και βουτυρόπαιδα πολυτελείας που φοβούνται και αποφεύγουν τον Ελληνικό στρατό σαν ο διάολος το θυμίαμα.
Πρόκειται για οπισθογεμείς αδελφές, γόνους "επωνύμων" αλητών κατασκευασμένες από υλικά εκκενώσεων.
Πρόκειται για τέκν(ά) πολιτικών, αθλητών, καλλιτεχνών, "διανοουμένων κοτσιδάκηδων" και κάθε λογής σκουλαρικοφόρου και κουλτουριάρικου ερπετού.

Ανώνυμος είπε...

εικονολαγνεια... χεχεχε

Ανώνυμος είπε...

..σαν να δερνουν οι χριστιανοι τον πατριάρχη γιατι αργει η δευτερα παρουσία!! ..η θρησκειοποιηση της εργατικής τάξης ως νεος μεσσίας οδηγει τους αναρχο..κατι σε βια γεματη παραπονο!!! ζατι αλγει η επανασταση??
ποιος σας ειπε οτι θα γίνει?? α..ξεχασα ειναι νομοτέλεια!!
..γρηγορειτε, λοιπον ,ο καιρος εγγύς!!..σας θυμιζει κατι?? αγιες μερες που ειναι!!..ΑΝΑΡΧΟΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΣ: Η ΝΕΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΟΚΟΠΗΜΑ ΜΑς(ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ) ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

εχουμε 417487646 λογους για να επιτεθουμε στο παναγοπουλο.για τους 150 νεκρούς/έτος απο εργατικά "ατυχήματα"(για τις οποίες το κάθαρμα δεν έχει πράξει το παραμικρό ,σε αντίθεση με τη προθυμία του να αναγνωρίσει και να ζητήσει τη δίωξη 3 εργατών απο τη πρόσφατη "δολοφονική" επίθεση εις βάρος του),για τη συνεργασία του με εταιρίες εκμετάλλευσης εργαζομένων(οι καθαρίστριες της γσεε δε διαφέρουν σε τίποτα απο τη κούνεβα και αυτές της οικομέτ),για τη συκοφάντιση του κινήματος αλληλεγγύης στη κούνεβα(χαρακτήρισε τα πρωτοβάθμια σωματεία ως ανύπαρκτα "σωματεία σφραγίδες"),για την εχθρική του στάση απεναντι στο φοιτητικό κίνημα του '07 -'08 κατά το οποίο αρνήθηκε να κυρήξει έστω και μια μέρα απεργίας,για την εξίσου εχθρική του στάση απέναντι στην εξέγερση του δεκέμβρη και τη κατάληψη της γσεε,για την διαμεσολάβηση του με σκοπό την εκτόνωση των εργατικών κινητοποιήσεων το τελευταίο μήνα,για το χεράκι του που ξέρει να ρίχνει μπουνιές όταν τρώει καφέδες,για όλους τους λόγους του κόσμου!
και ναι,ο παναγόπουλος ως εργατοπατέρας,κάνει τη δουλειά του.διαμεσολαβεί,απονοηματοδοτεί και επανανοηματοδοτεί με άλλα περιεχόμενα τους αγώνες των εργαζομένων.οι σχέσεις εξουσίας περιλαμβάνουν και αυτόν.και προφανώς δεν αφήνει την εργατική τάξη να ξεσηκωθεί.και προφανώς θα εξαργυρώσει τις υπηρεσίες του προς τα αφεντικά με κάποιο μελλοντικό κυβερνητικό οφίτσιο.αυτό είναι νομοτέλεια.
αν παρ'όλα αυτά εξακολουθείς να αναρωτιέσαι αν κυριαρχεί ο αναρχομεσσιανισμός και ζατί τα'χουν βάλει με το παναγόπουλο,πρόβλημά σου.

Ανώνυμος είπε...

Η επίθεση οπως και η βια γενικότερα ειναι πράξεις μισαλοδοξίας.Ειναι δυνατόν αυτοί που αρνιούνται και κατα κόρον μισούν την Ελληνικότητα να εδιαφέρονται για τον Ελληνικό λαό? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.Χιλιάδες εκδηλώσεις για τους μετανάστες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

4.31..τη νομιμοποίηση για μια τετοια ενέργεια ποια διαδικασία τη δίνει?
ο Μωάμεθ αυτοανακήρυξε τον εαυτό του προφήτη, ο Χριστος είπε εγώ ειμαι η αλήθεια..και το indymedia είπε:"...για να κάνουν σαφές πως στον κοινωνικό χώρο το λόγο έχει η κοινωνία..." !!Η αυτοανακηρυξη ως το ΟΛΟΝ της κοινωνίας και η ανάληψη δράσης εκ μερους της εμπεριέχει Μεσσιανισμό...
Ακόμα χειρότερα δε αν ομιλούμε εκ μερους μιας νεφελώδους έννοιας και a priori για κάποιους επαναστατικού υποκειμένου όπως ..εργατική ταξη , ο κοσμος της εργασιαςκ.λ.π ,και την προκρούστεια υπαγωγή της στις επαναστατικες οδηγίες χρήσεως(στο manual της επανάστασης γενικώς) όπως κληρονόμηθηκε απο το κομμουνιστικό πειραμα..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ''ΕΨΑΛΑΝ'' ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ.
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

έλα τώρα,άφησε τους εξυπνακισμούς στην άκρη.ο δωσιλογικός ρόλος του παναγόπουλου -και του κάθε παναγόπουλου-,είναι κοινωνικά απονομιμοποιημένος.αυτό το αναγνωρίζει οποιοσδήποτε άσχετα με το που ανήκει πολιτικά(για κάνε μια βόλτα στα καφενεία και ζήτα την άποψη τους για το πρόεδρο της γσεε).ακόμα και οι πασόκοι αναγνωρίζουν τους εργατοπατέρες ως μηχανισμό διαμεσολάβησης και εκτόνωσης των εργατικών αγώνων(άσχετα με το αν τους βολεύει αυτή η κατάσταση).
και φυσικά, αυτοί που το κάναν είναι κομμάτι της κοινωνίας.δεν είναι η κοινωνία(πως ορίζεται άραγε Η κοινωνία κατ'εσέ;τι συνέχει τα υποκείμενά της;γιατί στη κοινωνία υπάρχουν και ριζοσπάστες ,υπάρχουν και νοικοκυραίοι.σαφώς ενα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βλέπει με συμπάθεια το μπουγέλωμα του εργατοπατέρα.αυτή ειναι " Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ" στην οποία αναφέρονται.
και μιας και επικαλείσαι την ανάθεση και την αναβαθμίζεις και σε μεσσιανισμό,θα έπρεπε να αναρωτιέσαι ποιός έδωσε στο παναγόπουλο το δικαίωμα να μιλάει εν ονόματι των εργατών,και οχι να αναρωτιέσαι ποιός έδωσε το δικαίωμα στους εργάτες να μπουγελώνουν τους εργατοπατέρες τους.
αν εσύ και πάλι, θεωρείς οτι το μπουγέλωμα σε έναν εργατοπατέρα (ο οποίος δεν έχει πατήσει στη πόλη ούτε καν για κάποια εργατική κινητοποιηση,αλλά για να κάνει δημόσιες σχέσεις σε μπαράκια των κουνιάδων του) είναι αποτέλεσμα επαναστατικού - παλαιοκομμουνιστικού manual και οχι μια κίνηση ταξικής αξιοπρέπειας,τότε πάλι προβλημα σου.

Ανώνυμος είπε...

"Μία απάντηση σε αυτό τον κόσμο από το απελευθερωμένο κτήριο της ΓΣΕΕ

Ο Παναγόπουλος το πρωί μας δήλωσε ότι δεν είμαστε εργάτες, γιατί οι εργάτες είναι στη δουλειά τους. Αυτό ανάμεσα στα πολλά φανερώνει και το ποια είναι η «δουλειά» του Παναγόπουλου. Η «δουλειά» του Παναγόπουλου είναι οι εργάτες να είναι στη δουλειά τους και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου οι εργάτες να είναι στη δουλειά τους και μόνο εκεί.

Εδώ όμως και δέκα μέρες οι εργάτες εκτός από τη δουλειά τους έχουν βγει και στο δρόμο. Και αυτό ο Παναγόπουλος και ο κάθε Παναγόπουλος δεν μπορεί να το κρύψει ακόμα και αν καταφέρει να κρύψει τον ήλιο που φωτίζει τα βήματα μας και την οργή μας στους δρόμους αυτής της πόλης.

Είμαστε εργαζόμενοι, είμαστε άνεργοι (που πληρώνουμε με απολύσεις στο πετσί μας τη συμμετοχή μας στις απεργίες της ΓΣΕΕ, όταν οι ίδιοι που τις καλούν παίρνουν προαγωγές), είμαστε συμβασιούχοι από δουλειά σε δουλειά, είμαστε μαύροι τυπικά ή άτυπα σε προγράμματα stage και επιδοτούμενες θέσεις για τη μείωση της ανεργίας. Είμαστε κομμάτι αυτού του κόσμου και είμαστε εδώ. Και όποιος θέλει να καταλάβει ας καταλάβει.

Είμαστε εξεγερμένοι εργαζόμενοι. Τέλος.

Και όλα μας τα ένσημα είναι όλα ένα προς ένα κερδισμένα με αίμα, ιδρώτα, βία, τσακισμένες μέσες, χέρια, γόνατα, πόδια, κεφάλια.

Όλος αυτός ο κόσμος από εμάς τους εργάτες έχει φτιαχτεί.

ΥΓ. Ακούσαμε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι η κίνηση μας είναι καλλιτεχνική παρέμβαση. Αποδεχόμαστε το χαρακτηρισμό μόνο στο βαθμό που το προλεταριάτο θα καταργήσει τη τέχνη και τη φιλοσοφία (μαζί με το κράτος και το κεφάλαιο…).

Δύο οργισμένοι προλετάριοι από την απελευθερωμένη ΓΣΕΕ."


απο τη καταληψη της γσεε το περσινο δεκεμβρη (http://gseefreezone.blogspot.com/2008/12/3.html)

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ(ΑΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΣΕΕ....)ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

30 Μαρτίου 2010 8:36 μ.μ

με κατι τετοιες ενεργειες το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε ο λαος ουτε η πατριδα ''μας'' πεθαινει.

αν δεν συμφωνεις και θες να σωσεις την ελλαδα ,μπορεις να δωσεις ενα ποσο στο ταμειο σωτηριας του ελληνικου κρατους.

Ανώνυμος είπε...

μάστορα(εσύ με τα κεφαλαία:κλασικό στύλ ακροδεξιού στησίματος λόγου...),ειδικά τη περίοδο που γράφτηκε το κείμενο απο τη γσεε,η ελλάδα "σας" ,δε πέθαινε,αλλά σκότωνε.σκότωνε γρηγορόπουλους ,έριχνε τόνους χημείας,έβγαζε τα εκαμ στους δρόμους,ξυλοφόρτωνε αδιακρίτως,κατηγορούσε 15χρονα με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο,και είχε την αμέριστη αρωγή χρυσαυγιτών και συναφών παρακρατικών ομάδων.αυτή είναι η πατρίδα σου.εφραίμ-μπάτσοι-χριστοφοράκοι-παναγόπουλοι-χρυσοχοϊδηδες-αιβαλιώτες και μερικές χιλάδες άλλοι "σωτηρες" του τόπου

Ανώνυμος είπε...

εχει ξεφτελιστει το συμπαν!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΦΡΟΥΣ! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΑΡΑ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΕΛΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ".

Ανώνυμος είπε...

3:15 αστο καλύτερα η Ελλάδα δε σκότωσε κανένα ΑΛΛΟΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Και καλά διάφοροι φοιτητές και βολεμένοι θέλουν να το παίξουν σωτήρες του λαού αν και το μονο αληθινά που ζητούν είναι η ατομική προβολή.

Ανώνυμος είπε...

σύνελθε μάστορα,αν θέλαν ατομική προβολή,δε θα επέλεγαν αυτό το δρόμο,θα γινόντουσαν βουλευτές και εργατοπατέρες.
τώρα ,για το ποιός έβαλε τη βόμβα τελικά,θα μας το πεί κανά εισαγγελικό βούλευμα σε καμιά δεκαετία.μέχρι τότε,-και με τη βοήθεια πάντα των μιντιακών υπαλλήλων της ελ.ασ -,οι μπουγελωτές του παναγόπουλου θα ανήκουν στις "παρυφές της τρομοκρατίας" , θα έχουν λοιδωρηθεί εκατοντάδες άτομα,θα εχουν ποινικοποιηθεί πολιτικές σχέσεις και δράσεις,θα έχουν προφυλακιστεί δεκάδες "νεοτρομοκράτες" χωρίς τα στοιχειώδη ενοχοποιητικά στοιχεία,και το (παρα)κράτος της ασφάλειας θα εχει απαλλαγεί απο το βραχνά των " μηδενιστών νεοτρομοκρατών που ειναι εχθροί της κοινωνίας και δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς και πολιτικού υποβάθρου".
τι κρίμα ομως που η επικοινωνιακή εκστρατεία του χρυσοχοϊδη μπλόκαρε απο την ανακοίνωση των πυρήνων.τι κρίμα που τα "αδιάσειστα στοιχεία" στα δελτία των 8,γίναν "παρόμοιες συνδεσμολογίες ",και τελικώς με το πέρασμα των ημερών,"προκαλούν προβληματισμό στους υπεύθυνους της αντιτρομοκρατικής για την ομοιότητα του μηχανισμού με αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν απο επιθέσεις ακροδεξιών στη σαλονίκη"...
και καλά αυτοί οι βολεμένοι φοιτητάμπουρες που θέλουν να το παίξουν σωτήρες του λαού,για τους 300 της βουλής και τους παρατρεχάμενούς τους,γιατι δε μας λές τίποτα;η μήπως θα προτιμούσες τη σωτηρία απο καραβανάδες;αναρωτιέμαι...

Ανώνυμος είπε...

Ολοι κάπως ξεκινάνε και ολοι αυτοί που θεωρείς αλητάμπουρες δεν ξεκίνησαν απο τα κόμματα που τώρα υπηρετούν.Εννοείται οτι δεν εξισώνω τα παιδιά στο Αγρίνιο με τους πυρήνες οι μεν ρομαντικοί οι α΄λλοι δολοφόνοι.Απλά κάπου να λήξει το ψευτοφιλανθρωπικό παραμυθάκι των διάφορων αντιεξουσιαστών και αναρχικών αφού είναι απλά πιόνια και μαριονέτες στα χέρια του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

H αρχή έγινε... καιρός ήταν.... πρέπει να δώσουμε να καταλαβούν σε αυτους τους αιώνια αρχιτεμπέληδες εργατοπατέρες ότι δεν τους χρειαζόμαστε ποια για τα αυτονόητα ας πάνε να δουλέψουν.. Επιτέλους!!!!!